2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857805 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serdkar

@BarbarosBruce 14 Sek.Vor 14 Sekunden

Son dakika: Şenol Güneş Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. İmza töreni 13.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde.

Çevrimdışı TØLGA

Son dakika: Şenol Güneş Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü oldu. İmza töreni 13.00'de Nevzat Demir Tesisleri'nde.

yeni formayı giydirirler  :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bugün imzadan sonra hareketli geçebilir transfer açısından :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Alper1903

yeni formayı giydirirler  :kop: :kop:

Aziz yıldırım ve mahmut uslu da gelir mi dersin?  :kop: :kop:

Çevrimdışı kaanzor

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Ne diyim çok sevindim valla bu adamdan çok umutluyum bizde Fatih Terim etkisi yapıcakmış gibi geliyor.

Tecrübeli Türk futbolcunun dilinden anlayan iyi aragaz veren bir adam umarım yüzümüzü kara çıkarmaz.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Sarp

Hayırlı Olsun!
Bugün güzel haberler gelmeye devam edecek.  :)

Çevrimdışı Alper1903

Hayırlı Olsun!
Bugün güzel haberler gelmeye devam edecek.  :)

Hocam bildiğin birşeyler varsa yazmaktan çekinme  :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

fikret orman laz
ahmet nur çebi laz
mete vardar laz
şenol güneş ile kadro tamamlandı :D kavgaya gidilir bu ekiple  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı kyiv

Hayırlı olsun...Birden 30 sene öncesine dönüverdim. Sene 84 veya 85...İlkokuldan çıkmışız tam okulun karşısında bir Zühtü amca var küçük bir bakkalı var .Çocuklar için şeker, gofret, topaç vb. oyuncaklar satıyor. Bir de kağıttan futbolcuların formalı fotoğraflarının olduğu desteler var. O zamanlar çok moda çocuklar arasında. Derken 1 destede ben alıyorum. Aaaa desteyi açtığımda Trabzonspor. En başta da kaleci formalı esmer siyah saçlı bir isim...Şenol Güneş....Kaleciyken de çok severdim, adamlığına bizim bir şey söyleme yorumlama haddimiz değil ama çok yakıştı. Siyah beyaza tam yakıştı...

Hoşgeldin, Hocam...Bu taraftarın seni seveceğinden destekleyeceğinden emin olabilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

#ŞenolGüneşGeldiAmaOzanKalsın @ozan062   :iblush:  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Siyah beyazlılar, tecrübeli teknik adam ile saat 13.00'te Nevzat Demir Tesisleri'nde resmi sözleşme imzalayacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

#ŞenolGüneşGeldiAmaOzanKalsın @ozan062   :iblush:  :evillol:
Dün yolunu yapmaya başlamıştı zaten  :evillol:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın forum ahalisi.Camiamıza yakışan bir  hocayla  sözleşme imzalandı.Doğru zamanda  doğru hamle  diye bilirim.

Çevrimdışı Çağrı

Dün yolunu yapmaya başlamıştı zaten  :evillol:

10 maçta 22-23 puan yapalım nameler düzecek daha hocaya dur sen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Günaydın forum ahalisi.Camiamıza yakışan bir  hocayla  sözleşme imzalandı.Doğru zamanda  doğru hamle  diye bilirim.

Aynen abi şaşkınız ve bahtiyarız  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Siyah forma Real Madrid'in bu sene deplasmanda giydiği formaya çok benziyor

Çevrimdışı yigitcan1903

10 maçta 22-23 puan yapalım nameler düzecek daha hocaya dur sen  :evillol:
Yok onu yapmaz
Eleştirecek bir nokta bulur :D

Çevrimdışı Çağrı

Siyah forma gerçekten sadece ve güzel bu arada ama beyaz forma tek kelime ile rezalet beyler.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

formaların üçünü de beğenmedim kötünün iyisi siyah

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Alper1903

Siyah forma gerçekten sadece ve güzel bu arada ama beyaz forma tek kelime ile rezalet beyler.

Beyaz zaten bu sene antrenmanda giydikleri formanın aynısı

Çevrimdışı yigitcan1903

Pazartesi çıkacakmış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

formalar

BEYAZ  FORMA ancak bu kadar kötü  yapılabilrdi   :s20: :s20: