Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi olur iyi madem almayalım diyince olmuyor bari başkası alsın da öyle almayalım. Çok pişman olacağız yoksa.
şenol güneşin yönetime en ters sorusu :"pektemek cenk gönen ve necipe bu kadar yüksek sözleşmeleri nasıl yaptınız?" mış..Ne cevap vermişlerdir sizce ?
Onu da almazsak biz kimi alacağız
Böyle bir soru soracağını sanmıyorum atmasyon.Atmasyon olduğu taraftarın tepkili olduğu 3 oyuncu olması biri sıkmış
şenol hoca çekinmez sorar bence.İzahı olmayan bir durum zaten..
Bu arada ben olsam acımam Olcay'dan sağ bek yaparım Serdar'ı oynatacağıma söyleyeyim.
Şener'i zorlasınlar olmuyorsa kiralığa gideceğiz yine adam bulana kadar
Denizim kesinlikle sallama haber.
Solaçık olsa bitane daha yaparlar merak etme.
Kiralık gelen oyuncu da en fazla Opare seviyesinde olur
Kurcalayalım bakalım var mı el atabileceğimiz adam
Alınca yapalım zaten abi sağ be kalamıyorsak Olcay Serdar'dan daha çok iş görür Hatta Kerim'den bile olur anadolu maçlarında. Bilic efendi bir kez denemedi sağolsun.
Basın öyle çakal ki Atınç'a Bundesliga'dan 5 milyon euro diye haber yapmışlar.Külliyen yalan olmakla beraber sırf stoper almayalım da algı oluşturup bak elimizde bu var ne gerek vara getirmek için neler neler yapıyor namussuzlar.
valla ben de bilmiyorum durum kötü sanki. oyuncu satılmadan oyuncu alamıyor muyuz ben onu anlamadım?
Varsa yönetime iletirsiniz
Evet bonservisli oyuncu alabilmek için oyuncu satmamız lazım.
neden kiralamıyoruz peki? ille alcakmıyız