2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866072 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Bir kaleci alınmalı Tolga Cenk yollanmalı gelen kalecinin yedekleri Günay ve Veysel olmalı. Tolga ve Cenk'ten bu saatten sonra hiç bir şey olmaz ikisi de yanlış mesleği tercih etmişler.

Çevrimdışı Mehmet K

Bi duyum da ben söyliyim o zaman forum alışkın nasıl olsa

Şenol hoca 3 kaleciye güveniyorum ama Casillas'ı marka için alacaksanız hayır demem demiş..

Tamam marka falan iyi güzel de Casillas için maaş boşluğunu nasıl yaratcaz sorması ayıptır?

Çevrimdışı okansosa

şenol güneş cenk tosunu da burak gibi yapar inşallah cenk in form tutmasına ihtiyacımız var iş Ba ya kalınca olmuyor sezon içerisinde çok yorgun düşüyor
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Fırat, Sambade yüksek ihtimalle kalacak diyor. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol hoca 3 kaleciye güveniyorum ama Casillas'ı marka için alacaksanız hayır demem demiş..

Tamam marka falan iyi güzel de Casillas için maaş boşluğunu nasıl yaratcaz sorması ayıptır?

Gönder tolga cenki al sana boşluk. Yetmedi tamamlasınlar yahu cordobadan sonra kaleci görmedik.

Çevrimdışı Mehmet K

ANÇ ikna etmiştir onu

Çevrimiçi Samet Ç

Anç dedi zaten sözleşmemiz devam ediyor diye. 

Çevrimdışı okansosa

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  8 dk.8 dakika önce
5)Ya Atatürk Olimpiyat ya Başakşehir olacak..İstanbul'daki taraftar ilgisizliğini "keyif veren futbol oynayarak" çözüleceğini düşünüyor..

yanlış düşünüyor :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Kemal

Şenol Hoca Ömer ve Cenki parlatmaya çalışacak yapabilirde. Benim tek korkum Tolga - Cenk , Tolga bizi Şampiyonluktan ve UEFA dan etti , Casillasın peşine FB takılmış o olay Diego Ribas gıbı olur, bari P.Cech i Celseayle olan ilişkiler ve Abromoviç vasıtasıyla alsak.

Çevrimdışı Mehmet K

Gönder tolga cenki al sana boşluk. Yetmedi tamamlasınlar yahu cordobadan sonra kaleci görmedik.
Bu kısmı sormadım ama benim şahsi görüşüm Şenol hoca Tolga için duygusal davranıyor o yüzden gönderilmesini istemiyor bide bu Tolga bize gelirken dedi ya hayatımın ilk ve son transferini yapıyorum diye o da var.

Çevrimdışı Tolga

Anç dedi zaten sözleşmemiz devam ediyor diye. 
Evet demişti ama gideceği söylendi bugün net birşey yok gibi sanki. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Evet demişti ama gideceği söylendi bugün net birşey yok gibi sanki. :)
kalır .

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Şener ile anlaştı diyorlar ama hala imza atmadı biz alacağız gibi herhalde  :)

Çevrimdışı Türkay

9) Bursasporlu Şener Fb ile ön protokol imzalamıştı.
Ancak Gökhan Gönül'ün yedeği olma düşüncesi nedeniyle biraz kararsız..Beklemek lazım..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

150 küsur antrenman kaçıran, yediği her gol de arka adalesini tutan bir Tolga var. Zaten aynı Şenol Güneş, Tolga'yı kesip Onur'u oynattı. O yüzden Tolga'dan umudum yok.

Cenk, hiçbir zaman güven vermedi; ki bir kaleciye göre o da çok sık sakatlık yaşıyor.

Günay ise kapalı kutu. Daha becerilerini görebileceğimiz bir pozisyon yelpazesi bile olmadı.
Bu sene de Tolganın  150  antremanı  sakatlıktan  kaçıracağı bellimi  şimdiden???Günayı  hala  anlıyamadıysak  bişey  diyemem.Cenk fena ilerlemedi  ama  oldu da  denemez.Ama  herşey  bir  tarafa  acaba  Şenol hoca  ne  istedi,neler  söyledi??Kimse  bilmiyor:Herkes  sallıyor  bişeyler.Önce  gerçekleri  öğrenelim sonra  yorum yapalım bence.

Çevrimdışı okansosa

casillas olmaz yazdı fırat
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Abicim kime demiş.Geçin bunları.

Çevrimdışı Kemal

Şener in aklı varsa , Fb ye gitmez . İlla CL de oynamak istıyorum dıyorsa GS ye gıtsın ama ben olsam macera aramam Şenolla bırlıkte BJK ye gelirim banko 11 çıkarım her maça.

Çevrimiçi Samet Ç

Neto hala boşta hiç mi temas olmaz

Çevrimdışı Kadir G.

Tolga cenk yeter dediyse yazın -10 puan

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu sene de Tolganın  150  antremanı  sakatlıktan  kaçıracağı bellimi  şimdiden???Günayı  hala  anlıyamadıysak  bişey  diyemem.Cenk fena ilerlemedi  ama  oldu da  denemez.Ama  herşey  bir  tarafa  acaba  Şenol hoca  ne  istedi,neler  söyledi??Kimse  bilmiyor:Herkes  sallıyor  bişeyler.Önce  gerçekleri  öğrenelim sonra  yorum yapalım bence.
Abi cenk 'ten hiç birşey olmaz radamel falcao ve harry kewell dan yediği kafa golleri hala gözümün önüne geliyor cenk ismini duyunca

Çevrimdışı Sarp

Bir sweatshirt ün 110 lira olduğu kartal yuvasında forma rahat rahat 170 olur.
Acı ama baya gerçek  :uyucam:

Çevrimdışı Anıl

Bir sweatshirt ün 110 lira olduğu kartal yuvasında forma rahat rahat 170 olur.
Acı ama baya gerçek  :uyucam:
139 Tl olacakmış formalar. 170 ne ya Barcelona falan satmıyor o kadara :D

Çevrimdışı ömer

casillas olmaz yazdı fırat
Fırat dediyse olmaz ,bende bir ümit oluştu