2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869101 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

bi halısaha macı yapsak fena olmaz aslında @Çağrı organizasyon yapamazmıyız..

Ben üzerime almayayım bu ara hiç çok fena yoğunum ama çok isterim biraz boşa çıktığımda Şişli ya da Fulya civarında ortada bir yerde yapmak lazım @ONUR KOLCU :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben üzerime almayayım bu ara hiç çok fena yoğunum ama çok isterim biraz boşa çıktığımda Şişli ya da Fulya civarında ortada bir yerde yapmak lazım @ONUR KOLCU :)

zaten ramazan giriyor bu ara biraz sıkıntıda sonra olabilir iyide olur..

@Necmi abide tolga zengin formasıyla kaleye geçer. :)

Çevrimdışı Çağrı

zaten ramazan giriyor bu ara biraz sıkıntıda sonra olabilir iyide olur..

@Necmi abide tolga zengin formasıyla kaleye geçer. :)

Geçsin geçsin pisburun vururuz biraz abanmaca  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Haber1903'te ki yorumlardan birinde adalı gelirse stat 55.000 neuer kaleci ibrahimovic'te forvet olacakmış.
Abi bunlar ne içiyo bende bundan istiyorum
sneakers yesin iyi gelir  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Geçsin geçsin pisburun vururuz biraz abanmaca  :evillol:

hahahha :)

@yunusemredokmeci vurur pisburun  :)

Çevrimdışı Çağrı

Haber1903'te ki yorumlardan birinde adalı gelirse stat 55.000 neuer kaleci ibrahimovic'te forvet olacakmış.
Abi bunlar ne içiyo bende bundan istiyorum

Bu yorumların çoğu Fenerli ve Galatasaraylıların trollemesi.

Asıl mesele yorumlar değil bu yorumları toplu onaylayacak kadar iş ahlakı olmayan birinin sitesinin bu kadar büyümesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

#ŞenolTamamŞenerGelirMi    :money:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şener zor şenol hocaya razıyım ben :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Efe

yarın tören olacak mı imza için sen  ondan haber ver :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

İkisi de gelmez Thomas Schaaf gelir 5. bitiririz sezonu :money:

Çevrimdışı Tolga

İkisi de gelmez Thomas Schaaf gelir 5. bitiririz sezonu :money:
:olmaz

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şener de muhtemelen  gelebilirde yanında başka biride gelir mi?? :D

Çevrimdışı saricasi

Trtspor sondakika verdi şenol güneşi şimdi.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni sezon formaları için 170 Tl diyorlar :alala: doğru değildir umarım :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yeni sezon formaları için 170 Tl diyorlar :alala: doğru değildir umarım :bandit:
Takım fiyatıdır  o.

Çevrimdışı Efe

yok artık arabamı alıyoruz çok fazla kimse almaz böyle bir hata yapmasınlar 129 yidir yeterlidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

15 dak sonra formalar kartal yuvasında olabilir geçen sene öyle olmuştu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

TRTspor  Şenol Güneşile  anlaşıldı  son dakika olarak geçti. Badem bıyık imza  yarın diye  son dakika geçti.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

yok artık arabamı alıyoruz çok fazla kimse almaz böyle bir hata yapmasınlar 129 yidir yeterlidir
Forma+şort  fiyatı  olabilirmi  Efe??

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takım fiyatıdır  o.
Olabilir abi , Yoksa 170 Tl çok fazla gibi geldi bian , 130 Tl ye zor alıştık daha :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mert_

"Beşiktaş Kulübü yöneticileri, futbol takımının başına getirilmesi düşünülen tecrübeli teknik direktör Şenol Güneş ile bir araya geldi.
Kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve basın sözcüsü Metin Albayrak, Çebi'nin ofisinde Güneş ile bir görüşme yaptı.
Toplantının ardından iki yönetici basın mensuplarına açıklamada bulunurken, Ahmet Nur Çebi, tecrübeli teknik adamla mutabakat sağlamadıkları bir konunun bulunmadığını, 11 Haziran Perşembe günü sabahı bazı detayları yeniden görüşeceklerini söyledi.
Çebi, Şenol Güneş ile görüştükleri konularda hep mutabakatla ilerlediklerini belirterek, "Mutabakat sağlamadığımız hiçbir konu yok. Birkaç ince detay daha var, bunu da sabah toparlamamız lazım" ifadelerini kullandı.
Basın sözcüsü Metin Albayrak ise tecrübeli teknik adamla yeniden bir araya geleceklerini kaydetti."

kaynak: trtspor

Çevrimdışı Çağrı

Açıkçası hele hele o beyaz formaya kırmızı vodafone'u çakarlarsa bırakın 129 79 veren çıkmaz.

Biraz bazı şeyler alıcıya göre yapsınlar artık bu kadarı da fazla.

Alacak olan biziz hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor böyle saçmalık ticaretin neresinde var?

İnsanlar enayi(fenerli) değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli