2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12867971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben yaklaşık 1 saat önce dürttüm, olumlu :D

olumlu olsun artık vallaha çatladık , şenol hoca avucumuzun içinde kaçarsa hiç hoş olmaz.  :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

olumlu olsun artık vallaha çatladık , şenol hoca avucumuzun içinde kaçarsa hiç hoş olmaz.  :akuma: :akuma:
Şener'le alakalı abi bu :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şener'le alakalı abi bu :)

hee hocayı hallettik yani  şener de olumlu öylemi :)

Çevrimdışı Anıl

Şenol Hoca değil abi, Şenerle alakalı birşeyler olabilir beklemek lazım :)

Çevrimdışı Anıl

hee hocayı hallettik yani  şener de olumlu öylemi :)
Tam olarak öyle :icool:

Çevrimdışı harund1k3

slaven bilic'in gonderilmesine uzulduk ama kendisinin hakkinda 1 yildir soylenen west ham ile anlasti sozleri gercekmis onu ogrenmis olduk.

yabanci teknik adam her zaman buyuk risktir bu ligden zico gibi, schuster gibi, frank rijkaard gibi cok iyi kariyerli hocalar gecse de tutunamadilar. senol hoca bence su an ligdeki en iyi yerli hocadir. oncelikle kendisinin en buyuk basarisi takim disiplinidir. kendisi takimin basina gelirse oguzhan'in dusuk fizik kapasitesi gibi, olcay'in formsuzlugu gibi, defansin sacma sapan gollere sebep olmasi acisindan buyuk bir cag atlariz. ayrica hoca buyuk maclara nasil cikmasi gerektigini de cok iyi biliyor. derbilerde cok farkli bir besiktas izleriz. besiktas'in en buyuk handikapi yine statsiz olmasi olacak. ayrica oyuncularin alacaklari da git gide buyuyor umarim bu iki sorunu asip onemli basarilar yakalariz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tam olarak öyle :icool:

yemin ediyorum bugun acıklama bekliyordum çok sinir oldum bugun..

Çevrimdışı Anıl

yemin ediyorum bugun acıklama bekliyordum çok sinir oldum bugun..
Yarın sabah abi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Deniz

Yahu formayi begenen bir tek ben miyim?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bende Begendim  gayet klasik ve şık olmuş ayrıca kartal kabartmasıda güzel  katalogda durdugu gibi durmayacaktır daha güzel görünecektir.

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneş umarım hiç taviz vermez zaten şimdi anlaşılan bir konuda yönetim yan çizerse tepkisini de koyar.

Şener gelmek isterse fb de yedek kalmak istemeyeceğinden gelebilir fakat bonservisi nasıl öderiz bilemem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bende beğendim :ok:

Çevrimdışı Kadir G.

geçen ssenede beğenmemiştim formaları siyah hariç bu senede 1 tanesini beğeniriz gibime geliyor

Siyahı bekliyorum ben umarım o güzel olmuştur.

Her sene böyle garip bir forma çıkarıyorlar.

Çevrimdışı Deniz

bende Begendim  gayet klasik ve şık olmuş ayrıca kartal kabartmasıda güzel  katalogda durdugu gibi durmayacaktır daha güzel görünecektir.
Ben alirim bu formayi.bi de mustafayi gondersinler iki tane alirim :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@Deniz bu formadan alamamıştım , sonrada bulamamıştım içimde kalmıştı

bu forma buna biraz benziyor bunu kaçırmam :)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bu formadan alamamıştım , sonrada bulamamıştım içimde kalmıştı

bu forma buna biraz benziyor bunu kaçırmam :)
Bende var bundan cok guzel forma :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bende var bundan cok guzel forma :)

Harbiden süper formaydı.

bide görünce aklıma Almeida gelmese daha iyi olacakta :)

Çevrimdışı Kadir G.

Bu formadan sonra beklentimi karşılayacak forma çıkartmalarını beklemiyorum.

Kulüp tarihinin en iyi forması olabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu formadan sonra beklentimi karşılayacak forma çıkartmalarını beklemiyorum.

Kulüp tarihinin en iyi forması olabilir.

:tabe:

Çevrimdışı Çağrı

muhtemel beklenen diğer formalarımız.

Şu siyahı yapsınlar da sokağa çıkarken her gün giyelim. Çok güzel tam siyah kotun üstüne göre.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

"@Çağrı : Herkes müsterih olsun Şenol Güneş Beşiktaş'ta." diyor :D

:biggrinking: :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

muhtemel beklenen diğer formalarımız.
Bunların ikisi aynı anda olamaz çünkü sadece bir forma düğmeli olucak sanırım

Çevrimdışı Kadir G.

Siyah düğmeli olmalı düğmeli candır. :)