2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857697 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

:alala: :alala:
Yaw hatırlayamadım işte başka oyuncu da olabilir :D Avrupa maçıydı hatta.

Çevrimdışı TØLGA

7. saate gireceğiz bu toplantının ardından bir UEFA Avrupa Ligi kupası bekliyorum. Sezonu üç kupa ile tamamlarız herhalde.  :D
Son Dakika; BEŞİKTAŞ,Şenol Güneş ile görüşmelere doyamadığını borsaya bildirdi.  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Beşiktaş’ta teknik direktörlük koltuğuna oturacak olan Şenol Güneş ilk transferini bitirdi.

Geçtiğimiz günlerde Fikret Orman ile kahvaltıda buluşan Şenol Güneş, Trabzonspor’un 22 yaşındaki yıldızı Yusuf Erdoğan’ı kadroda görmek istediğini belirtti.

Fikret Orman’ın talimatıyla harekete geçen Beşiktaşlı yöneticiler Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüştü. Yusuf Erdoğan için 3,5 milyon euro + Uğur Boral şeklinde teklif sunan Siyah Beyazlı yönetimle el sıkışan Hacıosmanoğlu, sportif direktör Süleyman Hurma’dan da onay aldı.

Sözleşme detaylarının konuşulduğu belirtilirken resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.
macadogru.com

neremle gülücem bilemedim bu habere  :lol: :lol:
Hahahahahahhahahahahahaha

Çevrimdışı cisse557

Son Dakika; BEŞİKTAŞ,Şenol Güneş ile görüşmelere doyamadığını borsaya bildirdi.  :evillol: :evillol:

:D

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş in muhabbeti saati unutturdu heralde bizim yöneticilere :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş in muhabbeti saati unutturdu heralde bizim yöneticilere :D
Kaç bardak çay-kahve, kaç dal sigara ve kaç porsiyon yemek yenmiştir Allah bilir :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Mete Vardar da ayrılmış toplantıdan. Kim kaldı şimdi içeride :D Şenol hoca ve ANÇ mi ?

Çevrimdışı Efe

Volkan Konak dinledikleri iddia ediliyor @Efe abi :D
limp bizkit dinliyorlardir :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı ozan062

senol gunese hayran kaldım
bu sekilde sartları diretmesi ve uzun süren gorusme olması beni cok ama cok memnun etti
bu işe olumlu bakmaya basladım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

limp bizkit dinliyorlardir :lol:
@Efe abi yarın gelicem ben de stada özelden numaranı atar mısın geldiğimde bulamam falan şimdi sizi :D

Çevrimdışı Fatih Berker

Bunlar içeride 7 saat napıyor yav  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı TØLGA

yeni sezon formasını gördüm bi tanesini ama paylaşmıcam sizde gördüyseniz paylaşmayın yarını bekleyelim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Buyrun beyler
Bu arada en iyisi çubukluymuş öyle söylüyorlar

Çevrimdışı Türkay

Kaç bardak çay-kahve, kaç dal sigara ve kaç porsiyon yemek yenmiştir Allah bilir :evillol: :evillol:

Fikret Orman ANÇ Şenol Hoca hepsi karadenizli Kesin hamsi falan yemislerdir

Çevrimdışı ff19

Haber Kartalı ‏@HaberKartali  şimdi7 saniye önce
Şenol Güneş, açıklama yapmadan ayrıldı. Ahmet Nur Çebi'nin açıklama yapması bekleniyor.

Çevrimdışı Tolga

senol gunese hayran kaldım
bu sekilde sartları diretmesi ve uzun süren gorusme olması beni cok ama cok memnun etti
bu işe olumlu bakmaya basladım
:boom:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Forma da spoiler vermeyin litfin  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cisse557

Çevrimiçi Samet Ç

transferde konuşmuşlardır  :)