2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876430 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün bi doğum günü haberi bekliyorum artık şenol güneş gelsin

Çevrimdışı EagleForce

Senol Gunes'in gelmesini isterim diger secenekleri dusununce. Ama Senol hoca'nin gelmesi seneye de kalede Tolga'yi gorecegimizi garantiliyor. Kaleci transferi istemiyorum diyecektir. Yonetimde zaten finansal sorunlar varken yok ben alacam demez.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Transferci  ahalisi.Hürriyete  göre  Şenol  hocanın 2 şartı varmış.
1) Alacaklar  zamanında  ödensin
2) Stad açılana kadar maçlar tek sahada oynansın

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bu da  Milliyete  göre  Şenol  hocanın istedikleri ve isteyecekleri.

Bursaspor’la 1 yıllık macerasını, Türkiye Kupası finali sonrasında noktalayan Şenol Güneş, önceki gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle biraraya gelmişti. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezon projeleri ve hedeflerini dinleyen Güneş, Kara Kartal’la büyük ölçüde anlaşmış, iş resmi imzaların atılmasına kalmıştı. Yardımcısı Şeref Çiçek aracılığıyla takımı yakından inceleme şansı bulan deneyimli teknik adamın, Başkan Orman’la yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Başarılı çalıştırıcının, yeni sezonda ligde ve Avrupa’da başarı getirecek bir takım oluşturmanın şartlarını belirlediği ve takviye istediği bölgeleri açıkladığı öğrenildi. İşte Şenol Güneş’in Orman’a birinci ağızdan ilettiği rapor;

Kale: “Trabzonspor’dan eski öğrencim Tolga Zengin ile Cenk Gönen’i, yeterli buluyorum. İkisi de sezon içinde şanssız sakatlıklar yaşamış ancak bu durumun geride kaldığını tahmin ediyorum. Üçüncü kaleci Günay Güvenç’le de beraber yeni sezona başlayabiliriz. Bu bölgeye transfer yapmaya gerek yok.”

Savunma: “Stoper hattında; Ersan, Pedro gibi isimler var. Diğer alternatif Milosevic’i pek tanımıyorum ama bu bölgeyi çeşitlendirmemiz şart. Bunun için en az 1 stoperin takıma kazandırılması gerekiyor. Sol bekte Tosic transferi başarılı, alternatifi de Motta olabilir. Sağ bekte Serdar ise güven veriyor.”

Orta Saha: “Atiba’yla sözleşme yenilenmesi doğru bir karar. Onun Türkiye’nin en iyi önliberolarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ek olarak; Tolgay, Veli ve Necip’le beraber takımın en sağlam yeri burası. Sosa zaten bu takımın lideri. Ancak Gökhan’ın başka bir takıma transferi söz konusuysa buraya en az onun kalitesinde yeni bir isim almamız lazım. Ek olarak Olcay’ın görev yaptığı sol kanada da bir takviye yapılmasını bekliyorum.”

Forvet: “Demba Ba ve Cenk Tosun’a ek olarak Mustafa Pektemek, forvet kadrosu için gayet yeterli. Ba, Türkiye’deki ikinci sezonunda daha verimli olacaktır. Cenk Tosun’un da takıma daha fazla katkı sağlayacağını tahmin ediyorum. Cezbedici bir teklif gelmemesi halinde Demba Ba’nın takımda kalmasını istiyorum. Onun gibi üst düzey bir ismi bulmak oldukça zor.”

Çevrimiçi Samet Ç

Bu da  Milliyete  göre  Şenol  hocanın istedikleri ve isteyecekleri.

Bursaspor’la 1 yıllık macerasını, Türkiye Kupası finali sonrasında noktalayan Şenol Güneş, önceki gün Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle biraraya gelmişti. Siyah-Beyazlılar’ın yeni sezon projeleri ve hedeflerini dinleyen Güneş, Kara Kartal’la büyük ölçüde anlaşmış, iş resmi imzaların atılmasına kalmıştı. Yardımcısı Şeref Çiçek aracılığıyla takımı yakından inceleme şansı bulan deneyimli teknik adamın, Başkan Orman’la yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı. Başarılı çalıştırıcının, yeni sezonda ligde ve Avrupa’da başarı getirecek bir takım oluşturmanın şartlarını belirlediği ve takviye istediği bölgeleri açıkladığı öğrenildi. İşte Şenol Güneş’in Orman’a birinci ağızdan ilettiği rapor;

Kale: “Trabzonspor’dan eski öğrencim Tolga Zengin ile Cenk Gönen’i, yeterli buluyorum. İkisi de sezon içinde şanssız sakatlıklar yaşamış ancak bu durumun geride kaldığını tahmin ediyorum. Üçüncü kaleci Günay Güvenç’le de beraber yeni sezona başlayabiliriz. Bu bölgeye transfer yapmaya gerek yok.”

Savunma: “Stoper hattında; Ersan, Pedro gibi isimler var. Diğer alternatif Milosevic’i pek tanımıyorum ama bu bölgeyi çeşitlendirmemiz şart. Bunun için en az 1 stoperin takıma kazandırılması gerekiyor. Sol bekte Tosic transferi başarılı, alternatifi de Motta olabilir. Sağ bekte Serdar ise güven veriyor.”

Orta Saha: “Atiba’yla sözleşme yenilenmesi doğru bir karar. Onun Türkiye’nin en iyi önliberolarından birisi olduğunu söyleyebilirim. Ek olarak; Tolgay, Veli ve Necip’le beraber takımın en sağlam yeri burası. Sosa zaten bu takımın lideri. Ancak Gökhan’ın başka bir takıma transferi söz konusuysa buraya en az onun kalitesinde yeni bir isim almamız lazım. Ek olarak Olcay’ın görev yaptığı sol kanada da bir takviye yapılmasını bekliyorum.”

Forvet: “Demba Ba ve Cenk Tosun’a ek olarak Mustafa Pektemek, forvet kadrosu için gayet yeterli. Ba, Türkiye’deki ikinci sezonunda daha verimli olacaktır. Cenk Tosun’un da takıma daha fazla katkı sağlayacağını tahmin ediyorum. Cezbedici bir teklif gelmemesi halinde Demba Ba’nın takımda kalmasını istiyorum. Onun gibi üst düzey bir ismi bulmak oldukça zor.”
Bu habere inanmayın sadece kaleci kısmı doğrudur zaten onuda herkes tahmin edebiliyor. Necip'e Serdar'a falan yeterli diyecek adam zaten Beşiktaş antrenörü olamaz.

Çevrimdışı Sarp

Böyle bir haber yapabilmeleri için söz konusu toplantıya icabet etmiş olmaları gerek
diye düşünüyorum. Böyle bir şeyde olmadığına göre milleti ayar etmek için yazılmış
bir haber. Alkışlıyoruz  :claps:

Çevrimdışı Sarp

Basından inciler:
Son durum:
Şenol Güneş: Bitti gibi
Babel: Çok para istiyor.
Robinho: Gökhan Keskin Robinho'nun menajeri ile anlaştı.
Metin Tekin: Şenol Güneş ile son anda bir sorun çıkması durumunda Pro Lisanslı hocayla görüşülecek.
Kenedy: Gökhan Keskin 19 yaşındaki forvetinde işini bitirmiş.
Ron Vlaar: Başkan bizzat gitti Ron Aston Villa'da mutluyum thanks dedi.
Cech: Yalan oldu.

Çevrimdışı Çağrı

Hala mı Robinho ulan bıkmadı basın 6 senedir  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hala mı Robinho ulan bıkmadı basın 6 senedir  :kop:
nani bizde iş yapar mı hocam ?

Çevrimdışı Sarp

Adam 31 yaşına geldi bıkmadan usanmadan yazdılar.

Çevrimdışı Çağrı

nani bizde iş yapar mı hocam ?

Nani bize gelmez hocam :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bilic gökhan töre ve olcayı istiyomuş :D nerde pektemek nerde ismail onlarıda alsın

Çevrimiçi Samet Ç

Olcay satılırsa Bebel falan uğraşmaya gerek yok Yannick Bolasie alınsın :)

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gazetelerden alıntıları özellikle yazdım.Alayı palavra ona dikkat çekmek için.Twittir izleyin çok daha saglam bilgi akışı var

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Gençler Miloşeviç Norveç maçında çok iyiydi.Hocası onu Karadağ macındada oynayacakmış muhtemelen.Elimizdeki değerl et izlemeye devam.

Çevrimdışı cisse557

İsmail+Ömer = Babel
Önder hoca ve Kasımpaşa kabul eder. Al, gel.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail+Ömer = Babel
Önder hoca ve Kasımpaşa kabul eder. Al, gel.
etmez keşke etse bence mustafa pektemeğide verelim gitsin yeter ki

Çevrimdışı Yakup

pektemek + ismail + ömer + ersan + necip= babel birde x kasımpaşalı oyuncuya razıyım  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cisse557

etmez keşke etse bence mustafa pektemeğide verelim gitsin yeter ki
Babel ayrılmak istiyormuş. Ellerinde zaten forvet yok. E Ömeri de istiyorlar. Adamların defans hattı pert. İsmail orda banko oynar. Her türlü kabul etmeleri gerekiyor.

Çevrimdışı Yakup

bilic töre ve olcay'ı istemiş. 20-25 milyon euroya olabilir aslında  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı cisse557

Eyvallah İsmail, Ersan, Pektemek bizim için çöp olabilir ama Anadolu kulüpleri için iyi topçu bunlar. Değersizleştirmeyelim o kadar da :)

Çevrimdışı cisse557

Olcay kim, EPL kim. İnanmayalım arkadaşlar böyle haberlere :) Töre tamam da Olcay'ı neden istesin ki?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence pektemek paketi yapalım 2 sini alana bedava :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bence pektemek paketi yapalım 2 sini alana bedava :D
Para üstü yerine verilen sakız :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Kasilyas a siyah kaleci forması da ne yakışır şimdi  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler