2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875707 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Konu dışı ama..

Arkadaş. Bir futbolcunun her golü mü güzel olur :bandit:

Konu dışıysa kaldır ozaman :bandit:
FORZA RONALDO :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Konu dışı ama..

Arkadaş. Bir futbolcunun her golü mü güzel olur :bandit:

Yeni hedefimiz Messi mi yoksa :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

bilic efendi çok istiyorsa son 5 hafta aşkla şevkle her fırsatta oyuna soktuğu mustafasıyla neciğini alsın
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

bilic efendi çok istiyorsa son 5 hafta aşkla şevkle her fırsatta oyuna soktuğu mustafasıyla neciğini alsın
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Aynen öyle Necip le Mustafayı alsın , Yanlarında Olcayı promosyon olarak bedavaya veririz zaten :busted_cop:

Çevrimdışı Kadir G.

Gelmiyorum diyip Kulubuyle sözleşme uzatan bir adamı avatar yapmak çok mantıklı değil bence :bandit:
Sözümü yanlış anlama ama doğru bi Davaranış değil bu benim fikrim ama goruşune de saygı duyarım :ok:

Gelenin ne katacağını bir görelim düşünürüz :D

Vallaha Biliç Gerçekten Westham yönetiminden Olcayla Gokhanı isterse , İyi para kazanabiliriz bu işten , İngiliz takımları paraya acımaz , Gökhan + Olcay = 15 milyon = Temiz Para :tabe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vallaha Biliç Gerçekten Westham yönetiminden Olcayla Gokhanı isterse , İyi para kazanabiliriz bu işten , İngiliz takımları paraya acımaz , Gökhan + Olcay = 15 milyon = Temiz Para :tabe:
1 sezon bomba gibi oynasın Töre tek başına o para eder :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

1 sezon bomba gibi oynasın Töre tek başına o para eder :bandit:
Töre zaten o para , Olcay yanında Promosyon :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Gercek konusmak gerekirse vlaar transferi bizim için zor.

Ancak oyuncu iyinin ötesinde cok iyi.aradigimiz her ozellik adamda var.kazanma arzusu,savaşma tutkusu,tecrübe, top geçer adam geçmez ,hava topu hakimiyeti derken biçilmiş kaftan.

Bu transferin gerçeklesmesi demek bizim savunmamin en az iki seviye yukselmesi demek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Gercek konusmak gerekirse vlaar tranaferi bizim için zor.

Ancak oyuncu iyinin ötesinde cok iyi.aradigimiz her ozellik adamda var.kazanma arzusu,savaşma tutkusu,tecrübe, top geçer adam geçmez ,hava topu hakimiyeti derken biçilmiş kaftan.

Bu transferin gerçeklesmesi demek bizim savunmamin en az iki seviye yukselmesi demek.
Yanına birde Skrtel gelirse
Zago-Ronaldo efsanesi yeniden doğar :tabe:

Çevrimdışı Deniz

Yanına birde Skrtel gelirse
Zago-Ronaldo efsanesi yeniden doğar :tabe:
Sketel ile ikisini ayni anda alacak gücümüz olsa UEFA bize ceza vermezdi. Birini alalim ikincisi şöyle dursun

Çevrimdışı Tolga

1 tane stoper alacağız da kimi alacağız meçhul :D

Sketel ile ikisini ayni anda alacak gücümüz olsa UEFA bize ceza vermezdi. Birini alalim ikincisi şöyle dursun
Ozi , Pedro ve Gokhanı satabilirsek neden olmasın ?
O degilde Mancini bizim Oziye takmış 2 Senedir istiyor , Sat abi 5-6 M ye ne kadar koparırsan kardır , 500.000 e aldık , Pedroyu da 4 m ye satabilirsen , Skrtel ve Vlaarın parası çıkar :busted_cop:
Gokhanı satarsan da Babel ve Dıtzsakı alırsın , Üzerine para bile kalır :tabe: @Deniz

1 tane stoper alacağız da kimi alacağız meçhul :D
Ryan Donk :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

Ozi , Pedro ve Gokhanı satabilirsek neden olmasın ?
O degilde Mancini bizim Oziye takmış 2 Senedir istiyor , Sat abi 5-6 M ye ne kadar koparırsan kardır , 500.000 e aldık , Pedroyu da 4 m ye satabilirsen , Skrtel ve Vlaarın parası çıkar :busted_cop:
Gokhanı satarsan da Babel ve Dıtzsakı alırsın , Üzerine para bile kalır :tabe: @Deniz
Gokhani 10 m den aşağı satarsan enayilik etmis olursun. Onu da bu sezon ozellikle son 10 mac izleyen kimse bu paraya almaz.atletico 6.5 verdi mesela.

Seneye iyi bie sezon gecirip satilmasi taraftariyim.son 5 macta onun ve bilicin yaptiklarini unutamiyorum.1 sezon daha kalsin sonra iyi paraya satalim.

Ozi konusunda, senol gunes gelmisken oziyi satmak kafana sikmak olur.senol gunes bu takima hicbirsey katamasa ozi ve kerim gibi iki tane yildiz katar.ozellikle ben bu sezonun oguzhanin sezonu olacağını dusunuyorum.

Oyuncu satacaksak +13m teklif olursa ba satilir.alacagimiz hiçbir golcu onun kadar katki veremeyecek olsa da iyi bir forvet +cenk tosunla gol yollari hakledilir ve kaleci,stoper,sag bek gibi takimin defolari bu parayla kapatilir..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Sabah bi kalkıyoz Yevhen,Cech,Skertel,Samba,Maxi,De Jong,+ Şenol Hoca,Üzülmez,Mansız açıklanmış  :super:  :ok:

Tamam vurmayın  :D
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Sabah bi kalkıyoz Yevhen,Cech,Skertel,Samba,Maxi,De Jong,+ Şenol Hoca,Üzülmez,Mansız açıklanmış  :super:  :ok:

Tamam vurmayın  :D
:boom:

Gokhani 10 m den aşağı satarsan enayilik etmis olursun. Onu da bu sezon ozellikle son 10 mac izleyen kimse bu paraya almaz.atletico 6.5 verdi mesela.

Seneye iyi bie sezon gecirip satilmasi taraftariyim.son 5 macta onun ve bilicin yaptiklarini unutamiyorum.1 sezon daha kalsin sonra iyi paraya satalim.

Ozi konusunda, senol gunes gelmisken oziyi satmak kafana sikmak olur.senol gunes bu takima hicbirsey katamasa ozi ve kerim gibi iki tane yildiz katar.ozellikle ben bu sezonun oguzhanin sezonu olacağını dusunuyorum.

Oyuncu satacaksak +13m teklif olursa ba satilir.alacagimiz hiçbir golcu onun kadar katki veremeyecek olsa da iyi bir forvet +cenk tosunla gol yollari hakledilir ve kaleci,stoper,sag bek gibi takimin defolari bu parayla kapatilir..
Ozi Parlamazsa sıkıntı zaten , İnter 4 m veriyor bencede az , 5-6 M ye çıkarlarsa hiç düşünmem satarım ben olsam , Pedro da iyi bir gelir kapısı olacak gibi Piyasası giderek artıyor , Özellikle Milli takıma seçilmesi ve Milli takımda çok iyi performans göstermesi Avupanın dikkatini çekti :tabe:

Gökhan , Fernandes gibi elimizde patlamasında başka bişey istemiyorum ben , Gerçekten çok iyi paralara satabiliriz onu :tabe:

Çevrimdışı Aykutt

http://www.youtube.com/watch?t=60&v=_XtaUUsb1UQ
Sivok'a çok benziyor ama değil +sı -sinden fazla. referansı milli takım.Bizde iş yapar mı yapar ama ben Skertelden yana kullanmaya çalışırdım stopere transferde.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İsmail takımdan gönderilmeye çalışılıyormuş, Pedro Copa America'dan sonra satılabilirmiş. Şenol Güneş'in başkana sunduğu şartlardan birisi de scout ekibinin değişmesiymiş :)
Ne güzel haberler bunlar:)

Çevrimiçi Necmi

İsmail takımdan gönderilmeye çalışılıyormuş, Pedro Copa America'dan sonra satılabilirmiş. Şenol Güneş'in başkana sunduğu şartlardan birisi de scout ekibinin değişmesiymiş :)
kim salladıysa iyi sallamış Şenol Güneşle scoutun ne işi olur. @anilt