2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891177 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Antrenör iyi ama yapılanma kötü.

Bu adam scouting sisteminden geliyor. Yıldızlarla çalışmadı hiç hep ekip çalışması ile ilerledi.

Ya dediğin gibi olur ya da çok kötü şeyler olur. Egolar ile çalışmak Porto'dakilerle çalışmaya benzemez :)
şunu diyebiliriz ama aziz yıldırım elini eteğini çekmiş futboldan ali koçun işleri bunlar
daha yönetimi devr almadan çalışmalara başladı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Gerçi Şenol Hoca kaleci istemez de yine de söyleyeyim dedim :bandit:

Burada mesele Şenol Hoca değil.

Stad açılacak bize marka bir isim gerekiyor.

Casillas'ı sırf bundan getirmeleri lazım aslında.

Deli dehşet kaleci forması satılır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu seneki kaleci forması çok iyiydi ama fenerinkiyle aynıydı :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Antrenör iyi ama yapılanma kötü.

Bu adam scouting sisteminden geliyor. Yıldızlarla çalışmadı hiç hep ekip çalışması ile ilerledi.

Ya dediğin gibi olur ya da çok kötü şeyler olur. Egolar ile çalışmak Porto'dakilerle çalışmaya benzemez :)

Fb, geniş ve iyi kadro kuracak. Muhtemelen Avrupa Ligi ve Lig yarışı içinde Pereira 4.yıldız motivasyonu ile en kötü 2,2 puan ortalaması tutturur. Bu yeter mi? Gs ve bize bağlı.

Çevrimdışı Tolga

Casillas için neredeyse 0 ihtimal görüyorum ayrıca bize ismi olan değil iş yapacak adam lazım tamam Casillas alınabiliyorsa alınsın da alınamayacağına göre en azından başka iyi bir kaleci alınabilir eğer Şenol Hoca da olur verirse.

Tabi olur vereceğini sanmıyorum o ayrı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

ya son saniye süprizi olursa
deme keydime  :ishock: :ishock:
bu maç ahmet nur çebinin nakavtı ile biter söyliyim şimdidende  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alabileceğimiz kimler kaldı :akuma: :akuma: :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

benim gelecek sezon hiç bir beklentim yok bu arada söyliyim şimdiden havaya girerirz umarım oynatılan futbol ile  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş geldi mi
Ozan abi ıssız kaldı mı
Felek öcün aldı mı
İmdi yurek yırtılur  :D

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina'yı istesek yoklasak belki ikna edebiliriz :D

Önce cechin manu yerine arsenale gitmesi lazım. :)

Çevrimdışı TØLGA

Önce cechin manu yerine arsenale gitmesi lazım. :)
cech arsenale gitse bile ospina kalır diğerini yoluyolar
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

cech arsenale gitse bile ospina kalır diğerini yoluyolar

Çök çök :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fenerin kimi getireceği o kadar da mühim değil. Net olan birşey var ki, son haftalara kadar zaten kovalıyorlar.
Mühim olan bunu bizim yapabilmemiz, Bakmayın antep maçından sonra dağıldık da, antep maçına kadar zaten yalpalıyorduk, kimse onu konuşmuyor.

Antep maçına kadar net bir çizgide gidebilme dirayetini göstersek zaten o "güçlü karakterle" sezon sonu gelirdi. Yalpalayarak yürürsen, bir yerde kapaklanırsın yere.

Çevrimiçi Samet Ç

Andre Ayew Hikmet Karaman'ı takip etmiş  :alala:

Çevrimdışı murat_

senol geldiğinde ben gidicem maalesef yarın bu resmiyete dokulecek:(
innnşşallahh oley oley  :halay:

Çevrimdışı TØLGA

Andre Ayew Hikmet Karaman'ı takip etmiş  :alala:
kuzenidir kuzeni  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fenerin kimi getireceği o kadar da mühim değil. Net olan birşey var ki, son haftalara kadar zaten kovalıyorlar.
Mühim olan bunu bizim yapabilmemiz, Bakmayın antep maçından sonra dağıldık da, antep maçına kadar zaten yalpalıyorduk, kimse onu konuşmuyor.

Antep maçına kadar net bir çizgide gidebilme dirayetini göstersek zaten o "güçlü karakterle" sezon sonu gelirdi. Yalpalayarak yürürsen, bir yerde kapaklanırsın yere.
İşte burada çok haklısın.Eksikler daha çok belirginleşti o haftalarda.Bir iki adamın eline bakar olmuştuk.Birde hem futbolcuların hemde  Biliçin form düşüklükleri diyelim.Daha da  olumsuzunu yazmayalım.Bu sene bunlara  fırsat vermemek  lazım Armağan.Çok fazla da  ihtiyaç yok aslında.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

gignac ayew e sövdü diyorlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Bakalım west ham 3 yıl dayanacak mı?

Çevrimdışı Deniz

Bakalım west ham 3 yıl dayanacak mı?
west ham iddiası olmayan bir takım.avrupada 1 tur atlatsın bilic onlara yeter de artar bile.Ha bir de ilk 8 e girdi mi yemesin yanında yatsınlar
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

west ham iddiası olmayan bir takım.avrupada 1 tur atlatsın bilic onlara yeter de artar bile.Ha bir de ilk 8 e girdi mi yemesin yanında yatsınlar

Ben yapacağını düşünmüyorum ondan dedim. West ham avrupaya nasıl gidiyor fair play falan mı?

Çevrimdışı Deniz

Ben yapacağını düşünmüyorum ondan dedim. West ham avrupaya nasıl gidiyor fair play falan mı?
UEFA Fair Play sıralamasında 2.sırada bulunan İngiltere, 2015-16 sezonunda Avrupa Ligi'ne ekstra bir takım daha gönderebilecek. Buna göre; West Ham United gelecek sezon (2015/2016) UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştır.

Çevrimdışı Kadir G.

UEFA Fair Play sıralamasında 2.sırada bulunan İngiltere, 2015-16 sezonunda Avrupa Ligi'ne ekstra bir takım daha gönderebilecek. Buna göre; West Ham United gelecek sezon (2015/2016) UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etmeye hak kazanmıştır.

Biz eleriz şuraya yazayım :)