2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891247 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Ee ben de senin içindeki muhalefet içgüdüsünü seziyorum ama bu nasıl zihniyet bu nasıl kafa demiyorum ?
anıl naber gelcenmi perşembe vodafone arenaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Boşver anıl hep bu Negatiflik yuzunden zaten hep bjk kaybediyor ,Fbnin hocasını biz getirsek başkana demedikleri kalmazdı özel hayattan tut hocaya kadar
EN büyük eksiğimiz camia olarak bölünmüşlüğümüzdür.Bir araya gelememektir.

Çevrimdışı muhalefet

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Yönetim 3 e bölünmüş durumda, Orman özel hayatındaki problemlerini çözmeye çalışıyor. Tek derdi sevgilisine kendini affettirmek şuan.
Bu Ergen kafasıyla Beşiktaş yönetildiği sürece transfer falan beklemeyin. Iyiler kaçtı elden kalanlar da Beşiktaş kalitesinde değil.
Toraman ve Süzen'i yeni transfer olarak görün ötesini de çok beklemeyin. Stad nasıl olsa 2016 Şubat'tan sonraya bile zor yetişecek

Çevrimdışı Efe

EN büyük eksiğimiz camia olarak bölünmüşlüğümüzdür.Bir araya gelememektir.
maalesef ama bunu sağlayanda sportif başarısızlık bi şampiyonluk herşeyi çözecek bi türlü yapamadık şunu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

daha kamp yapacağımız yer belli değil hazırlık maçları belli değil yeni td geldikten 1 hafta sonra bunların da netleşmesi lazım

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  5 dk.5 dakika önce
Yönetim 3 e bölünmüş durumda, Orman özel hayatındaki problemlerini çözmeye çalışıyor. Tek derdi sevgilisine kendini affettirmek şuan.
Bu Ergen kafasıyla Beşiktaş yönetildiği sürece transfer falan beklemeyin. Iyiler kaçtı elden kalanlar da Beşiktaş kalitesinde değil.
Toraman ve Süzen'i yeni transfer olarak görün ötesini de çok beklemeyin. Stad nasıl olsa 2016 Şubat'tan sonraya bile zor yetişecek
kolpanın önde gideni bu adam  :)

Çevrimiçi blackeagle35

biride  demiyoki ne  hocalar  geldi  bu liglere sonuc  ne  olmus  bakmak  lazim
Şenol Güneş ne yapmış peki??Olay yerli yabancı değil sadece.

Çevrimdışı TØLGA

musa muhammed ile başakşehir 3 yıllık sözleşme imzalamış diyolar biz kaçırdık bakalım nerelere gelecek bu çocuk merak ediyorum :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

musa muhammed ile başakşehir 3 yıllık sözleşme imzalamış diyolar biz kaçırdık bakalım nerelere gelecek bu çocuk merak ediyorum :money:
hiç bir şey olmaz geçmiş olsun artık bu ülkeden kurtulması lazımdı kurtuldu yeniden geldi hayatını bitirdi en fazla tr de üç büyüklerde oynar  :)

Çevrimdışı Tolga

Bugün sormuştum ben bu haber doğru mu diye kimse cevap vermedi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

hiç bir şey olmaz geçmiş olsun artık bu ülkeden kurtulması lazımdı kurtuldu yeniden geldi hayatını bitirdi en fazla tr de üç büyüklerde oynar  :)
orasıda doğru  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ayrıca bu çocuğu hani city istiyordu :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

arkadaşlar senol hoca sabah benim kıuzene söylediklerini basınada söylemiş sıkıntı yok inşallah yarın acıklanır.

Çevrimdışı ZEKI

arkadaşlar senol hoca sabah benim kıuzene söylediklerini basınada söylemiş sıkıntı yok inşallah yarın acıklanır.
Hayırlı Olsun o zaman, basarilar diliyoruz.

Çevrimdışı Tolga

En sonunda zaten Şenol Güneş gelecek ben ondan eminim de niye bu kadar uzatıyorlar bu işi anlamıyorum.

Şenol Güneş'ten daha iyisini getirmemiz şu şartlarda zor hala daha başka hocaları yokluyorlar.

Kimseyi ikna edemedikten sonra Şenol Hoca ile imzalayacaklar ama boşu boşuna vakit kaybetmiş olacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Fener bile bitirdi teknik direktör transferini biz hala nöbet tutuyoruz teknik direktör ne zaman gelecek diye.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

kaleci muhabbetine ne diyormuş onuda söyleseydi keşke  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

kaleci muhabbetine ne diyormuş onuda söyleseydi keşke  :iblush:
Hope Solo'yu istiyormuş :D

Çevrimdışı Anıl

Boşver anıl hep bu Negatiflik yuzunden zaten hep bjk kaybediyor ,Fbnin hocasını biz getirsek başkana demedikleri kalmazdı özel hayattan tut hocaya kadar
Hayır sabahtan akşama kadar eleştiriyor zaten kimse birşey demiyor ama en ufak bir savunmada zihniyete bak oluyo neyse :D

Çevrimdışı TØLGA

Fener bile bitirdi teknik direktör transferini biz hala nöbet tutuyoruz teknik direktör ne zaman gelecek diye.
biz 1 sezondur sportif direktör bulamadık teknik direktörü mü bulacaz hemen  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

kolpanın önde gideni bu adam  :)

Kolpa ama bir kaç artniyetli adam inadına inanıyor.

Tamam ben de sevmyiroum şuan gidişatı ama inadına 3 haftadır Fikret Orman tatilde diyorlar her hafta aynı muhabbet. Ne tatilmiş arkadaş bu da diyor insan.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kolpa ama bir kaç artniyetli adam inadına inanıyor.

Tamam ben de sevmyiroum şuan gidişatı ama inadına 3 haftadır Fikret Orman tatilde diyorlar her hafta aynı muhabbet. Ne tatilmiş arkadaş bu da diyor insan.  :kop:
hacı başkan için bu sabah hollandaya gitti dediler her yerde td ile görüşmek için biri çıktı vlaar ile görüşmeye gitti dedi hollandalı falan değil demi başkanın kız arkadaşı :)

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş hayırlı olsun  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

hadi artık td gelsin ekip gelsin transferler başlasın.30 kişilik free listesi nerdeyse yarıya indi.Adam kalmayacak yakında.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba