2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12885873 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

glen johsonu aldık mı ? bu arada aykut ince diye biri yazmış twitterdan şenol güneş gelmis yardımcısıda mehmeh kulaksızoglu ve tamer tunaymış

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu arada Vitor Pereira iyi antrenör. Domestik anlamda başarılı olur FB'de.

Biz getirsek demediklerini bırakmazlar itin bi tarafına sokarlar , şenol hoca iyidir uzun zaman sonra  ilk kez  bi hocayı bu kadar istiyoruım şenol güneş  bizimzayıf oldugumuz  yonetimin beceremediği  bazı işleride becerecek kapasitede..

aslında  benim  gözümde federasyon  başkanı olmasını  istediğim bi adam.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Arkadaşlar kuzenim sabah erenköy de karşılaşmış şenol hoca anlaştık demiş hayırlı olsun diyelim

Hayırlı olsun inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

demba ba 14 m euro haberleri var nolur satalım çok pişman oluruz sonra

Çevrimdışı Kadir G.

Bugün açıklasalarda oyuncuları bitirsek yoksa boşta adam kalmayacak.

Çevrimdışı Deniz

tribün dergi GÜNEŞ diyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

demba ba 14 m euro haberleri var nolur satalım çok pişman oluruz sonra

satarsak pişman oluruz bence.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En son Fernandese 10 milyon teklif edildiginde , Satmayalım sozleşmesini uzatıp Daha yüksek paraya satalım dedik 10 Ay sonra Bedavaya gitti :akuma: :akuma: :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Casillas
Glen Jonshon. Tosiç   Miloseviç. Motta
Nasıl olur acaba diyecegimde Casillasa Yazık olur gibime geliyor adam 6 Ayda KANSER olur :icool:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Casillas
Glen Jonshon. Tosiç   Miloseviç. Motta
Nasıl olur acaba diyecegimde Casillasa Yazık olur gibime geliyor adam 6 Ayda KANSER olur :icool:

İspanyol
İngiliz-Sırp-Sırp/İsveçli-Brezilyalı

:D :D

[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 13:01:32 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

30 yaşına geldi bu son şansımız olabilir 14 m euro bonservise bayağı iyi adamlar alabiliriz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

En son Fernandese 10 milyon teklif edildiginde , Satmayalım sozleşmesini uzatıp Daha yüksek paraya satalım dedik 10 Ay sonra Bedavaya gitti :akuma: :akuma: :s20: :s20:

AYNI şeymi Allah aşkına  birisi sürekli sorun cıkartan bi adamdı keyfine göre  takıma  katkı veren.

Demba  Ba benim aklım  sardı saralı en cok katkı veren forvettır onu satıp yerine aynı  katkıyı verecek adamı  bulmak kolaymı..

kimse penaltı var 5 - 6 tane demesin formunun  düşük oldugu donemlerde takım olarakta iy değildik..

Çevrimiçi Samet Ç

30 yaşına geldi bu son şansımız olabilir 14 m euro bonservise bayağı iyi adamlar alabiliriz
adam gitmek istemiyor ayrıca td miz belli değil. nasıl td olmadan transfer yapmıyorsak td olmadan da oyuncu satamayız gelen hocanın da sattıracağını düşünmüyorum ayrıca kalmalı adam zaten 32-33 oldu kendi gidecek araplara piyasası olduğu için o yaşa geldiğinde de 9-10 a satabilirsin.

Çevrimiçi Kartal Ç

bugüne kadar hep değerini bulduğunda satmadıklarımızın elimizde patlamasıyla pişman olduk. Bi kere de satıp pişman olacaksak olalım. Şuanki durumumuzda reddedilecek 3-5 kuruş palaralar değil bunlar.

Çevrimiçi Samet Ç

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  2 dk.2 dakika önce
ŞENOL GÜNEŞ, HABER1903'E KONUŞTU! AZ SONRA

Konu ile ilgili ulaştığımız Teknik Direktör Şenol Güneş, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Güneş, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş Kulübü ile henüz anlaşma yapmadım. Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugüne kadar hep değerini bulduğunda satmadıklarımızın elimizde patlamasıyla pişman olduk. Bi kere de satıp pişman olacaksak olalım. Şuanki durumumuzda reddedilecek 3-5 kuruş palaralar değil bunlar.
sonuna kadar katılıyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  2 dk.2 dakika önce
ŞENOL GÜNEŞ, HABER1903'E KONUŞTU! AZ SONRA

Konu ile ilgili ulaştığımız Teknik Direktör Şenol Güneş, HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Güneş, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

"Beşiktaş Kulübü ile henüz anlaşma yapmadım. Beşiktaşlı yöneticiler ile görüşeceğim" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Anasının... nikahı amma uzadı be :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Tosic stoper oynamaz adam eksik olmadıkça.Motta'nın yetersizliğinden alındı.Asıl yeri sol bektir.
Stopere bence de 2 tane sağlam adam lazım.Franco ya da Ersan satılmalı Milosevic-Atınç kiralanabilir

Tosic stoper oynamaz adam eksik olmadıkça.Motta'nın yetersizliğinden alındı.Asıl yeri sol bektir.
Stopere bence de 2 tane sağlam adam lazım.Franco ya da Ersan satılmalı Milosevic-Atınç kiralanabilir
Forumun aksine Mottanın yetersiz olmadığını düşünüyorum ben , Sadece Alternatifi yok ! Bir ara Opare solda etkili oynayınca yedek kaldı 3-4 Maç ve daha sonra Bambaşka bir Motta gördük , Gol atan asist yapan , Hırslı mücadeleci bir motta gördük , Zaman zaman bireysel hatalar yapsada Bana göre yeterli bir oyuncu , Gs nin 6 milyon bayıldıgı Tellesten ve 5 milyon bayıldıgı Tarıktan daha iyi en azından :bandit:
Telles- Tarık = 11 m
Motta = 1,5 m :icool:
Ayrıca istatistik ve performans olarak ikisindende çok çok ustun :)
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 13:13:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı muhalefet

Fikret orman beyefendi kızıyla tatile çıkmış biz de transfer bekleyelim teknik direktör bekleyelim :(

Fikret orman beyefendi kızıyla tatile çıkmış biz de transfer bekleyelim teknik direktör bekleyelim :(
Senin RUZGAR SAGANAK olduğunu düşünmeye başladım ben :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

Fikret Orman ve ekibi o menajerler güruhu ile takılmaya devam ettikçe bu kulüp akıllıca transferler yapamaz. Öyle biriyle görüşüyorlar ki söylesem Huub Stevens, bunun yanında Mourinho kalır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fikret Orman ve ekibi o menajerler güruhu ile takılmaya devam ettikçe bu kulüp akıllıca transferler yapamaz. Öyle biriyle görüşüyorlar ki söylesem Huub Stevens, bunun yanında Mourinho kalır.
söylede bilelim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli