2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890262 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bir de asistlerin nasıl olduğuna bakın izleyin :)

Bir tane bilinçli içeri girip de orta yok.

Yarısı penaltı yaptırdığı için asist. Kalanlar da birine çarpıyor top hep bunun yaptığı ortada Gerrard içeri sokuyor topu.

o kadar penaltı yaptıracaksa yeter de artar zaten :)  ya  şimdi videolarda oyle görünüyor çağrı ama ben gecen sene mesela vaktımvardı  premier lig maçlarını izlerdim haftasonları bu oyuncu iyi adam  derdim  keske bizim olsa dediğim cok olmuştur :)

Çevrimdışı ahmetx

Kaan Dobradan sonra sağ kanat kendine gelemedi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Onurcum biz zaten normalde hızlı çıkabilen bir takımız.Şenol hocayla(eğer gelirse) bu özellik çok daha belirginleşecek.KApananlara karşıda  eğer  hareketli bir oyuncuysa Johnson hızıyla  fark yaratabilir.Penaltı aldırabilir.  :D Zor ama.KAçırdığı adamı hızıyla yakalayabilir.MAlum bu önemli kontrada yakalanıyoruz topluca çıktığımızda.

normalde cok atletik ve hızlı olmasına  ragmen son senesinde biraz hantallaşmış gibi bi durumu söz konusu..

bu lig için yeterli olacagını  düşünüyorum. bizim seviyemizi artıracaktır

Çevrimdışı Çağrı

Tam olarak Serdar tipinde ama Serdar'ın yaptığı işleri ondan 2 kat daha iyi yapan bie bek düşünün.

Yani 3 aşağı 5 yukarı böyle işte :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Bir umut şu da şöyle dursun:

16 sezonda 714 maça çıktı. Kariyerinde 5 La liga şampiyonluğu, 3 Şampiyonlar Lig Şampiyonluğu 2 Copa Del Rey, 2 Avrupa Şampiyonası ve 1 Dünya Kupası sığdırdı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaan Dobradan sonra sağ kanat kendine gelemedi.

son yıllarda çektiğimiz çileye bakarsak ben Ekrem  DAğ a bile  razıyım vallaha adam sol acık , sol bek , sağ acık , sağ bek her ihtiyacı görürdü.  :)

Çevrimdışı atalay

Bu arada Pedro kesin satılacak. Yani en az 2 stoper transferi gerekiyor.

Çevrimdışı Deniz

Bir maxi perreira bekliyorsanız beklemeyin ama en azından hiç çalışmayan sağ bek çalışır hale gelecektir.Hilbertin 1 seviye üstünü düşünün
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tam olarak Serdar tipinde ama Serdar'ın yaptığı işleri ondan 2 kat daha iyi yapan bie bek düşünün.

Yani 3 aşağı 5 yukarı böyle işte :)

çağrı cok düşürdün adamın seviyesini naptın ya :)

Çevrimdışı Çağrı

Tosic geldi ya  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

pedronun satılması bonservis olarak biraz elimizi güçlendirir. atıncı kazanmamız  lazım bu fizikte bi oyuncu avrupalının elinde olsa  ne yapar ne eder parlatır bence  önemli bi değer atınç dogal olarak az maç oynadıgı için eksikleri fazla .

Çevrimdışı atalay

Tosic geldi ya  :kop:

:olmaz

Sağ stoper? Ersan, Tosic, Atınç sol stoper.

Çevrimdışı atalay

pedronun satılması bonservis olarak biraz elimizi güçlendirir. atıncı kazanmamız  lazım bu fizikte bi oyuncu avrupalının elinde olsa  ne yapar ne eder parlatır bence  önemli bi değer atınç dogal olarak az maç oynadıgı için eksikleri fazla .

Atınç, Ersan'ın aldığı şansı almalı. Bir takımda hem Ersan hem Atınç fazla.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Atınç, Ersan'ın aldığı şansı almalı. Bir takımda hem Ersan hem Atınç fazla.

ERsan zaten topla  oynarken  ben felç oluyorum  sinirden ..

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Şenol her gün bitiyor ama bir türlü imza atamıyor. Yine bitmiş demişsiniz bence bitmez Şenol'da gelmez.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Şenol her gün bitiyor ama bir türlü imza atamıyor. Yine bitmiş demişsiniz bence bitmez Şenol'da gelmez.

umıdını  kesme 

hiç kimse bizden umudumuzu söküp alamaz samet :)

Çevrimdışı atalay

Bu arada Vitor Pereira iyi antrenör. Domestik anlamda başarılı olur FB'de.

Çevrimiçi Samet Ç

umıdını  kesme 

hiç kimse bizden umudumuzu söküp alamaz samet :)
yok abi hiç biri benim istediğim adam değil zaten de kimi getiriyorlarsa getirsinler transfer lazım transfer kaçıyor birer birer adamlar elimizden.

Çevrimdışı Anıl

Benimle dalgamı geçiyosun anılım :) :icool:
Dalga değil abi uyarladım sadece :D

Çevrimiçi Samet Ç

Al fener Vitor Pereria ile anlaşmış iyi hocadır kendisi fenerde dikiş tutturur mu bilemem ama.

Çevrimdışı atalay

edit: Sözleşme fesih bedeli ne kadar acaba?

Bize iyi giderdi; yardımcısı da Carlos Carvalhal olurdu.  :tabe:

Çevrimiçi Samet Ç

AYKUT iNCE ‏@aykutince76  17 sn.17 saniye önce
Beşiktaşın yeni teknik direktörü Şenol Güneş'in yardımcıları Tamer Tuna ve Mehmet Kulaksızoğlu oldu. Sanbade  için görüşmeler devam ediyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Domestik ney :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."