2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888443 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Arkadaşlar kuzenim sabah erenköy de karşılaşmış şenol hoca anlaştık demiş hayırlı olsun diyelim
Kuzenim yazmış bunu deme sonra bak :D
Hadi hayırlı olsun

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson, yıllık 2,7 milyon euro.

Affedersiniz  :oha:

Çevrimdışı Çağrı

Bedava Premier ligden gelen adam ne bekliyordun  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bedava Premier ligden gelen adam ne bekliyordun  :D

Hilbert'in günahı neydi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hilbert'in günahı neydi?
Harbiden ya belimiz doğrulmadı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hilbert'in günahı neydi?

menejeri ertan göksü olmadığı için.

Çevrimdışı Deniz

Huub Stevens a Allah korusun diyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Hilbert'in günahı neydi?

Hilbert de bek değildi onun hücum faulleri başlı başına facia da.

Jonhson da değil.

Dün konuştuğumuz gibi bu sözleşmeden dolayı çok canımız sıkılacak bu adam baya baya yeteneksiz sadece atletik.

Ş parayı Maxi'ye verdik de kabul etmedi mi acaa diye düşünmüyor değilim yarısına Benfic ile uzattı çünkü
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

2*5  düşmüş  bjk  2*3  verebilir  denmişti  en son

Çevrimdışı atalay

Jonhson da değil.

Dün konuştuğumuz gibi bu sözleşmeden dolayı çok canımız sıkılacak bu adam baya baya yeteneksiz sadece atletik.

Ş parayı Maxi'ye verdik de kabul etmedi mi acaa diye düşünmüyor değilim yarısına Benfic ile uzattı çünkü

Maxi'yi alamazmışız zaten adam parayı seçmemiş. Yoksa EPL'de en kötü Gs'de net 2 - 2,5 milyon kazanırdı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kuzenim yazmış bunu deme sonra bak :D
Hadi hayırlı olsun

Vallaha  gonderdi fotosunu yanındaki kendisi zaten  benimle dalga geçme bak dedim..

yemin etti günahı boynuna :)

Çevrimdışı Deniz

Gelene 2.3 den fazla verilmez.normalde ederi 2 de biz imza parası vermiyoruz diye 2.3 oluyor.İmza parası gibi düşünün..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

2*5  düşmüş  bjk  2*3  verebilir  denmişti  en son

Son teklif 2,7 edilmiş benim bildiğim. Ama olabilir. Zira adada kimse artık ona o paraları vermez.

Çevrimdışı Deniz

@ONUR KOLCU süper paylaşım ben senin kuzende o ışığı gördüm dürüst adam öyle diyorsa öyledir  :D

Çevrimdışı Çağrı

Gelene 2.3 den fazla verilmez.normalde ederi 2 de biz imza parası vermiyoruz diye 2.3 oluyor.İmza parası gibi düşünün..

Glene de imza parası veriyorsak vah halimize.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Jonhson da değil.

Peki Çağrı Johnson'un ortaları nasıl.Yada adam geçip ceza sahasına filan girer mi hızlıca.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@ONUR KOLCU süper paylaşım ben senin kuzende o ışığı gördüm dürüst adam öyle diyorsa öyledir  :D

dürüst adamdır durduk yere böyle bişey söylemez..

yoksa sopayı yer yani :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Peki Çağrı Johnson'un ortaları nasıl.Yada adam geçip ceza sahasına filan girer mi hızlıca.

ceza sahasına  kateder hızlı birazda teknigi var ama  ortalar için aynı  şeyi söyleyemem.

G.töre ile aslında arkalı önlü baya aktif olur ama verilen paraya bakınca maxi nin  gittiği imza attıgı parayı gorunce insan üzülüyor.

Çevrimdışı Deniz

Glene de imza parası veriyorsak vah halimize.
@Çağrı bütün free oyuncular istiyor imza parası hatta free olmayan bile istiyor.Tolgay a da verdik biz.Piyasa böyle..

Çevrimdışı Deniz

serdardan 5 kat daha iyi :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

serdardan 5 kat daha iyi :D

yaptıgı asist ve gol sayısı bekoyuncusu için az değil G.gönülle aşağı yukarı aynı birisi Premier Lig  birisi Spor toto farkı siz karşılaştırın.

Çevrimdışı Çağrı

yaptıgı asist ve gol sayısı bekoyuncusu için az değil G.gönülle aşağı yukarı aynı birisi Premier Lig  birisi Spor toto farkı siz karşılaştırın.

Bir de asistlerin nasıl olduğuna bakın izleyin :)

Bir tane bilinçli içeri girip de orta yok.

Yarısı penaltı yaptırdığı için asist. Kalanlar da birine çarpıyor top hep bunun yaptığı ortada Gerrard içeri sokuyor topu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Onurcum biz zaten normalde hızlı çıkabilen bir takımız.Şenol hocayla(eğer gelirse) bu özellik çok daha belirginleşecek.KApananlara karşıda  eğer  hareketli bir oyuncuysa Johnson hızıyla  fark yaratabilir.Penaltı aldırabilir.  :D Zor ama.KAçırdığı adamı hızıyla yakalayabilir.MAlum bu önemli kontrada yakalanıyoruz topluca çıktığımızda.

Çevrimdışı Kadir G.

Glen johnson ı ingiltere ve milli takım dahilinde beğenmezsiniz bende beğenmem fakat ne serdarla kıyaslanır ne opareyle. O bile bir tık yukarı taşıyacak bakın görün takım genel olarak bu halde.

Çevrimdışı ahmetx

Ben Johnsonu dünden beri biraz araştırdım bu konuda @Çağrı ya katılıyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum