2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12909958 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

bakıyorum sende baya ümitsizliğe kapıldın deniz rızaya kadar düşmüşün   :biggrinking:

ümitsizlik değil şenol güneş veya o ayarda bir hoca gelirse sıkıntı yok benim için ama sırf yabancı diye daha almanya dışına kafasını uzatmamış schaaf falan gelirse bilici mumla ararız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Alper1903

Mbia mevzusu ne oldu hala trabzonla mi gorusuyor?

Çevrimdışı Kadir G.

Ba giderse alınacak tek adam var, JOHN GUIDETTI

Daha doğrusu alabileceğimiz tek adam.

Ts ilgileniyor şu sıralarda, beşiktaş için ikna etmek 10 dk sürmez. Bonservisi yok.

En az demba ba kadar gol atar + frikikten goller de izleriz.

Çalışma olduğunu yazmışlar yukarıda. Ba satılır bu adam gelirse eldeki imkanla iyi 2 veya 3 oyuncu da getirilebilir. Johnsonı ayrı tutuyorum.

Çevrimdışı atalay

Şimdi delinin biri kuyuya taş attı... Ne desek farazi lakin;

13 milyon teklif varsa: Demba'nın 3 yıllık kontratı daha var. Yıllık 3,2 kazanıyor. Bu kontratın aynısını Gignac'a sun.

Kalan 13 milyon ile de kaleci, stoper, sağ bek, orta saha, sol ön, santrafor transferi yapılır.

Tabii, ileride satabileceğin kaliteli isimler ile değerlendirirsek bu parayı Demba'nın satışı da anlam kazanmış olur.

6'ya aldığın adam 13'e satılır.   :tabe:

Çevrimdışı Tolga

okan buruk geçmedimi oraya
Daha kesinleşen birşey yok diye biliyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Ba giderse alınacak tek adam var, JOHN GUIDETTI

Daha doğrusu alabileceğimiz tek adam.

Ts ilgileniyor şu sıralarda, beşiktaş için ikna etmek 10 dk sürmez. Bonservisi yok.

En az demba ba kadar gol atar + frikikten goller de izleriz.

ve bu kararın verilmesi için de çok az zaman var
sence bu yönetim bu kadar kısa zamanda öyle bir karar verebilecek kapasitede mi ?  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Ba satılsın Töre satılsın Sosa satılsın nasılsa bu transferlerden gelecek paralarla kesin yerlerini doldururuz :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ve bu kararın verilmesi için de çok az zaman var
sence bu yönetim bu kadar kısa zamanda öyle bir karar verebilecek kapasitede mi ?  :D
Olurmu canım toplantılar olacak menajerlerle konuşulacak oyuncuyla konuşulacak parayı acaba yükseltebilirmiyiz diye stratejiler dönecek ohooo türkiyede hangi iş şıp diye çözülmüş ki :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce
Demba Ba'ya 15 milyon Euro'luk teklif mi? hiç sanmıyorum ama eğer veriyorlarsa hemen sat. pazarını bulduğun oyuncuyu yapıştıracaksın...

:boxin: :boxin: :boxin:
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağatay

Ba satılsın Töre satılsın Sosa satılsın nasılsa bu transferlerden gelecek paralarla kesin yerlerini doldururuz :)

Ba ya böyle bir teklif varsa şu andan itibaren gignac yada guidetti ile görüşmeleri başlatsak fena olmaz mı

bence ba kadar faydalı olurlar belki daha fazla ayrıca diğer mevkilerimiz için de gerçekten sağlam adamlara yönelmez miyiz ?

Çevrimdışı Volkan Başaran

Beşiktaş'ın Kalbi
‏@akaretlerhaber
TRANSFER | Demba Ba için Çin Ligi'nden 14 milyon euroluk bir teklif var. Kulüpler prensipte anlaşsa da Ba gitmek istemediğini bildirdi.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

JOHN GUIDETTI, milosevic ile milli takımlardan da arkadaş.

Çevrimdışı Tolga

baz
Ba ya böyle bir teklif varsa şu andan itibaren gignac yada guidetti ile görüşmeleri başlatsak fena olmaz mı

bence ba kadar faydalı olurlar belki daha fazla ayrıca diğer mevkilerimiz için de gerçekten sağlam adamlara yönelmez miyiz ?
Anlaşamadığımız durum şu Gignac'ı alabileceksek tamam satılsın da bu 2 oyuncu alamadık başka kulüplere gitti biz de Ba'yı sattık o zaman ne olacak.

Şunu da söyleyeyim 15 m euro'nun hepsi transfere harcanmaz çoğu stada gider.

Diyorum ki umarım satılır da seneye Ba'yı ararız :)

Çevrimdışı Çağatay

Olurmu canım toplantılar olacak menajerlerle konuşulacak oyuncuyla konuşulacak parayı acaba yükseltebilirmiyiz diye stratejiler dönecek ohooo türkiyede hangi iş şıp diye çözülmüş ki :evillol:

Beşiktaş Yönetimi karar alma hızı = Internet Explorer+TTNet+256mb Ram+intel i286 işlemci+56k modem

Çevrimdışı Yusuf

Demba ba için 15m euro çok büyük bir rakam. Olacağını sanmıyorum da satılırsa yerine risk alarak Pato'nun alınması taraftarıyım. 25 yaşında ve yıl sonu sözleşmesi bitiyor. Avrupa'ya gelip istikrar yakalaması için son fırsatı olacak,büyük bir kumar ama tutarsa çok şeyler kazandırır.

Çevrimdışı Kadir G.

Anlaşamadığımız durum şu Gignac'ı alabileceksek tamam satılsın da bu 2 oyuncu alamadık başka kulüplere gitti biz de Ba'yı sattık o zaman ne olacak.

Şunu da söyleyeyim 15 m euro'nun hepsi transfere harcanmaz çoğu stada gider.

Diyorum ki umarım satılır da seneye Ba'yı ararız :)

Stada niye gitsin Allah aşkına stadı ba nın satılması üzerine mi finanse ediyoruz?

Çevrimdışı atalay

Demba'nın 2 tane alternatifi var.

1- Gignac
2- Adriano

Guidetti ancak rotasyonun bir parçası olur.  :ok:

Ertan Göksu, gidip yeni bir Enaramo çakacak ise  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Stada niye gitsin Allah aşkına stadı ba nın satılması üzerine mi finanse ediyoruz?
Parasal sorunların yaşanmadığını kimse söyleyemez.

Yönetimin eline sıcak para geçtiği zaman bunu stada harcamayacağını da kimse söyleyemez.

Tabi hepsi stada harcanır demiyorum ama bir kısmı stada harcanır hepimiz burdayız Ba satılırsa görürüz ne oluyor ne olmuyor. :)

Çevrimiçi Samet Ç

teklif çin ligindense demba gitmez 2 yıl daha üst düzey oynar demba

Çevrimdışı TURKahvesi

Ergin Aslan ‏@erginaslan  2 dk.2 dakika önce
Demba Ba'ya 15 milyon Euro'luk teklif mi? hiç sanmıyorum ama eğer veriyorlarsa hemen sat. pazarını bulduğun oyuncuyu yapıştıracaksın...

:boxin: :boxin: :boxin:
aynen bende aynı görüşteyim
tabi bahsedilen rakam 15 m.euro ise
eğer gerçekten rakam doğruysa satılsın derhal.

Çevrimdışı Kadir G.

Parasal sorunların yaşanmadığını kimse söyleyemez.

Yönetimin eline sıcak para geçtiği zaman bunu stada harcamayacağını da kimse söyleyemez.

Tabi hepsi stada harcanır demiyorum ama bir kısmı stada harcanır hepimiz burdayız Ba satılırsa görürüz ne oluyor ne olmuyor. :)

Öyle bir tepkiyi göze alamazlar. Ba gidip pektemek mi oynayacak yerini doldurmaları gerektiğini biliyorlar. Stad olayı bana kalırsa -se -sa dan öte değil.

Çevrimdışı Tolga

Öyle bir tepkiyi göze alamazlar. Ba gidip pektemek mi oynayacak yerini doldurmaları gerektiğini biliyorlar. Stad olayı bana kalırsa -se -sa dan öte değil.
Hangi tepki kim gösteriyor tepki bırakalım bunları neyse siz öyle düşünebilirsiniz tabi :)

Stad olayını da hafife almayın onu da söyleyeyim.

Çevrimdışı Çağatay

gerçekten 15M teklifi varsa
o 15 bizi seneye şampiyon yapar ama doğru harcandığı takdirde
üst düzey 5 adam getirir o 15 bize bu sene

Çevrimdışı ozan062

guidetti balon transfer olur cok gereksiz
ama ba oyle ayda boyle gitmeli
yerine adamda doldurmayalım gereksiz
elimizdekilerle gotururznasılsa amac 3cülük
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş