2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913146 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Baskan hollanda da yabancı bir td ile görüşecek diyor övünç

Van Gaal mı acaba?  :kop:

Edit: Hee Hollandalı diye okudum ben :D
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 18:24:35 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kendimizi kandırmayalım bir defa 15 m euro'ya Ba satıldı diyelim bunun taş çatlasa 5-6 m eurosu forvet transferi için ayrılır.

Bu paraya Ba gibi gol yüzdesi yüksek olan bir oyuncu transfer edemeyiz bence.

Yanlış hatırlamıyorsam 1 oyuncu kaça satılırsa satılsın bonservisli sadece 1 oyuncu alabiliyorsun..
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Van Gaal mı acaba?  :kop:

Edit: Hee Hollandalı diye okudum ben :D
:biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

1.Ba giderse Pektemek kesin takımda kalır  :D
2.En iyi ihtimalle webo kalitesinde birini alırız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

Satılmasın diyenler seneye bu kadar atacağının garantisi var mı? Atamadı 1 yıl daha yaşlandı satamayacaksın ne olacak.

15 falan veriyorlarsa direk satmaları lazım. Bu sene bütün yükü o çekti gelecek forvetin ondan 6-7 gol az atmasının önemi pek olmaz. Sadece alacağın defans oyuncun o farkı kapatabilir.

Çevrimdışı Tolga

Yanlış hatırlamıyorsam 1 oyuncu kaça satılırsa satılsın bonservisli sadece 1 oyuncu alabiliyorsun..
Öyle bir zorunluluk yok diye biliyorum ben de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş ile bir anlaşma olmamış

yarın acıklanır şenol hoca.

Çevrimdışı Tolga

Satılmasın diyenler seneye bu kadar atacağının garantisi var mı? Atamadı 1 yıl daha yaşlandı satamayacaksın ne olacak.

15 falan veriyorlarsa direk satmaları lazım. Bu sene bütün yükü o çekti gelecek forvetin ondan 6-7 gol az atmasının önemi pek olmaz. Sadece alacağın defans oyuncun o farkı kapatabilir.
Peki alacağımız oyuncunun Ba kadar atabileceğinin garantisi var mı ya da onun kadar kalitelisini alabileceğimizin garantisi var mı :)

Çevrimdışı Türkay

Rıza Çalımbay çok istekli bizim takım için. 10 sene önceki Rıza değilim diyor

Çevrimdışı TØLGA

:upto: :upto:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Kadir G.

Peki alacağımız oyuncunun Ba kadar atabileceğinin garantisi var mı ya da onun kadar kalitelisini alabileceğimizin garantisi var mı :)

Onun adına da risk diyorlar. Getirseler gignac ı aynısını o da atabilir. Yanına da çok yeterli isimler getirilebilir. Demba-Olcay yerine gignac(veya muadili)-dzsuzsak tercih etmiyor diyebilir misin?

Çevrimdışı Tolga

Kayseri'nin başına geçer :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Onun adına da risk diyorlar. Getirseler gignac ı aynısını o da atabilir. Yanına da çok yeterli isimler getirilebilir. Demba-Olcay yerine gignac(veya muadili)-dzsuzsak tercih etmiyor diyebilir misin?
Gignac'ı alırsak atar da alabilecek miyiz işte ben de onu demek istiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kayseri'nin başına geçer :evillol:

okan buruk geçmedimi oraya

Çevrimdışı Mehmet Ali

Ba satılmasın diyenler = Fernandes satılmasın takım iyi gidiyor diyenler

Sat sat sat sat

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Yarın da şenol açıklanmazsa getirsinler gidip sırf yabancı diye saçma sapan birini getireceklerini düşünüyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Ba'nın satılması ile ilgili yorumum şu olur normalde vizyonlu,planlı klüblerde
her oyuncu değerini bulduğu taktirde satılır ve onun yerine b ve c planları olur
ben satılması taraftarıyım ancak yerinin doldurulması konusunda şüphelerim var
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ba Senegal milli takımında sakatlandı diyorlar  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TØLGA

Yarın da şenol açıklanmazsa getirsinler gidip sırf yabancı diye saçma sapan birini getireceklerini düşünüyorum.
bakıyorum sende baya ümitsizliğe kapıldın deniz rızaya kadar düşmüşün   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Gignac'ı alırsak atar da alabilecek miyiz işte ben de onu demek istiyorum.

Ellinde para olacak taraf yönetim zorlamak onlara kalmış. Piyasayı çok bilmiyorum fakat 12 milyona 24-25 yaşlarında birini alabilsen 2-3 milyona da maaşını vereceğin free sol kanat getirebilirsin.

Tabi bunlar kağıt üzerinde olan şeyler o kadar kolay değil.

+demba ilk yarıda çok iyiydi ama son haftalarda özellikle bitsede gitsek moduna geçmişti. Ben 'aman satılmasın bizi taşıyacak oyuncu o' sıfatını ona yakıştıramıyorum. Sosa bu konuda gözümde ondan daha öndedir. Bunların hepsini toplayınca da cevabım basit: SAT :)

Bak southamptona en iyi isimleri sürekli satıyorlar yine hep aynı yerdeler. Biz onlar olamayız ama mantık yine aynı olmalı: değeri verilen herkes satılabilir.

Bir + daha 6 milyona taksitle aldığın oyuncuyu 35 gole etki ettirdikten sonra 2.5 katına satmak muazzam iştir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ba satılacaksa eğer asıl soru şudur; Ba bu sene yapılacak transferler sonucunda Beşiktaş'ı şampiyon yapacak mı ? Eğer TD yi ve transferleri beğenmiyorsak ve 3. - 4. oluruz diyorsak satalım gitsin
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ba giderse alınacak tek adam var, JOHN GUIDETTI

Daha doğrusu alabileceğimiz tek adam.

Ts ilgileniyor şu sıralarda, beşiktaş için ikna etmek 10 dk sürmez. Bonservisi yok.

En az demba ba kadar gol atar + frikikten goller de izleriz.

Çevrimdışı Deniz

bakıyorum sende baya ümitsizliğe kapıldın deniz rızaya kadar düşmüşün   :biggrinking:

ümitsizlik değil şenol güneş veya o ayarda bir hoca gelirse sıkıntı yok benim için ama sırf yabancı diye daha almanya dışına kafasını uzatmamış schaaf falan gelirse bilici mumla ararız
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba