2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12854348 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

sebep?

1 Maçta  dani alvesinde  öyle videosu cıkar abi. ayrıca karsısındaki o adam varya bolaise adamı madara eder bir bir nevi İbrahım yattara gibi adam o adamın karsısında aciz kalınmış olabilir herseyden once  öyle yakalanmıs bi takım okadar hızlı bi kanat oyuncuna  karsı aciz duruma  düşebilir.

ilk golde ise cok carpmıs  gitmiş gol olmuş saçmalık bi video olmuş :)

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx güzel arkadaşım benim yanlış anlamazsan bir şey soracağım
bu videoyu paylaşmakta amacını öğrenebilirmiyim acaba
amacın nedir yani.
glen johnson hakkında güzel bir çalışma yapmışlar onunla ilgili paylaşım yapmak istedim .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam eyvallah Pektemek ve Ersan'ı yerden yere vuruyoruz da bugün göndermeye kalksak ligimizden rahat 2-3 tane takım ister. Ersan ve Pektemek'e 1 er milyon bonservis çekip buyrun gelin desem alan çıkmayacak mı şimdi?

Maaşlarının yarısını verirsen kiralarsın anadoluya ama gitmezler.

Onları gönderecek adamda yok kulüpte. Bol kepçeden sözleşmeyi verdikleri gün 3-4 yıl daha bağladılar. Şu an mustafa pektemekin 1.6 aldığı yerde seviye atlatacak oyunculara 2.5 vermekten çekiniyoruz.

Bu arada sneijder gelmeden önce futbol oynamıyordu adamlar 6-7 milyona oynatıyorlar o da her sene kupa alıyor.

Çevrimdışı ahmetx

1 Maçta  dani alvesinde  öyle videosu cıkar abi. ayrıca karsısındaki o adam varya bolaise adamı madara eder bir bir nevi İbrahım yattara gibi adam o adamın karsısında aciz kalınmış olabilir herseyden once  öyle yakalanmıs bi takım okadar hızlı bi kanat oyuncuna  karsı aciz durvuma  düşebilir.

ilk golde ise cok carpmıs  gitmiş gol olmuş saçmalık bi video olmuş :)

uzaktan çekilen şutlarda açıyı kapatmadığını anlatmış orada yalnız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cisse557

Çıkmaz  :D
Biz oyuncu satmayı bilmiyoruz
Kiralayalım maaşını da siz ödeyin derler  :evillol:
Bir de başkana sorsan bunlar milli oyuncular,çok değerliler
O zaman bedava verelim :D Yıllık 3.2 milyon maliyetten kurtuluruz, her türlü kardayız :D

Çevrimdışı ahmetx

Glen Johnson hakkında ne düşünüyorlar P.L uzmanı arkadaşlar iş yapar mı sizce ?

Çevrimdışı yigitcan1903

O zaman bedava verelim :D Yıllık 3.2 milyon maliyetten kurtuluruz, her türlü kardayız :D
Verelim vermesine de
Kadir'in yazdığı gibi ayak direr futbolcular
Zaten dediğim gibi bizim yönetimin kafasına göre bunlar belkemiği oyuncular
Tabii bir de çok iyi çocuklar  :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

uzaktan çekilen şutlarda açıyı kapatmadığını anlatmış orada yalnız.

Abi onu anladım ama böyle bi analiz şekli olamaz :) harbiden cok komik.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Evet bizim motta= marcelo Pedro = Varane Ersan = ramos

O yüzden glen falan kimmiş!! Ya ne diyim bilemiyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Evet bizim motta= marcelo Pedro = Varane Ersan = ramos

O yüzden glen falan kimmiş!! Ya ne diyim bilemiyorum.

:icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

neyse sorun bende  o zaman bu konuyu hiç açmamış olayım. :D

Çevrimdışı cisse557

Maaşlarının yarısını verirsen kiralarsın anadoluya ama gitmezler.

Onları gönderecek adamda yok kulüpte. Bol kepçeden sözleşmeyi verdikleri gün 3-4 yıl daha bağladılar. Şu an mustafa pektemekin 1.6 aldığı yerde seviye atlatacak oyunculara 2.5 vermekten çekiniyoruz.

Bu arada sneijder gelmeden önce futbol oynamıyordu adamlar 6-7 milyona oynatıyorlar o da her sene kupa alıyor.
Aynen sonra birileri çıkar imza paralarını çok diye bahane gösterir. İsmail, Tolga, Pektemek, Ersanla saç baş yolmaya devam ederiz.

Çevrimdışı cisse557

Verelim vermesine de
Kadir'in yazdığı gibi ayak direr futbolcular
Zaten dediğim gibi bizim yönetimin kafasına göre bunlar belkemiği oyuncular
Tabii bir de çok iyi çocuklar  :evillol:
Ooooo iyi çocuk alır Beşiktaş bi dal :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@ahmetx güzel arkadaşım benim yanlış anlamazsan bir şey soracağım
bu videoyu paylaşmakta amacını öğrenebilirmiyim acaba
amacın nedir yani.
:kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

glen johnson hakkında güzel bir çalışma yapmışlar onunla ilgili paylaşım yapmak istedim .
gerek yok bunlara diyorum @ahmetx
ezeli rakibimiz de peşinde bu İngiliz aygırın  :evillol:

Çevrimdışı GÖRKEM

aynen öyle.

hatalari teker teker secerek yapilan kliplerle dünyanin en iyi Oyuncularini bile amatör gibi göstermek mümkün. bu macta bile mutlaka iyi yapmis oldugu seyler de vardir. cok kötü oynadiysa bile 1 mac ölcü olmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Çok yükleniyormuşuz gibi olmasında :D

Böyle analiz işlerine gelirsek ben dani alvesin bir maçını hatırlıyorum çok oldu sanırım barça-sevilla maçıydı herif ne çizgiye doğru düzgün inebilmişti ne de geriden açtığı ortalar isabetli olmuştu bildiğin taca auta atıyordu o maçta. Aynı alves juventus maçında yardırdı gördünüz.

Kısacası glen johnson gelsin defans adam olsun biraz. :D

Çevrimdışı Tolga

Çok yükleniyormuşuz gibi olmasında :D

Böyle analiz işlerine gelirsek ben dani alvesin bir maçını hatırlıyorum çok oldu sanırım barça-sevilla maçıydı herif ne çizgiye doğru düzgün inebilmişti ne de geriden açtığı ortalar isabetli olmuştu bildiğin taca auta atıyordu o maçta. Aynı alves juventus maçında yardırdı gördünüz.

Kısacası glen johnson gelsin defans adam olsun biraz. :D
Fb-Sevilla maçında Uğur Boral, Dani Alves'i perişan etmişti onu söyleseydin ya :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

formalara son üç gün demiş resmi hesap

Çevrimdışı JoseDemba

Bugünde amma çok gelişme oldu  :lol:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı TØLGA

kaç gündür giremiyorum bilgisayar bozulmuştu eminim eksikliğimi çok hissetmişsinizdir  :biggrinking:
kimi almışız bakalım  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

2 yıldır forma konusunda çok iyiyiz. Hem pazarlama hem satış ikisi de iyi durumda. @Efe abi tam senin geldiğin gün geliyo galiba :D

Çevrimdışı Deniz

kaç gündür giremiyorum bilgisayar bozulmuştu eminim eksikliğimi çok hissetmişsinizdir  :biggrinking:
kimi almışız bakalım  :bandit:
@Tolga lucescu geldi maxi uçaktan iniyor ha bir de casillas haber yollamış alın beni kurtarın burdan demiş  :evillol: :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga lucescu geldi maxi uçaktan iniyor ha bir de casillas haber yollamış alın beni kurtarın burdan demiş  :evillol: :evillol: :evillol:
hea duydum onları glen johnson diyolar ingilterenin serdar kurtuluşunu getiriyoruşuz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

hea duydum onları glen johnson diyolar ingilterenin serdar kurtuluşunu getiriyoruşuz  :bandit:
İngilterenin serdar kurtuluşu tr nin messisi olur yeter ki getirsinler :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba