2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12853915 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cisse557

Yalnız Glen Johnson'nın takip ettiklerine baktım herifin takip ettiklerinin yarısı jokey. At yarışı manyağı galiba :D Bize gelirse Veli hipodromundan alamayız adamı  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Yalnız Glen Johnson'nın takip ettiklerine baktım herifin takip ettiklerinin yarısı jokey. At yarışı manyağı galiba :D Bize gelirse Veli hipodromundan alamayız adamı  :evillol:
Hoca Sergen olsaydı bir de neler olurdu kim bilir :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

1,5 olursa yine iyi
3ler 4ler 5ler geziyor
Menajer+futbolcu
Boklu Diego bile 5 istedi
O Fenerin şeyliği. 4ü 5 i bilmiyorum. Ama 3 milyon Euro bonservis ile De Jong'u getirsek herkes müthiş transfer der 3 milyon imza parası verince garipsenir.

Çevrimdışı TURKahvesi

Gel @Özgür abi gel Barcelona formalı resmimi koyduğumda Real falan demiştin :D 3 kupalı şampiyon :bandit:
büyük şaşkınlık içindeyim @anilt
sezona fırtına gibi giren tam anlamıyla parmak ısırtan bir performans gösteren bir takım ne oldu da birden tepetaklak oldu hala şok içindeyim
sende eminimki tuttuğun takım sezonu 3 kupa ile kapatacağına inanmıyordun
gerçekten ilginç bir sezon oldu
aslında bir parça yanlış transfer politikası yüzünden oldu
Di Maria ve Mesut'u göndermeyeceklerdi G.Bale biraz abartılmış bir şekilde transfer edildi aslında buna gerek yoktu (ben olsam yönetimin yerinde şu anda G.Bale-E.Hazard takasını gerçekleştirirdim)
bu J.Rodriguez transferi kainatin en balon transferidir sadece İspanya ve R.Madrid'in değil
neyse Anıl kardeşim Beşiktaş'ımıza dönelim  :D

Çevrimdışı cisse557

Hoca Sergen olsaydı bir de neler olurdu kim bilir :kop:
Aman hocam tahta falan varsa bi vuruver bu ülke ikinci kez antrenman saatlerini at yarışına göre ayarlıyordu muhabbetini kaldıramaz :D

Çevrimdışı Anıl

büyük şaşkınlık içindeyim @anilt
sezona fırtına gibi giren tam anlamıyla parmak ısırtan bir performans gösteren bir takım ne oldu da birden tepetaklak oldu hala şok içindeyim
sende eminimki tuttuğun takım sezonu 3 kupa ile kapatacağına inanmıyordun
gerçekten ilginç bir sezon oldu
aslında bir parça yanlış transfer politikası yüzünden oldu
Di Maria ve Mesut'u göndermeyeceklerdi G.Bale biraz abartılmış bir şekilde transfer edildi aslında buna gerek yoktu (ben olsam yönetimin yerinde şu anda G.Bale-E.Hazard takasını gerçekleştirirdim)
bu J.Rodriguez transferi kainatin en balon transferidir sadece İspanya ve R.Madrid'in değil
neyse Anıl kardeşim Beşiktaş'ımıza dönelim  :D
Tamam abi sen bayağı dolmuşsun :D

Çevrimdışı Tolga

Aman hocam tahta falan varsa bi vuruver bu ülke ikinci kez antrenman saatlerini at yarışına göre ayarlıyordu muhabbetini kaldıramaz :D
:biggrinking: :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı yigitcan1903

O Fenerin şeyliği. 4ü 5 i bilmiyorum. Ama 3 milyon Euro bonservis ile De Jong'u getirsek herkes müthiş transfer der 3 milyon imza parası verince garipsenir.
Normal koşullarda sıkıntı yok zaten
Mevcut durumda bonservis/imza parası sıkıntı
Piyasası olan oyuncuları alalım istiyoruz
Adam senelik ücretinde kapıyı 2.5 tan açıyor
3 imza parasını da 3 seneye dağıtsan
Maç başları hariç adama 3.5 vericez
İmkan dahilinde mi sence?
Ya da bunu kaç oyuncu için yapabiliriz?
3.5 tan 3-4 oyuncu oynatabilir miyiz?
Bu işin pratikte oluru yok

Çevrimdışı Dr.Zeck

Glen en azından EPL den geliyor orta kesmeyi biliyordur herhalde :) Serdar'da o da yok her ortası karavana

Çevrimdışı Sarp

Görüşmede Tamer Tuna konusunda da konuşan ikili, yardımcı antrenör konusunda da anlaşmaya vardı.
Prensipte anlaşılan Şenol Güneş'in avukatlarıyla yarın görüşülerek aradaki ufak pürüzlerin giderilmesi
ve resmi olarak anlaşmanın tamamlanması bekleniyor.

Çevrimdışı TURKahvesi

Tamam abi sen bayağı dolmuşsun :D
hemde nasıl @anilt bir tarafta Beşiktaş diğer tarafta R.Madrid
bizler mutluluğumuzu spordan alırız  :)
dur bakalım bu sezon mutlu olabilecek miyim Nba L.James Tenis R.Nadal (sezonu bir grand slam ile kapatması) gibi şeyler ile kendimizi meşgul etmekteyiz  :ebebe:

Çevrimdışı Deniz

Ne casillası beyler ya yine 2 saat gittik hayaller hayaller..  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Normal koşullarda sıkıntı yok zaten
Mevcut durumda bonservis/imza parası sıkıntı
Piyasası olan oyuncuları alalım istiyoruz
Adam senelik ücretinde kapıyı 2.5 tan açıyor
3 imza parasını da 3 seneye dağıtsan
Maç başları hariç adama 3.5 vericez
İmkan dahilinde mi sence?
Ya da bunu kaç oyuncu için yapabiliriz?
3.5 tan 3-4 oyuncu oynatabilir miyiz?
Bu işin pratikte oluru yok
Kaba taslak hesap yaparsak.
Ersan ile Pektemek'in maliyeti bize 3.2 milyon Euro.
İsmail ve Tolga'yı gönder +2 milyon Euro.
Uğur ve Sivok gitti +1.5 milyon Euro.
Sana şu an hiçbir şey yapmadan 7 milyon euroluk oyuncu alanı açtım. Yıllık ücreti 3 milyondan 3 tane kaliteli oyuncu al. 2 milyonu da şampiyon olunca Ş.L den gelen para ile ödersin :)
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 15:46:42 cisse557 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Sana şu an hiçbir şey yapmadan 7 milyon euroluk oyuncu alanı açtım. 3 milyon dan imza parasından 3 tane kaliteli oyuncu al. 2 milyonu da şampiyon olunca Ş.L den gelen para ile ödersin :)
Ersan,Pektemek,İsmail,Tolga
Bunların yolculuk nereye :D
Sözleşmeleri var nasıl yolluyoruz?
(Sözleşme yenilemek hataydı,orası ayrı)
3-4 m avro olacak bir de yeni transferlerin maaşları
Hayatta yanaşmaz bizim yönetim
Unutun bence

Çevrimdışı ahmetx

Biri bana fake değil desin :halay: Casillas gelsin yahu Beşiktaşın ihtiyacı var. :ok:Sakar kaleciler görmek istemiyorum.Tam  kalecilerin olgunluk yaşında . :super:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mellfred

Sana şu an hiçbir şey yapmadan 7 milyon euroluk oyuncu alanı açtım. Yıllık ücreti 3 milyondan 3 tane kaliteli oyuncu al. 2 milyonu da şampiyon olunca Ş.L den gelen para ile ödersin :)
gönder, hadi gönder, gönder  abicim gönder
aklıma snickers reklamı geliyor. ersan mustafa ismail tolga'yı göndersek şu kadar tasarruf yaratıyoruz yazıları görünce

Çevrimdışı ONUR KOLCU

glen johnson analizi

ÇOK şaçma bi analiz olmuş açık söylemek gerekirse .
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 16:22:14 ahmetx ]

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneşle anlaşıyorlarsa hemen bitirsinlerde elimizden serbest oyuncularda kaçmasın.

Orta açmasını bilen çizgiye inebilen atletik sağ beki reddedecek lüksümüz yok. Kadroda as serdar yedek opare varken hiç yok.

+Maxi yi unutun gelmez.

Çevrimdışı ahmetx

ÇOK şaçma bi analiz olmuş açık söylemek gerekirse .
sebep?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Şenol Güneşle anlaşıyorlarsa hemen bitirsinlerde elimizden serbest oyuncularda kaçmasın.

Orta açmasını bilen çizgiye inebilen atletik sağ beki reddedecek lüksümüz yok. Kadroda as serdar yedek opare varken hiç yok.

+Maxi yi unutun gelmez.
hemen olmaz önce acı çekmemiz lazım. :lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

glen johnson analizi

@ahmetx güzel arkadaşım benim yanlış anlamazsan bir şey soracağım
bu videoyu paylaşmakta amacını öğrenebilirmiyim acaba
amacın nedir yani.
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 16:22:47 ahmetx ]

Çevrimdışı cisse557

Ersan,Pektemek,İsmail,Tolga
Bunların yolculuk nereye :D
Sözleşmeleri var nasıl yolluyoruz?
(Sözleşme yenilemek hataydı,orası ayrı)
3-4 m avro olacak bir de yeni transferlerin maaşları
Hayatta yanaşmaz bizim yönetim
Unutun bence
Aslında iş çok basit. Bizim yöneticilerin iş bilmezliğinden zor ve karmaşıkmış gibi geliyor. Elimdeki çöpleri gönderip 7 milyonluk alan açtık. Her sene transfere 10 milyon ayırıyoruz zaten. Madem ben bonservis ücreti ödeyemiyorum bu 10 milyonu imza parası olarak bi kenara ayırır, imza parası olarak Maxi'ye, De Jong'a( ya da Mbia), bir de stopere imz 3'er verir yıllık maaş da ortalama 2.8 verir, sene sonu Şenol hoca ile şampiyonluk turunu atar, 25 milyonu kasaya koyarım :D

Çevrimdışı leylileyli

glen johnson analizi

Sadece Bir macin analizi olmaz + bende Maxi'nin en az bir saatlik hata yapdigi analizi'de yaparim özelikle 12/13, 13/14 sezonlari Maxi berbati. Sadece 2014/15 iyi bir sezon gecirdi.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 16:23:07 ahmetx ]

Çevrimdışı cisse557

gönder, hadi gönder, gönder  abicim gönder
aklıma snickers reklamı geliyor. ersan mustafa ismail tolga'yı göndersek şu kadar tasarruf yaratıyoruz yazıları görünce

Tamam eyvallah Pektemek ve Ersan'ı yerden yere vuruyoruz da bugün göndermeye kalksak ligimizden rahat 2-3 tane takım ister. Ersan ve Pektemek'e 1 er milyon bonservis çekip buyrun gelin desem alan çıkmayacak mı şimdi?

Çevrimdışı yigitcan1903

Tamam eyvallah Pektemek ve Ersan'ı yerden yere vuruyoruz da bugün göndermeye kalksak ligimizden rahat 2-3 tane takım ister. Ersan ve Pektemek'e 1 er milyon bonservis çekip buyrun gelin desem alan çıkmayacak mı şimdi?
Çıkmaz  :D
Biz oyuncu satmayı bilmiyoruz
Kiralayalım maaşını da siz ödeyin derler  :evillol:
Bir de başkana sorsan bunlar milli oyuncular,çok değerliler