2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851769 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Hayallerin biri Tosic ise ucundan gerçekleştirmişiz :D

Tosic bile kadrodaki tüm stoperlerden iyiyse düşün artık hayalin boyutunu :D

Çevrimiçi Samet Ç

Ranocchia hala boşta

Çevrimdışı Tolga

Casillas'ı nasıl alıyoruz arkadaş ben hala anlamıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

@Oddschanger: Besiktas are now into 4/1 to sign Glen Johnson with BEST PRICE 12/1 still available.

HERE -> http://t.co/e3hQqvnMkE http://t.co/eNa4gnmZCu
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı MumbLe

Alper Bahadır sinirlenmiş  :evillol:

@alperbah  9 dk.9 dakika önce
Serbest olan oyunculara netten bakıp ahkam keseceğinize bu oyuncuların çogunun Türkiye'ye gelmek için imza parası istediğini artık algılayın

Çevrimdışı atalay

Kardeşim burada konvansiyonel medyadan hızlı iş yapıyoruz halen...

Twitterdan sahte bir hesap alacağım.  :lol:

Glen Johnson ile yönetim 3 yıllık anlaşmış. Hoca bekleniyor...

Çevrimdışı Deniz

Şenol güneş gelirse çöp oyunculara gelmez.2-3 tane transfer ister.takımın savunması ve kalecisi çok kötü eğer güneş gelirse onun oynattığı açık futbolla her maç gol yeriz.Takviye şart.Adam gibi takviye.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

Serbest olan oyunculara netten bakıp ahkam keseceğinize bu oyuncuların çogunun Türkiye'ye gelmek için imza parası istediğini artık algılayın
Bu adama da uyuz oluyorum. Yönetime toz kondurmayacağım diye ne yapacağını bilemiyor. Adı üstünde kardeşim SERBEST. 300-500 ver bişey al gel. Bunu da yapamıyorsak kapatalım dükkanı.
Engel yemeseydim verirdim cevabını :evillol:

Çevrimdışı atalay

Liverpool Dany Ings'i almış.

Önümüzdeki 20 yıl daha olamayacak şampiyon bunlar. Biz bile anladık winner gerektiğini bunlar hala anlayamadı.

Bizle ölümüne yarışırlar transfer konusunda.

Ortalama bir yetenek, bir İngiliz pasaportu, son 6 aylık yükselen form grafiği Liverpool'a transfer için yeterli üç ön şart.

Çevrimdışı talha

Bizle ölümüne yarışırlar transfer konusunda.

Ortalama bir yetenek, bir İngiliz pasaportu, son 6 aylık yükselen form grafiği Liverpool'a transfer için yeterli üç ön şart.

Lovren ve Markovic gibi iki adamı nasıl aldılar hayret ediyorum valla. Hiç mi adam akıllı scoutları yok bunların.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

merhaba arkadaşlar,
Casillas ve transferler konusunda 1-2 kelam etmek istiyorum
öncelikle Casillas konusu hakkında şunu belirteyim bu dünyaca ünlü İspanyol kaleci benim gözümde bitik bezmiş bir hal durumunda
yani hem fizik olarak hemde özellikle mental olarak bitmiş
beni bilen bilir bir Real Madrid taraftarı olarak maçlarını hiç kaçırmayan biri olarak Casillas bize gelirse olan dünya kadar paraya olacaktır
son 2 sezondur Casillas maçlarda hani böyle ruhsuz oynamakta ki zaten kendi taraftarları tarafından yuhalanmakta
maçlarda öyle bir haldeki vurdumduymaz tavırları yani kısaca artık futbolu bırakmalı çünkü doymuş artık
Casillas geleceğine Cech gelsin daha iyi

Beşiktaş artık tek ön libero ile oynamalı o da Mbia ile olur
yanında mutlaka tecrübeli bir orta saha herkes tutturdu Beluschi de Beluschi afadersiniz burası Bursa değil burası Beşiktaş bunun bilincinde olup hareket etmek lazim
benim gönlümdeki isim İtalyan Aquliani bunu niye alamıyoruz
orta sahayı 3'lü üçgen şeklinde kurup Mbia-Tolgay-Aquliani üçlüsü

Glen Johnson gelsin bak bunu isterim
bir tanede tecrübeye yakın bir stoper tmm bu kadar yeterlidir  :D
yalnız benim en çok beğendiğim Pedro Franco değerini buldu mu (talipleri çıktıysa) derhal satılmalıdır
bir diğer beğendiğim ki en çok beklenti içinde olduğum Miloseviç multaka kazandırılmalı oynatılmalı inanıyorumki Pedro'dan daha yüksek değerini bulacak bir defans oyuncusu olacaktır
yani Milo'nun yanına iyi bir stoper gerekli bu Britos mu olur başkası mı olur bilmiyorum mutlaka oraya iyi bir stoper gerekli

son olarak yabancı sınırlaması kaldırıldıktan sonra yani serbest bırakıldıktan sonra bazı şeyler değişti
misal G.İnler'i isterim hala da istiyorum fakat gerek yabancı sınırlamasının kalkmasından dolayı gerekse dünya kadar borcumuz olduğundan dolayı ve son olarak da Uefa'dan bonservis ödememe cezasından dolayı bu mümkün görülmüyor

umarım transferlerde nokta atışı dediğimiz oyuncular alınır.
Gel @Özgür abi gel Barcelona formalı resmimi koyduğumda Real falan demiştin :D 3 kupalı şampiyon :bandit:

Çevrimdışı atalay

Lovren ve Markovic gibi iki adamı nasıl aldılar hayret ediyorum valla. Hiç mi adam akıllı scoutları yok bunların.  :lol:

Bir de Liverpool'un para harcamadığını iddia eden futbol romantikleri var.  :kop:

Son 5 yılda Adanın en çok para harcayan 3. kulübü (0) sıfır kupa.

Yalnız scout ekibi ve Rodgers'ın yardımcıları değişiyor. Son kazık herhalde bu.  :kop:

Çevrimdışı Anıl

Casillas'ı nasıl alıyoruz arkadaş ben hala anlamıyorum :D

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca gelirse zaten sadece Casillas değil hiçbir kaleci transferi yapılmaz da Casillas'ın bizimle anılması çok saçma ona takıldım :icool:

Çevrimdışı murat_

Bu adama da uyuz oluyorum. Yönetime toz kondurmayacağım diye ne yapacağını bilemiyor. Adı üstünde kardeşim SERBEST. 300-500 ver bişey al gel. Bunu da yapamıyorsak kapatalım dükkanı.
Engel yemeseydim verirdim cevabını :evillol:
300- 500 demissin zaten oyle bi durum olsa alir gelirler ne kadar kolay demi adamlar 2-3 istiyor nasil alsin burdaki bazi arkadaslar sanki halisahaya oyuncu cagiriyolar havasindalar

Çevrimdışı yigitcan1903

Çoğu zaman yönetimi aşırı kollamaya çalışsa da bu konuda haklı
Serbest oyuncularda bile rekabet gücümüz çok düşük
Dediği gibi şu boşta bu boşta demekle olmuyor
Piyasası olan oyuncularda zaten baştan kaybediyoruz
İstedikleri imza paraları bonservisle yarışıyor

Çevrimdışı talha

Şenol Hoca gelirse zaten sadece Casillas değil hiçbir kaleci transferi yapılmaz da Casillas'ın bizimle anılması çok saçma ona takıldım :icool:

Yav Casillas yıllardır yediğimiz en büyük kazık olur. Bak abim doğru yazmış. Adam ruhen artık bitmiş durumda. Adam maçta umrunda bile değil. Bir de bu hali Real'de oynarken. Bize gelse topa bile bakmaz bu adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gunayı oynatır bence senol hoca kazma harunu  oynattı 1 sezon :)

Çevrimdışı Tolga

Yav Casillas yıllardır yediğimiz en büyük kazık olur. Bak abim doğru yazmış. Adam ruhen artık bitmiş durumda. Adam maçta umrunda bile değil. Bir de bu hali Real'de oynarken. Bize gelse topa bile bakmaz bu adam.
Zaten orası da var ben de şuan ki Casillas'a sıcak bakmam yani ona vereceğimiz maaş düşük olsa hadi bir ihtimal sıcak bakabilirim fakat hem maaşı yüksek olacak hem de performansı düşük olacak hiç akıllıca bir tercih olmaz.

Casillas'a o kadar para vereceğimize eğer ikna edilebilirse Ospina'yı kiralamalıyız.

Açıkçası ben Tolga'yı kazanmaya çalışacağını düşünüyorum eğer bunu başaramazsa dediğin gibi en kötü Günay'ı oynatacaktır :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kazma Dedigin Harun çok iyi bir sezon geçirdi yalnız , Bursaya da çok maç kazandırdı , o yabancı kalecileri varya Frey asıl kazma o işte tam bir kova :bandit:
Harunun performansının sebebi Şenol Guneş , Adam en kazma fıtbolcudan bile maksimum verim alıyor :ok:
Kimse Harundan böyle bir performans beklmiyordu , Tıpkı bizim Gunaydan beklemedigimiz gibi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

kesinlikle dogru tespit.  :claps:

Casillas yapabilecegimiz belki en kötü Transfer.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Casillas hiç bir şekilde BeşiktaŞ'a gelmemeli. Kendisini nerede gördük; ya Real de ya da milli takımında. Yani iyi bir defansla uyum içinde oynamış. Şenol hoca gelirse kaleci ile defans uyumunu sağlamalı ve kesinlikle Günay'a şans vermeli
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Casillas'la falan anlaşamayız zaten
Bonservisini alsa bile
Senelik ücreti,imza parası vs
Aşar bizi
Çekinmeyin o yüzden hiç :D

Çevrimdışı cisse557

300- 500 demissin zaten oyle bi durum olsa alir gelirler ne kadar kolay demi adamlar 2-3 istiyor nasil alsin burdaki bazi arkadaslar sanki halisahaya oyuncu cagiriyolar havasindalar
Biz her sene transfere 10 milyon Euro harcayan takımız. Misal, bonservisi elinde olan De jong bana dese ki 1.5 milyon imza parası isterim. Orada imzayı atarım. Ya da Maxi. 4 tane kaliteli oyuncuya 5 milyon imza parasını feda ederim. Ha sen ve bahadır gibi düşünenleriniz edemem diyorsa Lawal'dı Gosso'du yıldızları kovalarız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Biz her sene transfere 10 milyon Euro harcayan takımız. Misal, bonservisi elinde olan De jong bana dese ki 1.5 milyon imza parası isterim. Orada imzayı atarım. Ya da Maxi. 4 tane kaliteli oyuncuya 5 milyon imza parasını feda ederim. Ha sen ve bahadır gibi düşünenleriniz edemem diyorsa Lawal'dı Gosso'du yıldızları kovalarız.
1,5 olursa yine iyi
3ler 4ler 5ler geziyor
Menajer+futbolcu
Boklu Diego bile 5 istedi