merhaba arkadaşlar,
Casillas ve transferler konusunda 1-2 kelam etmek istiyorum
öncelikle Casillas konusu hakkında şunu belirteyim bu dünyaca ünlü İspanyol kaleci benim gözümde bitik bezmiş bir hal durumunda
yani hem fizik olarak hemde özellikle mental olarak bitmiş
beni bilen bilir bir Real Madrid taraftarı olarak maçlarını hiç kaçırmayan biri olarak Casillas bize gelirse olan dünya kadar paraya olacaktır
son 2 sezondur Casillas maçlarda hani böyle ruhsuz oynamakta ki zaten kendi taraftarları tarafından yuhalanmakta
maçlarda öyle bir haldeki vurdumduymaz tavırları yani kısaca artık futbolu bırakmalı çünkü doymuş artık
Casillas geleceğine Cech gelsin daha iyi
Beşiktaş artık tek ön libero ile oynamalı o da Mbia ile olur
yanında mutlaka tecrübeli bir orta saha herkes tutturdu Beluschi de Beluschi afadersiniz burası Bursa değil burası Beşiktaş bunun bilincinde olup hareket etmek lazim
benim gönlümdeki isim İtalyan Aquliani bunu niye alamıyoruz
orta sahayı 3'lü üçgen şeklinde kurup Mbia-Tolgay-Aquliani üçlüsü
Glen Johnson gelsin bak bunu isterim
bir tanede tecrübeye yakın bir stoper tmm bu kadar yeterlidir

yalnız benim en çok beğendiğim Pedro Franco değerini buldu mu (talipleri çıktıysa) derhal satılmalıdır
bir diğer beğendiğim ki en çok beklenti içinde olduğum Miloseviç multaka kazandırılmalı oynatılmalı inanıyorumki Pedro'dan daha yüksek değerini bulacak bir defans oyuncusu olacaktır
yani Milo'nun yanına iyi bir stoper gerekli bu Britos mu olur başkası mı olur bilmiyorum mutlaka oraya iyi bir stoper gerekli
son olarak yabancı sınırlaması kaldırıldıktan sonra yani serbest bırakıldıktan sonra bazı şeyler değişti
misal G.İnler'i isterim hala da istiyorum fakat gerek yabancı sınırlamasının kalkmasından dolayı gerekse dünya kadar borcumuz olduğundan dolayı ve son olarak da Uefa'dan bonservis ödememe cezasından dolayı bu mümkün görülmüyor
umarım transferlerde nokta atışı dediğimiz oyuncular alınır.