2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851034 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Maxi'yi Galatasaray da istiyor.

Eğer biz Johnson'ı onlar Maxi'yi alırsa kaybeden fena halde biz olacağız üzülerek söylüyorum.

http://haber.besiktasarena.com/sag-bek-sorunsali.html
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Vayy arkadaş transfer gazına gelip 1 yıl aradan sonra haber1903 batağına daldım. Yorumlar....

Çevrimiçi Samet Ç

İşte zaten bu yüzden yine yanlış olacak hem de çok ağır bir sözleşme ile hata olacak.

Adamın asistleirne bakın hep spontane. Ne yaptığını bilmiyor. Ya düşmüş penaltı olmuş ya çıkarmış vuran çok iyi vurduğu için asist olmuş. Vuran da Gerrard.

Hata olacak umarım dönerler Maxi'yi alırlar çok kızacağız sonra bu transfer için.
Maxi Liverpool veya Juventus artık istesen de alamazsın Glen'i kabullenmeye bak  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Maxi'nin hırsı, yüzündeki kararlılığı yeter bizim ihtiyacımız olan bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tercüman Halil Glen'i takibe almış hayırlı olsun :D

Çevrimdışı yigitcan1903

G.saray ilgileniyor diyorlar
Sanırım bize tuzlu geldi Maxi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi'nin hırsı, yüzündeki kararlılığı yeter bizim ihtiyacımız olan bu.
Bide ben'i :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Maxi Epl ya da Juventus'a gider. Bunu da buraya yazıyorum.

Çevrimdışı Sarp

Kardeşim Glen'de bedava değil ki, ne kadarlık bir fiyat farkı var acaba ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Veeeeee , Fikret Orman ve Şenol Güneş buluştu , Görüşmede Anç de hazır bulundu , Başkan Fikret Orman Kulübün projelerini Şenol Güneşe anlattı , ayrıntılar geliyor
Kaynak : Orhan Yıldırım....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

Kardeşim Glen'de bedava değil ki, ne kadarlık bir fiyat farkı var acaba ?
Demek ki vazgeçirecek kadar var
G.Johnson iddiaları doğruysa tabii

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Veeeeee , Fikret Orman ve Şenol Güneş buluştu , Görüşmede Anç de hazır bulundu , Başkan Fikret Orman Kulübün projelerini Şenol Güneşe anlattı , ayrıntılar geliyor
Kaynak : Orhan Yıldırım....

Sen o adama yinede fazla ınanma :)

Çevrimdışı ömer

Hakan gundogar ;Beşiktaş şenol güneş le 3 yıllığına anlasti

Çevrimdışı ömer

Hakan gundogar;bellusi için nabız yoklaniyor

Çevrimiçi Samet Ç

Hakan gundogar;bellusi için nabız yoklaniyor
ya sözleşme uzattı ya adam bundan haberleri yok mu

Glen Johnson gelirse yine bir manajer Ertan Göksü trasnferi yapmış olacağız. Ne farkın kaldı Fikret Orman Demirörenden? O jorge mendese para yediriyordu sen Ertan'a.
Ben 3 kuruş maaşıyla gidip forma alan adama acıyorum. Paralarını menajerlere yediriyorlar.

Çevrimdışı yigitcan1903

Belluschinin sözleşmesinde 25 maç oynarsa 1 yıl daha uzar maddesi var deniyor
Bursa o şekilde uzatmış galiba

Çevrimdışı Kadir G.

Glen johnson maxi gelmeyeceği için fazlasıyla yeterli.

Çevrimdışı idil

@AslanStatistic: Maxi Pereira'nın menajeri, BJK ve Galatasaray'dan gelen teklifleri askıya aldı. Benfica 3 yıllık yeni sözleşme önerdi
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar,
Casillas ve transferler konusunda 1-2 kelam etmek istiyorum
öncelikle Casillas konusu hakkında şunu belirteyim bu dünyaca ünlü İspanyol kaleci benim gözümde bitik bezmiş bir hal durumunda
yani hem fizik olarak hemde özellikle mental olarak bitmiş
beni bilen bilir bir Real Madrid taraftarı olarak maçlarını hiç kaçırmayan biri olarak Casillas bize gelirse olan dünya kadar paraya olacaktır
son 2 sezondur Casillas maçlarda hani böyle ruhsuz oynamakta ki zaten kendi taraftarları tarafından yuhalanmakta
maçlarda öyle bir haldeki vurdumduymaz tavırları yani kısaca artık futbolu bırakmalı çünkü doymuş artık
Casillas geleceğine Cech gelsin daha iyi

Beşiktaş artık tek ön libero ile oynamalı o da Mbia ile olur
yanında mutlaka tecrübeli bir orta saha herkes tutturdu Beluschi de Beluschi afadersiniz burası Bursa değil burası Beşiktaş bunun bilincinde olup hareket etmek lazim
benim gönlümdeki isim İtalyan Aquliani bunu niye alamıyoruz
orta sahayı 3'lü üçgen şeklinde kurup Mbia-Tolgay-Aquliani üçlüsü

Glen Johnson gelsin bak bunu isterim
bir tanede tecrübeye yakın bir stoper tmm bu kadar yeterlidir  :D
yalnız benim en çok beğendiğim Pedro Franco değerini buldu mu (talipleri çıktıysa) derhal satılmalıdır
bir diğer beğendiğim ki en çok beklenti içinde olduğum Miloseviç multaka kazandırılmalı oynatılmalı inanıyorumki Pedro'dan daha yüksek değerini bulacak bir defans oyuncusu olacaktır
yani Milo'nun yanına iyi bir stoper gerekli bu Britos mu olur başkası mı olur bilmiyorum mutlaka oraya iyi bir stoper gerekli

son olarak yabancı sınırlaması kaldırıldıktan sonra yani serbest bırakıldıktan sonra bazı şeyler değişti
misal G.İnler'i isterim hala da istiyorum fakat gerek yabancı sınırlamasının kalkmasından dolayı gerekse dünya kadar borcumuz olduğundan dolayı ve son olarak da Uefa'dan bonservis ödememe cezasından dolayı bu mümkün görülmüyor

umarım transferlerde nokta atışı dediğimiz oyuncular alınır.

Çevrimdışı Kadir G.

Hayaller
             Casillas
Glen   Skrtel  Tosic   Motta
           Veli    Tolgay
 Töre      Sosa   Dzsudzsak
                Ba

Gerçekler kaleye tolga stopere ersan sola babel
[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 14:11:31 Kadir Güney ]

Çevrimdışı idil

Casillas bitmiş diyorsunuz, ben de bunu anlamıyorum. Adam dünyanın en iyi klübünden birinde oynuyor ölüsü süpürür bu ligi sizce de abartmıyo musunuz eleştirirken? Fiziksel olarak geçtim psikolojik olarak rakip oyuncuları zorlar yanlış mı düşünüyorum

Çevrimdışı idil

Hayaller
             Casillas
Glen   Skrtel  Tosic   Motta
           Veli    Tolgay
 Töre      Sosa   Dzudsudzsak
                Ba

Gerçekler kaleye tolga stopere ersan sola babel

Hayallerin biri Tosic ise ucundan gerçekleştirmişiz :D

Çevrimdışı muhalefet