2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851284 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Tolga Brugge maçında bitirdi kendini o turu atlsak her şey çok farklı olacaktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yabancı kaleci alınır da kim olur bilemem ama en olası seçenek maalesef Romero  :)

Çevrimdışı Serdkar

cenk ile tolga kim alacak...??

Adamlarin kazandigi para belli...

Cassillas para harciyacagimiza gidip diger mevkiler adam akilli oyuncu alalim...
stoper mesela daha önemli...
dm,lm daha cok is var

Çevrimdışı Çağrı

Yabancı kaleci alınır da kim olur bilemem ama en olası seçenek maalesef Romero  :)

202 maçta 205 gol yemiş  :kop:

Tolga 197 Maç 202 gol ne anladım ben bu işten  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

202 maçta 205 gol yemiş  :kop:

Tolga 197 Maç 202 gol ne anladım ben bu işten  :D
ben de anlamadım ama  bunu büyk scout Fikret Orman'a söylemek lazım :D

Çevrimdışı Deniz

glen johnsonu da beğenmemezlik yapmayın gözünüzü sevim sonra opareler geliyor :ebebe:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı acan07

casillas,glen,mbia,babel,sağlam stoper  alınırsa eğer baya baya kadro kalitesini arttırcaz ama bu pekte mümkün görünmüyo.

neyse ben fifada transfer eder öyle oynarım artık :D 

Çevrimdışı talha

Adamlar Mert'i yoladı gözlerin kırpmadan biz halen daha Cenk kalsın diyoruz ne gerek var allah aşkına. Yollayalım gitsin. İkisini de yollayalım. Günay'da Avrupa'da devam eder.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı yedic

Senol Gunes te gelirse takim tam Karadeniz Spor olacak. Baskan - Baskan Yardimcisi - Teknik Direktor - Kaleci (Kaptan).

Çevrimdışı Çağrı

tolga satılsın

Ekim'e kadar sakat adamı kime satıyorsun Deniz :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tguesbb

Glen jhonsonu beğenmeyenleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum

Çevrimdışı Çağrı

Senol Gunes te gelirse takim tam Karadeniz Spor olacak. Baskan - Baskan Yardimcisi - Teknik Direktor - Kaleci (Kaptan).

Büyük yönetici AHmet Kavalcı da var daha.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

O zaman izleyin bakalım.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sonra bir de şunu izleyin.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

Her anlamda yanlış adamı alıyoruz.

İhtiyacımız olan Maxi Pereira. Hücum edemeyen takımız. Bize tekniği yüksek adam lazım.

Glen iyi ama iyi takımda iyi oynar Maxi takımı iyi yapar.

Yine yanlış hamle olacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Her anlamda yanlış adamı alıyoruz.

İhtiyacımız olan Maxi Pereira. Hücum edemeyen takımız. Bize tekniği yüksek adam lazım.

Glen iyi ama iyi takımda iyi oynar Maxi takımı iyi yapar.

Yine yanlış hamle olacak.
Opare ile kıyasla istersen :D

Glen johnson iyidir iyi  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

Opare ile kıyasla istersen :D

Glen johnson iyidir iyi  :bandit:

İşte zaten bu yüzden yine yanlış olacak hem de çok ağır bir sözleşme ile hata olacak.

Adamın asistleirne bakın hep spontane. Ne yaptığını bilmiyor. Ya düşmüş penaltı olmuş ya çıkarmış vuran çok iyi vurduğu için asist olmuş. Vuran da Gerrard.

Hata olacak umarım dönerler Maxi'yi alırlar çok kızacağız sonra bu transfer için.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Mert günok bence alınabilir .Tolga ve cenkten çok daha iyi kaleci .Güneş gelirse yıldızını iyice parlatır onun

Çevrimdışı Forza.55

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İşte zaten bu yüzden yine yanlış olacak hem de çok ağır bir sözleşme ile hata olacak.

Adamın asistleirne bakın hep spontane. Ne yaptığını bilmiyor. Ya düşmüş penaltı olmuş ya çıkarmış vuran çok iyi vurduğu için asist olmuş. Vuran da Gerrard.

Hata olacak umarım dönerler Maxi'yi alırlar çok kızacağız sonra bu transfer için.

Ben izlediğim ve begendiğim bi futbolcu bizde oynamasını istediğim bi oyuncu inşallah basarılı olur.

Töre ile arkalı önlü cokta iyi olur cunkü bindirip içeri iyi katedebilen ve çizgiye inmeyi bilen bi adam.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mert günok bence alınabilir .Tolga ve cenkten çok daha iyi kaleci .Güneş gelirse yıldızını iyice parlatır onun

onlardan herkes iyi   :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yarım saatte Glen Johnson Casillas gelmiş yine
Hayatlar neyi gösterecek bakalım

Çevrimdışı talha

Deniz 20 tane kaleci aldık napacaz o kadar kaleciyi. Mert gelmesin Cenk ve Tolga gitsin. Alınıyorsa bir kaleci alınsın kaleci örgüsü de Kaleci-Günay-Veysel olarak tamamlansın işte.

G.Birliği'nin ve Akhisar'ın kaleleri kovadan halliceler. Birine Cenk'i yarı maaşını ödemek karşılığıyla Tolga'yı da artık %75'i olacak çekilde kiralayabiliriz. Zararın neresinden dönsek kardır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.