2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12847140 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Dzudszak keşke alabilsek bu zamana kadar yaptığımız en iyi transfer olur ama alamayız :)

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada dolar 2.80 euro 3.10'a yükselmiş artık her şey daha da zor  :)

Çevrimdışı Çağrı

Şu Dzudszak keşke alabilsek bu zamana kadar yaptığımız en iyi transfer olur ama alamayız :)

Çok çok iyi transfer olur ama zor.

3 adam alacağız diyorlar bari net adamlar olsa.

Hayaller Skrtel Maxi Dzsudzsak

Gerçekler Civelli Johnson Babel oluverir bir anda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada dolar 2.80 euro 3.10'a yükselmiş artık her şey daha da zor  :)

Daha da yükselecek de;

Yayın gelirin Dolar

Sponsorların Dolar

Sadece Kartal Yuvası TL.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Cansın Skörtıl Tosic. Bana güzel geldi  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Çok çok iyi transfer olur ama zor.

3 adam alacağız diyorlar bari net adamlar olsa.

Hayaller Skrtel Maxi Dzsudzsak

Gerçekler Civelli Johnson Babel oluverir bir anda.
Abi ben Glen-Babel-Kaboul'a razıyım hiç olmazsa bu adamlar kupa kaldırmış adamlar belirli bir tecrübeleri var en azından. Bizim takımda da malum fazla kupa kazanan adam yok.

Bu adamlar gelsin takımda kupa kazanmış oyuncu sayısı artar

Glen, Babel, Kaboul, Tolga, Motta , Serdar , Veli , Sosa bunların hepsi lig olsun ülkesinin kupası olsun almış adamlar.

Çevrimiçi Samet Ç

Daha da yükselecek de;

Yayın gelirin Dolar

Sponsorların Dolar

Sadece Kartal Yuvası TL.
Ben transfer için söyledim

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş teknik direktör arayışlarını sürdürürken en güçlü adaylardan Şenol Güneş sessizliğini bozdu...

İşte tecrübeli hocanın sözleri:

"Beşiktaş'ın benimle çalışma düşüncesinden haberdarım. Şu ana kadar masaya oturma aşamasına gelmedik. Başkan Fikret Orman olsun, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi olsun, yönetim olsun değer verdiğimiz insanlar. Beşiktaş Kulübü'nden 'Hocam sizinle görüşmek istiyoruz' şeklinde bir talep geldi. Ben Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'deydim, döndüğümde görüşebileceğimizi ifade ettim. Şimdi İstanbul'dayım, bugün- yarın oturup sohbet edeceğiz.

Beşiktaş değer verdiğimiz bir camia. Bize karşı bir teveccüh olduğunu görüyorum. Bundan mutluyum ve teşekkür ediyorum. "

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş teknik direktör arayışlarını sürdürürken en güçlü adaylardan Şenol Güneş sessizliğini bozdu...

İşte tecrübeli hocanın sözleri:

"Beşiktaş'ın benimle çalışma düşüncesinden haberdarım. Şu ana kadar masaya oturma aşamasına gelmedik. Başkan Fikret Orman olsun, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi olsun, yönetim olsun değer verdiğimiz insanlar. Beşiktaş Kulübü'nden 'Hocam sizinle görüşmek istiyoruz' şeklinde bir talep geldi. Ben Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'deydim, döndüğümde görüşebileceğimizi ifade ettim. Şimdi İstanbul'dayım, bugün- yarın oturup sohbet edeceğiz.

Beşiktaş değer verdiğimiz bir camia. Bize karşı bir teveccüh olduğunu görüyorum. Bundan mutluyum ve teşekkür ediyorum. "

Kızın da sende gönlü var derler ya  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Kızın da sende gönlü var derler ya  :evillol:
gelse de bitse şu belirsizlik.

Çevrimdışı muratkoc

Bizim Chelsea ile anlaşmamız var mı yok mu? Eğer varsa salah, piazon ,pasaliç ,wallace, van ginkel romeu listesinden birkaçını bize verirler heralde. Kardeşsek salah piazon u isteriz. Gelsinde gerçek futbol nedir görsünler😁

Çevrimdışı GÖRKEM

Premier ligin şampiyonundan gelen olmadığına göre kimsenin ses etmeye hakkı yok.

Takım komünist düzen ile yönetilmiyor herkes aynı maaşı alamaz.

Alba 1.5 milyon euroya oynuyorken Inıesta 12 alıyor Dünya'nın her yerinde böyle bu.

Bence su anda Takimda tepki verecek 2 Oyuncu var. bunlar da maaslarinin yükseltilmesini talep eder ve basarili olurlarsa digerleri de sorun yaratmaya baslayabilir.

Gelen Oyuncu alacagi paranin karsiligini kesinlikle verecekse bu Transfere neden karsi cikayim ki? ama bildigimiz gibi bu islerin garantisi yok. ve biz su anki durumda risk alabilecek durumdamiyiz bilmem.

diyebilirsin ki almamak en büyük risk. o da dogru fakat su anki maddi kosullarda daha dengeli bir Takim kurmak daha saglikli olur gibi duruyor.

bu Oyuncuya kefilim diyorsan baska.

Çevrimdışı Deniz

Glen iyidir iyi gelsin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Bence su anda Takimda tepki verecek 2 Oyuncu var. bunlar da maaslarinin yükseltilmesini talep eder ve basarili olurlarsa digerleri de sorun yaratmaya baslayabilir.

Gelen Oyuncu alacagi paranin karsiligini kesinlikle verecekse bu Transfere neden karsi cikayim ki? ama bildigimiz gibi bu islerin garantisi yok. ve biz su anki durumda risk alabilecek durumdamiyiz bilmem.

diyebilirsin ki almamak en büyük risk. o da dogru fakat su anki maddi kosullarda daha dengeli bir Takim kurmak daha saglikli olur gibi duruyor.

bu Oyuncuya kefilim diyorsan baska.

Tabi ki kefil olmak mümkün değil.

Ancak Ersan diye bir adam varken orada yanına yama değil yerine üst sınıf oyuncu şart.

Bu da minimum 2.5 milyon euro demek. Ha Skrtel bence fiyat artırmak için kullanıyor Beşiktaş'ı o ayrı.

Muhtemelen Britos alınacak ve 2 milyon euro civarı bir ücret alacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Glen iyidir iyi gelsin

hızlı , adam eksilten  orta açmasını bilen , sol ayagını sadece yürümek için kullanmayan bi adam sanki Dani Alves gelecekte Glen i begenmiyoruz şaka gibi :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş , Bonservisi elinde olan , İngiltere ve Liverpoolun Sağbeki Gleen Jonshonla Prensip anlaşmasına vardı :s20: :s20:
Neyse yinede Serdardan İyidir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bugün Şenol Guneşle masaya oturulacakmış :halay:
Haydi Kalk Ayağa Yuru GUNEŞe :halay: :halay:

Çevrimdışı kaanzor

cansın candır maxi heyecandır bunların yanında serdar patlıcandır
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Eksik yanlarımız zaten belli , Sagbek , Stoper ve Sol açık !
Takım iskeletimiz zaten iyi , Bu 3 Bölgeye Yapılacak 3 Transfer bizi şampiyonluğa götürür :busted_cop:
Stoper : Skrtel
Sagbek : Gleen Jonshon
Sol açık : Ryan Babel
Bu 3 une fitim ben , Daha iyileri tabiki var ama bu şartlarda Şu 3 unden daha iyilerini almamız pek mümkün gözükmüyor :tabe:

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi ki kefil olmak mümkün değil.

Ancak Ersan diye bir adam varken orada yanına yama değil yerine üst sınıf oyuncu şart.

Bu da minimum 2.5 milyon euro demek. Ha Skrtel bence fiyat artırmak için kullanıyor Beşiktaş'ı o ayrı.

Muhtemelen Britos alınacak ve 2 milyon euro civarı bir ücret alacak.

Skrtel'den maksimum verim almak istiyorsan yanindaki Adam da onun kalitesinde olmasa da ondan cok geride kalmayacak.

Ersan'i oynatacaksan Skrtl'den maksimusm verim alamazsin. yanina da iyi bir Adam alman gerekir.

sonucta Takimin tamami ayni kalitede olamaz fakat aradaki fark bu kadar büyük olmamali.

Dengeyle kastettigim bu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beşiktaş , Bonservisi elinde olan , İngiltere ve Liverpoolun Sağbeki Gleen Jonshonla Prensip anlaşmasına vardı :s20: :s20:
Neyse yinede Serdardan İyidir :bandit:

kaynak : fotomaç mı ?

Çevrimdışı Çağrı

kaynak : fotomaç mı ?

Muhtemeln Facebook ya da Twitter :D

Her kelimenin baş harfi büyük virgülden önce boşluklar var tamamen yazım hatalarıyla dolu maşallah kim yazdıysa :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şenol Hoca bu hafta açıklanır diye düşünüyorum.

Sağ beke Maxi'yi istiyordum aslında ama alınmayacağı da ortadaydı o yüzden bence Glen Johnson çok kötü transfer olmaz ama aradığımız stilde bir sağ bel değil ona katılıyorum.

Skertel ise gelmez onu boşu boşuna dillendirmeyelim :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Muhtemeln Facebook ya da Twitter :D

Her kelimenin baş harfi büyük virgülden önce boşluklar var tamamen yazım hatalarıyla dolu maşallah kim yazdıysa :D

:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Hoca bu hafta açıklanır diye düşünüyorum.

Sağ beke Maxi'yi istiyordum aslında ama alınmayacağı da ortadaydı o yüzden bence Glen Johnson çok kötü transfer olmaz ama aradığımız stilde bir sağ bel değil ona katılıyorum.

Skertel ise gelmez onu boşu boşuna dillendirmeyelim :)

Bide şenol hoca gözünden bak elinde şener varken ( ki begendiğim bi oyuncudur) elinde  PL tecrübesi bulunan ve  istatistk olarak fena olmayan buraya gelince  katlayacagını düşündüğüm  Glen Johnson  olacak bence iyi bi transfer olur ama ben alacağımıza inanmıyorum.