2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12844910 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı o2bucak

İlk ben yazmıştım herhalde daha sitede Lucescu Şenol Güneş bahsi geçerken Mustafa Denizli gelmesin demiştim O hiç gelmez demişlerdi. Şimdi oranlarda 2. sırada yer alıyor.

Haftaya Netleşir haftaları başlıyor.

Çevrimdışı Sarp

Son 50 sayfadır yazılıp çiziliyor. Uzatmayacağım; ya benim güzel kulübüm, benim akıllı, zeki, holdingler sahibi yönetim kurulum.
Bilic'i gideceği belli kaç aydır bir oturup konuşsaydınız, hiç olmazsa isimlerde ulaşsaydınız. Oyuncularımızda belli olsaydı (önceden).
Hanginizin şirketinde kritik pozisyonlar haftalarca boş kalır? Ufaktan kızmaya başlıyor insan  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gökhan  gönülleri , şener özbayrakları begenip Glen johnsona burun kıvırmak  değişik bi kafa yapısı  ingilerere lginde yapılan  istatistik burada ikiye çarpılır, aklıma  ilk gelenler lualua ve  diomsny camara .

Çevrimdışı GÖRKEM

Senol Hoca'ya cok sicak bakmiyorum ama Taraftarin büyük cogunlu illa onu istiyorsa gelsin bakalim. Ertugrul, Denizli, Riza vs. bunlara sans verildi ve neler yaptiklarini gösterdiler. bir de Senol Hoca'ya sans verilsin o zaman. yalniz daha sonra basarisizlik durumunda sakin sucu Yönetim'de aramayin.

benim anlayisima göre Senol Hoca cok güzel Futbol da oynatmiyor. bana göre güzel Futbol total Futbol'dur. bugüne kadar Senol Hoca'nin hicbir Takimi bunu oynayamadi. Bursa'da Takim oyunu olarak ciddi derecede bir kopukluk vardi. ne alan savunmasi ne de adam savunmalarii iyidi. fizik olarak da iyi durumda degillerdi. hatta hücüm anlayisi ve organizasyonlari bile cok basit ve öngörülebilir sekildeydi. dikkat ederseniz Maclarda attiklari Gol Dagiliminda ciddi bir dengesizlik var. özellikle Savunmayi fazla aksatmayan Takimlara karsi cok zorlandilar. bircok macta gol atamadilar veya 1 tane'yi ancak attilar. cok Gol attiklari Maclar erken Gol bulup Rakiplerin arkada büyük aciklar verdigi zamandi. yaptiklari tek sey cok Adamla yüklenmek fakat bunun bedelini de cok gol yiyerek ödediler. 4 Büyükleri bu sezon 8 Macta da yenemediler. bireysellik aynen Bilic'te oldugu gibi ciddi derecede ön Planda. tek arti Senol Hoca'nin performans anlaminda Oyunculara daha cok katki verebilmesi.

isin özü su:

Senol Hocayla basari ihtimalini yükseltmek istiyorsak yapacagimiz en önemli sey Takimda sorun yaratabilecek Oyunculari uzaklastirmak. Oyuncular Senol Hoca'yi kabullenirse ve Takim Havaya girerse 2-3 takviyeyle Türkiye'de Sampiyonluga oynayabilirsin. yalniz devamlilik olmaz. Takim 1 Sezon basarili olsa bile Senol Hoca gelecege yönelik iyi bir yatirim olmaz. Derbilerde Bursa'nin kupa veya ligde icerde F.B ve G.S'ye karsi düstügü duruma düsme ihtimalimiz yüksek olur. Avrupa'da fazla ilerleyemeyiz ve hatta kötü maglubiyetler alabiliriz. sonucta ne de olsa öncelikle atagi düsünen bir Takim oluruz. bana göre bu güzel futbol oynadigin anlamina gelmiyor ama en azindan korkak Takim olmaktan kurtuluruz.

[ Son Düzenleme: 08 Haziran 2015, 09:59:12 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Sarp

Şenol Güneş Telefon Röportajı: "Beşiktaş'ın benimle çalışma düşüncesinden haberdarım. Şu ana kadar masaya oturma aşamasına gelmedik. Başkan Fikret Orman olsun, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi olsun, yönetim olsun değer verdiğimiz insanlar. Beşiktaş Kulübü'nden 'Hocam sizinle görüşmek istiyoruz' şeklinde bir talep geldi. Ben Şampiyonlar Ligi finali için Berlin'deydim, döndüğümde görüşebileceğimizi ifade ettim. Şimdi İstanbul'dayım, bugün- yarın oturup sohbet edeceğiz."

Çevrimdışı Çağrı

zafer demir ‏@zafer19031969  59 sn.60 saniye önce
skrtel ve glen johnson ile gorusmeler tam hızıyla devam ediyor. Dzsudzsak icin nabiz yoklaniyor. GJ olmazsa rota maxi rodriguez

Sabah sabah ccok guzel haberler heleki @Çağrı için

@ZEKI Abi umarım bu kez alınır da Babel Orhan Şam ollmaz  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gerçi şimdi bir şey söylemek gerek.

Bu yoklukta Skrtel ve Johnson gibi Premier ligde aralıksız 7-8 yıl oynayan iki oyuncu her şekilde bu savunmaya sınıf atlatır bunu ayrıca söylemek gerek.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Skrtel'in vergisi düşünce Liverpool'dan aldığı maaş 2.5 milyon euro bu arada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Skörtılın sözleşme bitimi Haziran 2016
Nasıl alcez?

Çevrimdışı GÖRKEM

Gerçi şimdi bir şey söylemek gerek.

Bu yoklukta Skrtel ve Johnson gibi Premier ligde aralıksız 7-8 yıl oynayan iki oyuncu her şekilde bu savunmaya sınıf atlatır bunu ayrıca söylemek gerek.

Skrtel gibi Oyuncular alman icin paran olmasi lazim. bu Oyuncu muhtmelen en azindan yillik 4Milyon € parta ister toplamda.

parayi gectim bunun Takim icersinde nasil bir etki yapacagini da gözönünde bulundurmak lazim.

Çevrimdışı Çağrı

Skörtılın sözleşme bitimi Haziran 2016
Nasıl alcez?

Son yıllığını vercen eline kulübüne kendi ödeyip feshedecek sen de onu maaşına ekleyecen  :money:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Skrtel gibi Oyuncular alman icin paran olmasi lazim. bu Oyuncu muhtmelen en azindan yillik 4Milyon € parta ister toplamda.

parayi gectim bunun Takim icersinde nasil bir etki yapacagini da gözönünde bulundurmak lazim.

Takım içinde yaratacağı etki yan toptan gol yemeyen iyi savunma yapan bir savunma hattı :D

Oyuncu yeteneğine göre para alır. Ersan'ın yaptığı hatalardan sonra top class stoperin maaşını sorgulayacak durumu filan yok benim gözümde.

Demba Ba maaşına gelecek.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

gökhan  gönülleri , şener özbayrakları begenip Glen johnsona burun kıvırmak  değişik bi kafa yapısı  ingilerere lginde yapılan  istatistik burada ikiye çarpılır, aklıma  ilk gelenler lualua ve  diomsny camara .
sorun beğenmemek değil yetersiz olması

Çevrimiçi Samet Ç

Son yıllığını vercen eline kulübüne kendi ödeyip feshedecek sen de onu maaşına ekleyecen  :money:
Bu Skrtel olayı ciddi mi ?  :D

Çevrimdışı Çağrı

Sözleşmesinde bonuslar da varmış Skrtel'in bu arada.

Vergiler düşünce 1 milyon euro imza parası almış Liverpool'dan, 10 bin euro maç başı, 2 bin euro ilk 18 de olma primi, 200.000 euro Şampiyonlar ligi gruplara kalma primi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu Skrtel olayı ciddi mi ?  :D

Fikrim yok ben olursa nasıl olabileceğini yazıyorum :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Takım içinde yaratacağı etki yan toptan gol yemeyen iyi savunma yapan bir savunma hattı :D

Oyuncu yeteneğine göre para alır. Ersan'ın yaptığı hatalardan sonra top class stoperin maaşını sorgulayacak durumu filan yok benim gözümde.

Demba Ba maaşına gelecek.

elbette Takimin savunmasina önemli bir arti olur. etki derken Tkimdaki atmosferi kastettim. bizim türk Oyuncular cabuk sorun cikartir böyle seylerde.

ayrica Ba'nin aldigi parayi Takimda yüksek bulanlar olmadigi ne malum?

Çevrimdışı Çağrı

Özetle Skrtel + Johnson paketi Yıllık 6 milyon euro civarı maaş yükü getirir.

Zaten top class oyuncu alacaksak stoper + sağ beke bu parayı gözden her türlü çıkarmamız gerekiyordu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Fikrim yok ben olursa nasıl olabileceğini yazıyorum :D
Tamam ben kendimi Civelli'ye hazırlayayım da sonradan üzülmeyim. Skrtel gelmez  :D

Çevrimdışı Çağrı

Tamam ben kendimi Civelli'ye hazırlayayım da sonradan üzülmeyim. Skrtel gelmez  :D

Bence de gelmez :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

elbette Takimin savunmasina önemli bir arti olur. etki derken Tkimdaki atmosferi kastettim. bizim türk Oyuncular cabuk sorun cikartir böyle seylerde.

ayrica Ba'nin aldigi parayi Takimda yüksek bulanlar olmadigi ne malum?

Premier ligin şampiyonundan gelen olmadığına göre kimsenin ses etmeye hakkı yok.

Takım komünist düzen ile yönetilmiyor herkes aynı maaşı alamaz.

Alba 1.5 milyon euroya oynuyorken Inıesta 12 alıyor Dünya'nın her yerinde böyle bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yapılabilecek en iyi transferler Glen-Kaboul-Babel bunlara hazırlayın kendinizi. Hoca belli olursa 1 hafta içinde hepsi gelir  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Çağrı

Yapılabilecek en iyi transferler Glen-Kaboul-Babel bunlara hazırlayın kendinizi. Hoca belli olursa 1 hafta içinde hepsi gelir  :D

Sanki Şenol Güneş imzaladığı anda patır kütür transferler imza atacak gibi hissediyorum ya dur bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Sanki Şenol Güneş imzaladığı anda patır kütür transferler imza atacak gibi hissediyorum ya dur bakalım.
:tabe: