Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Glen Johnson 'u izlemedim birsey diyemiycem ama benim tepkim "Serdar zaten var" cumlesine ,hani neden sag bek aliyoruz der gibi o garibime gitti
Ulan bi kere Liverpool'dan adam alınır mı ya.Adamlar kronik biz yani bire bir.Gelecek adamın psikolojisi birebir aynı.Baydı ama artık yine de Winner yani.Bize bizim gibi değil kazanmayı bilen alışık adam lazım Maxi pereira gibi.
Glen johnson tabii ki bana görede maxi p. Değil ama glen johnsona da serdar kurtuluş demek tam besiktaslilik olur adamin anasina avradina sovseniz daha iyi. Serdar bu Serdar ne orta yapar ne top taşır ne kritik anda adam keser.
Yarın ben;
Fotoyu çekip paylaşanda tolga zengin olur
Şenol Güneş Pektemek'i adam edebilir mi?
Yazarken inandın mı
zafer demir @zafer19031969 59 sn.60 saniye önceskrtel ve glen johnson ile gorusmeler tam hızıyla devam ediyor. Dzsudzsak icin nabiz yoklaniyor. GJ olmazsa rota maxi rodriguezSabah sabah ccok guzel haberler heleki @Çağrı için
Oparenin alinma ihtimalinin oldugu yerde glen johnson messidir.
%42,4 Şenol Güneş%38,8 Mustafa Denizli%13,7 Abdullah Avcı %5,1 Lan napsak ya
O ney abi yav seçim oranı gibi virgüllü falan
Oyuncu geldiği zaman naçizane daha detaylı bir analiz yaparız.Maxi Pereira: 24 gol; 50 asistSerdar Kurtuluş: 6 gol; 11 asistGlen Johnson: 18 gol; 45 asist.Bu çok belirleyici değil; liglere göre takımın oyun gücüne göre değişir lakin tablo bu.
Gerçek. Glen Johnson'un Serdar'dan tek artısı daha hızlı olması hepsi bu.