2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12843001 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bu forumda civelliyi begenenlere rastladım ya artık benim buralardan kendimi çekmem gerektiği kanaatine vardım

o gokhan törenin yıldızlastıgı istanbul macında son mac değil oncan oncekinde koca popolu hakemin oldugu
orada yaptıklarını ne cabuk unuttunuz
ve bu adamı bize layık goruyorsunuz pes
Abicim ne alakası var şimdi? Birisi sormuş Kaboul mü Civelli mi diye ona kıyaslama oldu o kadar :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Abicim ne alakası var şimdi? Birisi sormuş Kaboul mü Civelli mi diye ona kıyaslama oldu o kadar :D

vallahi laf yetiştiremiycem
sorusunu nasıl sorarsanız onuda anlamıyorum resmen hakaret kaboula:) birisi bursalı oburu tott takımından yani soru bastan fail
onuda geçtim ilgilenen bir yonetici varsa onunda ben gzl kulaklarını cınlatayım
bide bana cevap veriyorsunuz onada ayrı sinirlendim yani arkadas nesi savunulur bunun anlamamki:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı talha

bu forumda civelliyi begenenlere rastladım ya artık benim buralardan kendimi çekmem gerektiği kanaatine vardım

o gokhan törenin yıldızlastıgı istanbul macında son mac değil oncan oncekinde koca popolu hakemin oldugu
orada yaptıklarını ne cabuk unuttunuz
ve bu adamı bize layık goruyorsunuz pes

İkisi de gelmesin. Kaboul ile Civelliarasına düşersek Civelli gelsin.  Yoksa kimsenin beğendiği yok.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

vallahi laf yetiştiremiycem
sorusunu nasıl sorarsanız onuda anlamıyorum resmen hakaret kaboula:) birisi bursalı oburu tott takımından yani soru bastan fail
onuda geçtim ilgilenen bir yonetici varsa onunda ben gzl kulaklarını cınlatayım
bide bana cevap veriyorsunuz onada ayrı sinirlendim yani arkadas nesi savunulur bunun anlamamki:)

Kaboul hantal, sakar, pozisyon tutamıyor. Kronik sakat. Tek artısı havatopları diye adam mı alınır? 3 yılda 38 maç oynamış. Bu sezon bizim maç dışında maç oynamadı. Sakatlıkta yok. Bu adamı niye getiriyoruz anlamıyorum.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

bu arada kaboul konusundada cok tartıstık hatırlayın ben sakatlıgıyla alakalaı veriler paylasmıstım:)) ne cabuk unutoyurz vlla milletce:)

kısacası farklı birileri gelmeli
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaboul hantal, sakar, pozisyon tutamıyor. Kronik sakat. Tek artısı havatopları diye adam mı alınır? 3 yılda 38 maç oynamış. Bu sezon bizim maç dışında maç oynamadı. Sakatlıkta yok. Bu adamı niye getiriyoruz anlamıyorum.
Valla Kaboul diyenleri ben de anlamıyorum :) Bizim maçta beğendiler heralde :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Valla Kaboul diyenleri ben de anlamıyorum :) Bizim maçta beğendiler heralde :alala:

Başka seçenek yok yönetim anca onu alır  :busted_cop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başka seçenek yok yönetim anca onu alır  :busted_cop:
Başka seçenek mi yok? Koskoca dünyada sözleşmesi bu sene biten oyuncu kalmadı da oynamayan hantal Kaboul'ü mü alacaklar yani :alala:

Çevrimdışı Türkay

Başka seçenek mi yok? Koskoca dünyada sözleşmesi bu sene biten oyuncu kalmadı da oynamayan hantal Kaboul'ü mü alacaklar yani :alala:

Ben sanmıyorum bulabileceklerini. Zamanın da Hakan Çalhanoğlu'nu beğenmemiş scout ekibi var bizde  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben sanmıyorum bulabileceklerini. Zamanın da Hakan Çalhanoğlu'nu beğenmemiş scout ekibi var bizde  :lol:
Ohooo ona bakarsan kakalar ronaldinholar ibrahimovicler falan hepsi Türk kulüplerinin kapısından dönmüş :lol:

Çevrimdışı Türkay

Ohooo ona bakarsan kakalar ronaldinholar ibrahimovicler falan hepsi Türk kulüplerinin kapısından dönmüş :lol:

Ama hala bu scoutlar bize oyuncu arıyor  :ebebe:

Çevrimdışı safa burak

Hala hicbir gelisme yok mu yav bekle bekle iflahim kurudu 1 ay uyuyup uyanmak istiyorum kim gelcekse gelsin gerci bizim yonetim 1 ay sonra bile hala senol hoca %40 denizli %40 %20 baska hoca diye oran verir

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ama hala bu scoutlar bize oyuncu arıyor  :ebebe:
Tolgay'ı bulabilenler iyi bir stoper de bulabilir bence :alala:

Haa ben de ümitsizim ama o ayrı mesele şimdi :lol:

Çevrimdışı Anıl

Seçim bahane, Şenol Güneş şahane :D

Çevrimdışı leylileyli

Ben Toloi ve Kaboul Besiktas icin uygun görmiyorum.

Alan Henrique Costa gelse cok daha iyi is yapar.

Léo bile olur.

Çevrimdışı Efe

Seçim bahane, Şenol Güneş şahane :D
yarın imzalasalar şenol amcaylada kurtulsak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yarın imzalasalar şenol amcaylada kurtulsak :)
Yarın olmaz Salı olur ama mutlaka olacak :D

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Zaten bizde deneme tahtasıydık
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Efe

Yarın olmaz Salı olur ama mutlaka olacak :D
nerden biliyosun vahimi geldi  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

bende bir soru patlatayım. josue-belushi  ve fernandao-bakambu arasından hangi 2 taneyi seçerdiniz.

Çevrimdışı Deniz

bende bir soru patlatayım. josue-belushi  ve fernandao-bakambu arasından hangi 2 taneyi seçerdiniz.
josue ve fernandao
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Karabay

abi öyle bi sormuşunki sanki hangisini seçsek o gelecek.

Çevrimiçi Samet Ç

Josue - Bakambu

Çevrimdışı Çağrı

Belluschi Fernandao
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli