2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839450 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Sizde hiç birşey beğenmiyorsunuz BİZ'ler size ne beğendireceğimizi bilemedik  :bandit: :bandit: @Çağrı

:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Kayserispor şampiyon teknik direktörünü ne zaman yolladı da Okan ile görüşüyor?

O kadar başarılı bir adamı gönderdiler mi gerçekten?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Lige çıkınca bir tarafları kalkıyor bunların seneye bir daha düşerler.  :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Okan Buruk ya da Rıza Çalımbay'dan birini getireceklermiş.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Mancini - Oğuzhan haberleri hiç inanmasam da dış basında da yer alıyor. Önce tarif ettiğim kriterlerde bir orta saha transferi yapılırsa Oğuzhan, Salih Uçan transfer modeli gibi bir şekilde kiralanabilir.

Çevrimdışı ZEKI

İşte Civelli'ye falan kalmaktansa Egemen ya da Bekir'i alsak bence hiç fena olmaz.

Tabi takıma 2 stoper lazım olduğu için böyle söylüyorum.

1 yabancı 1 yerli stoper alınsa iyi olur.
Egemen mi o klubun kapisindna bile iceri giremez. Feda sezonunda "sizin fedanizdan bana ne, parami odeyen o degilmiydi."

Çevrimdışı Çağrı

Okan Buruk ya da Rıza Çalımbay'dan birini getireceklermiş.

Hakikaten aptal yalnız bu kulüpler.

Ulan 35 yaşında gencecik son derece eğitimli adam 2.3 puan ortalaması yakalamış bu nasıl iştir ya?

Bu kadar basit mi yani bir adamın geleceğiyle oynamak.

Hakikaten çalışılmaz bu ülkede futbol alanında ya çok yazık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Ulan 35 yaşında gencecik son derece eğitimli adam 2.3 puan ortalaması yakalamış bu nasıl iştir ya?

Çalışılmaz tabii, altyapıları gör bir de sen.  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Egemen mi o klubun kapisindna bile iceri giremez. Feda sezonunda "sizin fedanizdan bana ne, parami odeyen o degilmiydi."
@ZEKI abi zaten o yüzden alınmayacağını biliyorum.

Bekir'de alınmaz zaten ben sadece stoper transferinden beklediğimizi bulamayacağımızı düşündüğüm için en azından ligi bilen iyi stoperlerden birini getirelim istiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Lucescu da (birkaç tecrübe rötuşuyla) Mustafa Denizli de Şenol Güneş de bu takımı şampiyonluk hedefine ulaştırabilecek potansiyelde isimler. Dün gece özelinde Frei’ın hızı, Atınç’ın Türk stoper standartlarına göre ekstra fiziği, Cenk’in fırsatçılığı, Günay’ın Alman yapımı kalecilik kumaşı… Ve tabii ki Oğuzhan’ın tüm fizik-koordinasyon-devamlılık eksiklerine rağmen Türkiye standartlarında onun bu sezon Beşiktaş’ın en çok asist yapan oyuncusu olmasını sağlayan özel teknik kapasitesi. Hani “Bu terlik tam benlik” denir ya, sanki bu gelişme potansiyeline sahip göreceli genç kadro da tam Şenol Güneş’lik gibi. Siz ne dersiniz?

- Ali Ece -
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Haklısın söylediklerinde.

Çevrimdışı talha

Şuan aynısını biz yapmıyor muyuz ligin en başarılı olan adamını istemiyoruz. :icool:

Kimden bahsettiğimi herkes biliyor.  :icool: :icool:

Cüneyt hocayı Adanaspor'un başına getirsek ya biz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Denizli ya da Hunter gelecek kesinlikle!
Şenol Güneş bu yönetimle çalışmaz.

Çevrimdışı Çağrı

Şuan aynısını biz yapmıyor muyuz ligin en başarılı olan adamını istemiyoruz. :icool:

Kimden bahsettiğimi herkes biliyor.  :icool: :icool:

Cüneyt hocayı Adanaspor'un başına getirsek ya biz.

Kafkaf alır büyük ihtimalle Karşıyaka çıkışlıymış.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bucaspor'un altyapı atılımlarından haberdarsınızdır. Uzun uzun yazamayacağım bilmeyen okuyabilir.

Bir fiil gördüm, yaşadım. Ne kadar potansiyelli gençler vardı.

Gittiler, Bülent Uygun'u getirdiler; yetmedi tüm takımı baştan değiştirip para saçtılar.

Bucaspor, bu yıl PTT.1.liginde de tutunamadı. İddia ediyorum o takım o gençlere doğru 3-4 takviye ile şu an halen Süper ligde mücadele ediyordu. Aynı matalite de yönetilseydi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lucescu da (birkaç tecrübe rötuşuyla) Mustafa Denizli de Şenol Güneş de bu takımı şampiyonluk hedefine ulaştırabilecek potansiyelde isimler. Dün gece özelinde Frei’ın hızı, Atınç’ın Türk stoper standartlarına göre ekstra fiziği, Cenk’in fırsatçılığı, Günay’ın Alman yapımı kalecilik kumaşı… Ve tabii ki Oğuzhan’ın tüm fizik-koordinasyon-devamlılık eksiklerine rağmen Türkiye standartlarında onun bu sezon Beşiktaş’ın en çok asist yapan oyuncusu olmasını sağlayan özel teknik kapasitesi. Hani “Bu terlik tam benlik” denir ya, sanki bu gelişme potansiyeline sahip göreceli genç kadro da tam Şenol Güneş’lik gibi. Siz ne dersiniz?

- Ali Ece -

Allah! deriz :naughty: :naughty:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bucaspor'un altyapı atılımlarından haberdarsınızdır. Uzun uzun yazamayacağım bilmeyen okuyabilir.

Bir fiil gördüm, yaşadım. Ne kadar potansiyelli gençler vardı.

Gittiler, Bülent Uygun'u getirdiler; yetmedi tüm takımı baştan değiştirip para saçtılar.

Bucaspor, bu yıl PTT.1.liginde de tutunamadı. İddia ediyorum o takım o gençlere doğru 3-4 takviye ile şu an halen Süper ligde mücadele ediyordu. Aynı matalite de yönetilseydi.

Zaten bu olaysan sonra alayı Altınordu'ya geçti yanlış hatırlamıyorsam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Zaten bu olaysan sonra alayı Altınordu'ya geçti yanlış hatırlamıyorsam.

Aklı olan gider zaten. Tr'de gerçekten bir devrim yaratmaya çalışan yegane kulüp. Umarım başarılı olurlar.

Çevrimdışı Deniz

Civelliyi hic sevmem ama gelsin.cirkef pislik adam gelsin.hocasina el kol yapildi mi tekmeyi koyacak adam gelsin.

Cirkef olamdik da ne oldu heo kaybeden biz olduk bu lig terbiyeli edepli adama göre degil.(bknz:melo emre volkan )
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Civelli şuan boşa çıkmış durumda gelirse gerçekten şaşırmasın kimse.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Civelli ya da Kaboul'dan birini seçmek zorunda olsanız kimi seçersiniz diye saçma sapan bir soru soracağım ama cidden merak ediyorum ?

Çevrimdışı atalay

Stoper rotasyonu bu olacak ise.

Civelli - Ersan - Tosic - Necip - Atınç

Aranızda psikolog varsa şimdiden randevu alayım.  :tabe:

Çevrimdışı Tolga

Civelli ya da Kaboul'dan birini seçmek zorunda olsanız kimi seçersiniz diye saçma sapan bir soru soracağım ama cidden merak ediyorum ?
Kaboul tabi tartışmam bile.

Çevrimdışı Çağrı

Stoper rotasyonu bu olacak ise.

Civelli - Ersan - Tosic - Necip - Atınç

Aranızda psikolog varsa şimdiden randevu alayım.  :tabe:

+ Toraman  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli