2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839349 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Hacılar bende öyle düşünüyorum da en ufak hatada ne anaları kalır ne bacıları :evillol:

Yine yönetime sövmeler başlar, Dany'den örnekler başlar.. ohooo..
Normalde ben de kabul etmem aslında Fener'den ya da Gs'den ayrılan oyuncuları fakat transfer yapmakta zorluk çektiğimiz ortada.

Gidip saçma sapan adamlar alacaklarına en azından ligi bilen adamlarla sezona başlamak daha mantıklı olur bence tabi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Samet Ç

Rafael Toloi'yi alamayız. 7-8 milyon euro. Roma kiralamıştı lakin Sabatini düşünmüyor.

Velhasıl kelam biz alamayız.  :D
sağlam adam  :bandit: Pedroyu satın alın şu adamı  :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Toloi'yi beğenmem desem küfür yiyeceğim gibi duruyor ama gerçekten beğendiğim tip stoper değil  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Yardımcı Tamer Tuna olacakmış
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Toloi'yi beğenmem desem küfür yiyeceğim gibi duruyor ama gerçekten beğendiğim tip stoper değil  :D

Sert, sıkı, topla çıkışları iyi, manevra özelliği var, pozisyon bilgisi de iyi. Mevcut kadroda onun 3'te 1 edecek oyuncumuz yok.

Bu arada alamayız onu yazayım.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yardımcı Tamer Tuna olacakmış
Sikandal geceye sonradan katılmıştı :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Sert, sıkı, topla çıkışları iyi, manevra özelliği var, pozisyon bilgisi de iyi. Mevcut kadroda onun 3'te 1 edecek oyuncumuz yok.

Bu arada alamayız onu yazayım.  :D

Hava topu, zıplama ve boy zaafiyeti. Artı liderlik vasfı yok.

İstediğim tip stoper Beşiktaş'a önce bunlara sahip olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Samba Toloi ikilisi olsa :D

Çevrimdışı atalay

Samba'nın yanına iyi gider.

Çevrimdışı Çağrı

Samba'nın yanına iyi gider.

Aynen öyle Pedro'nun 3 sınıf üstü sadece  Toloi ama aradığımız tip değil.

Zambrano da değil mesela bize sert uzun kesici lazım önce.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Aynen öyle Pedro'nun 3 sınıf üstü sadece  Toloi ama aradığımız tip değil.

Zambrano da değil mesela bize sert uzun kesici lazım önce.

Zambrano, Pedro'ya göre baya baya sert. Ama doğru benzer bir oyuncu. Samba'da olmayacak yalnız ona 2,5 - 3 milyon bizim yönetim vermez. Daha aşağısına da gelmez.

Çevrimdışı Çağrı

Zambrano, Pedro'ya göre baya baya sert. Ama doğru benzer bir oyuncu. Samba'da olmayacak yalnız ona 2,5 - 3 milyon bizim yönetim vermez. Daha aşağısına da gelmez.

O zaman ya Britos ya Vlaar'a kalacağız ya da acı gerçek Şenol Güneş Civelli'yi getirir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Sizde hiç birşey beğenmiyorsunuz BİZ'ler size ne beğendireceğimizi bilemedik  :bandit: :bandit: @Çağrı

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman ya Britos ya Vlaar'a kalacağız ya da acı gerçek Şenol Güneş Civelli'yi getirir.
:s20:

Çevrimdışı atalay

Civelli  :s20:

Vlaar, EPL'de kalır.

Britos, olabilir.

Bence hiç zorlamaya gerek yok Niklas Moisander'ı alıp getirsinler. Boşta şu anda. Ayağı temiz, topla çıkışları iyi, yüksek topta iyi.

Çevrimdışı Çağrı

Civelli  :s20:

Vlaar, EPL'de kalır.

Britos, olabilir.

Bence hiç zorlamaya gerek yok Niklas Moisander'ı alıp getirsinler. Boşta şu anda. Ayağı temiz, topla çıkışları iyi, yüksek topta iyi.

O da kısa ya bunlar hep Sivok tipi adamlar.

Ne yapıp ne edip bir uzun getirecekler yoksa biz iflah olmayız bu senede yan toplardan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Zaten sözleşmeli oyuncu alamayacağız, boştaki iyi oyuncuları da alamayacağız gibi duruyor bari sezon başında Chelsea ile anlaşma yaptığımız öncelik hakkımızı kullanıp en az 2 oyuncu kiralasak 2 yıllığına ne güzel olurdu, admaların kiralıkları gittiği yerleri ihya ediyor, yapılan hiçbir anlaşmanın meyvesini yiyemeyeceksek bunlar neden yapılıyor anlamıyorum.

Çevrimdışı atalay

O da kısa ya bunlar hep Sivok tipi adamlar.

Ne yapıp ne edip bir uzun getirecekler yoksa biz iflah olmayız bu senede yan toplardan.

Tamam kısa da Britos uzun da ne oluyor. Yüksek top becerisi başka bir şey tabii ki Samba ile hiçbiri mukayese edilemez, yüksek top konusunda. Bir kere Tosic ne oynayacak, Ersan mı bu takımın bir numaralı sol stoperi, yoksa Pedro'yu tutup onu mu sol stoper oynatacaklar?

Geri 4'lünün kanat bekleri kim? Tosic - Serdar ise başka stoper; Motta - Maxi ise başka tarzda stoper ile oynayabilirsin.

Çevrimdışı saricasi

Elimizde aslında çok potansiyel sahibi 2 stoper var 1-2 sene snra avrupanın en iyi stoperlerinden biri olabilir ler Bzm onları geliştirmemiz lazım.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Deniz

Senol gunes gelmez degil.
Gelir,gelmedir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yeni Hoca, Denizli olacak arkadaşlar.

Biraz tanıdıysam ben beşiktaşı, bakın görün.

İddiaya bile girerim. Ama Şenol güneş olmayacağı ile ilgili iddiaya girerim.

Şimdi ben denizli derim, avcı gelir falan yalan olmasın.  :lol:

Çevrimdışı Deniz

Civelli cirkeflik konusunda tavan.gelirse 2 sene imzalanmali 2 sene isimizi görür
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

İşte Civelli'ye falan kalmaktansa Egemen ya da Bekir'i alsak bence hiç fena olmaz.

Tabi takıma 2 stoper lazım olduğu için böyle söylüyorum.

1 yabancı 1 yerli stoper alınsa iyi olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...