2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12833938 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş ile yollarını ayıran Slaven Bilic'in yeni takımı belli oluyor. İngiliz Mail on Sunday'in haberine göre West Ham United, Hırvat teknik adamla anlaşmaya yakın.

Gazetede yer alan haberde, Bilic'in West Ham United'ın sahibi David Sullivan ile bugün biraraya geleceği ve özel bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının ismi uzun süredir, West Ham ile yolları ayrılan Sam Allerdyce'ın yerine favori isim olarak gösteriliyordu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Peki Şenol gelirse Josue falan getirir mi yanında ? Bir de şu Emre Taşdemir'i getirebilse mükemmel olur ama Tosic alındı oraya orası ayrı bir konu

Çevrimdışı Çağrı

Peki Şenol gelirse Josue falan getirir mi yanında ? Bir de şu Emre Taşdemir'i getirebilse mükemmel olur ama Tosic alındı oraya orası ayrı bir konu

Bu oyuncuların hepsini Bursa'nın scoutu buldu.

Türkiye'deki en iyi scout Bursa'da ve wyscoutu ilk kullanan adam burada.

Asıl onu transfer etmek lazım Beşiktaş'a.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş'in Beşiktaş'a geliyor olması Galatasaray taraftarını ürkütmüş baya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı muratkoc

İllede alman olsun diyenler antremanın yıldızı diye ilk 11 koyulacak mustafa ve necip görünce keşke şenol hocayı getiseydik diyeceklerdir. Tabi o geçen zmnda bir sezon daha hüsranla sonuclanmış olacaktı..

Çevrimdışı Tolga

Hakan Gündoğar, bu hafta yönetimin Şenol Güneş ile görüşeceğini söyledi. :)

Hatta yarın ya da Salı günü bu görüşme olabilirmiş.
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 14:59:38 Tolga_ ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Teknik direktore gore degisiyorsa etme bence de  :tabe:
Takımı bırakırım demedim maçları izlemem.O herifi alan Beşiktaşlı değildir.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs-De jong haberi yapmış ntvspor :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

Şenol Güneş'le anlaşılmış twitterda felan yazıyordu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ozan062

agır.... lerden biridir kendisi
tarkan batgün cityde bile calısma fırsatı bulmus bir kişi fakat ben begenmiyorum o kişiyi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı atalay

Yönetimin aklı varsa Jorge Sampaoli'yi getirir.

Bu adam Copa America'da Şili'yi şampiyon yaptıktan sonra yüzde yüz Avrupa da bir takım çalıştıracak.

2014 Dünya Kupası öncesi bir yazı.

Güzel futbol, güçlü oyunlar, bol gol. Adam bize keyif vaat ediyor...
[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 15:23:07 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Yönetimin aklı varsa Jorge Sampaoli'yi getirir.

Bu adam Copa Amerci'da Şili'yi şampiyon yaptıktan sonra yüzde yüz Avrupa da bir takım çalıştıracak.

2014 Dünya Kupası öncesi bir yazı.

Güzel futbol, güçlü oyunlar, bol gol. Adam bize keyif vaat ediyor...

Şili'nin başına geçip keyif veremeyecek adam tanımıyorum ben  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Allahım pektemek , Necip , Ömer , Demirci satıldı haberlerini görmek bu kadar mı imkansız.  O kadar bjk li eski topçu çeşitli takımların başına geciyolar,  isteselerya bu topculari. Önder özen mesela tuttursaya pektemek ve Ömer diye. Hep bize kakaliyorlar aynı sistemle. Pektemek ne olacak kramponlarini alıp geçecek Kasimpasaya

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şili diye bi ülke olduğunu biz Tello'dan öğrendik :icool: :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Şili diye bi ülke olduğunu biz Tello'dan öğrendik :icool: :icool:

Zamorano'yu duydun mu sen hiç  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Gs-De jong haberi yapmış ntvspor :bandit:

De jong , maxi p. CL de olmayan takıma gelmezler zaten . CL de olsak şimdi Lescott defansimizda 1 senedir oynuyordu.

Çevrimdışı atalay

Yok öyle bir şey paylaştığım yazıyı oku. Bu adam Bielsa'dan daha büyük potansiyel ki idolüde Bielsa zaten

http://www.yarisaha.com/sampaoli-de-kim/

Çevrimdışı ccan8

Allahım pektemek , Necip , Ömer , Demirci satıldı haberlerini görmek bu kadar mı imkansız.  O kadar bjk li eski topçu çeşitli takımların başına geciyolar,  isteselerya bu topculari. Önder özen mesela tuttursaya pektemek ve Ömer diye. Hep bize kakaliyorlar aynı sistemle. Pektemek ne olacak kramponlarini alıp geçecek Kasimpasaya

Ömer'in nasıl bir sorunu var , neden istemiyorsunuz ?
Arkadyeviç

Çevrimdışı Çağrı

De jong , maxi p. CL de olmayan takıma gelmezler zaten . CL de olsak şimdi Lescott defansimizda 1 senedir oynuyordu.

Abi böyle düşünmeyin işte ya bu en kolayı.

Melo ve Muslera zamanında nasıl geldi o zaman bu ülkeye?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Aynı Bursa'nın U-20 Dünya Kupasına bir tane gözlemci göndermemesi.  :alala:

Çevrimdışı Tolga

Gs, Gignac için 2.5 m euro önermiş.

Lyon'da istiyormuş Gignac'ı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Abi böyle düşünmeyin işte ya bu en kolayı.

Melo ve Muslera zamanında nasıl geldi o zaman bu ülkeye?

Marketing le vitrincilikle , seninde uefa ve süper kupan olsun , 4 , 5 sene üst üste cl ye katil , menajerlerin seni yukseltmesi için çok sebebin olur.

Çevrimdışı Çağrı

Aynı Bursa'nın U-20 Dünya Kupasına bir tane gözlemci göndermemesi.  :alala:

Adam Bursa'dan ayrılmış şimdi farkettim yalnız ama ne zaman ayrıldı bilmiyorum Fernandao'yu da bu adam getirmiş.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Zamorano'yu duydun mu sen hiç  :icool:

Marcelo Salas gibi bir golcü varken Tello nedir?