2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12838636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ayew , Gignac , Mbia.

Alan takım sınıf atlar mı? Atlar.

10 milyon euro maaş ödersin toplam. Rakamla 0 yazıyla SIFIR Bonservis ödersin.

Şampiyonlar liginde oynamak istiyor bahanelerine karşı da Galatasaray Muslera ve Melo'yu Avrupa'ya gidemediği sezon bünyesine kattı.

Olay iş bilmekte yoksa bahaneleri ipe dizmek çok kolay.

Aynen öyle Çağrı oyuncuyu ikna etmek için illa ki Ş.Ligi'nde oynamak gerekmiyor.

Mesela bizim Maxi ile devre arasında söz kesmiş olmamız ve sezon biter bitmez imzalamış olmamız lazımdı.

Danny'nin neden gelmediğini zaten biliyoruz o konuya hiç girmiyorum :akuma:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Şenol Güneş gelecek. Başka bir ihtimal yok. 1 hafta içinde açıklanır.

Çevrimdışı Anıl

Türk futbolunun en renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe'ye ilginç bir 'buradayım' mesajı gönderdi: 'Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim.'

:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mert_

başkanın kuzeni mi yiğeni mi bilemedim onun attığı tweete göre büyük ihtimal yarın açıklanacak ama bizim yönetimin işleri belli olmaz tabi :)

Çevrimdışı Deniz

1 hafta içinde açıklanacaksa hiç açıklamasınlar.adam kalmadı free..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

1 hafta içinde açıklanacaksa hiç açıklamasınlar.adam kalmadı free..
En geç be abi :) Sen niye olumsuzsun bu kadar biraz sakin ol :D

Çevrimdışı Tolga

Türk futbolunun en renkli simalarından Yılmaz Vural, teknik direktör arayışındaki Fenerbahçe'ye ilginç bir 'buradayım' mesajı gönderdi: 'Ben takımın başına geçeyim 50 bin kişiyi orgazm ederim.'

:kop: :kop: :kop: :kop:
Bunu demiş mi cidden :kop: :kop:

Çevrimdışı Kadir G.

Şenol Güneş gelmeeez.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı mert_

Bunu demiş mi cidden :kop: :kop:
kameralar önünde bunu diyen adam onu hayli hayli demiştir  :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Konuyu birkaç dakika kitleyeyim olumsuz konuşanlara şiddet uygulayıp bırakalım ne dersiniz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mert_

Konuyu birkaç dakika kitleyeyim olumsuz konuşanlara şiddet uygulayıp bırakalım ne dersiniz  :evillol:
:D

Çevrimdışı Tolga

Demiş valla :evillol: :evillol: :evillol:
Hala gülüyorum :evillol: :evillol:
kameralar önünde bunu diyen adam onu hayli hayli demiştir  :kop:

Abi haklısın aslında :kop:

Çevrimdışı Tolga

:steamed: :steamed:

Çevrimdışı Anıl

:ok: :ok: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 13:39:18 kcptl ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

WalterZenga ‏@zenga_walter  16 sn.17 saniye önce
Yönetim Güneş'e yarın yapılacak toplantıda kendi belirlediği sportif yönetim kadrosu ile Teknik Direktörlük teklif edecek.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen öyle Çağrı oyuncuyu ikna etmek için illa ki Ş.Ligi'nde oynamak gerekmiyor.

Mesela bizim Maxi ile devre arasında söz kesmiş olmamız ve sezon biter bitmez imzalamış olmamız lazımdı.

Danny'nin neden gelmediğini zaten biliyoruz o konuya hiç girmiyorum :akuma:
İşte o yüzden diyorum günlerdir şşşş yönetim uyuyor.. diye :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bursaspor ertugrul saglamla 3 yil anlasmis ntvspor
Bursaspor'da Şenol Güneş'in sözleşmesinin sona ermesinin ardından teknik direktör adayları arasında ismi geçen Mustafa Denizli, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileriyle gelecek hafta görüşeceklerini açıkladı.
 :kop: :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bursaspor'da Şenol Güneş'in sözleşmesinin sona ermesinin ardından teknik direktör adayları arasında ismi geçen Mustafa Denizli, yeşil-beyazlı kulübün yöneticileriyle gelecek hafta görüşeceklerini açıkladı.
 :kop: :kop: :kop:

Bursa Papiss Cisse'lik yapmış :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

bence hoca işi en gec salı günü acıklanır
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Maxi Britos Babel'e kadar indi beklentilerimiz malesef.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şenol Güneş gelecekse 1 yıllık sözleşme yapılmalı
Tek Büyük Beşiktaş