2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12839519 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

yılmaz vural candır gerisi heyecandır genclerr

ufukta toraman var defansımızın kurtulusu onunla oalcaktır

[ Son Düzenleme: 07 Haziran 2015, 12:05:48 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

Hamza hamzaoğluda üst düzey bir td değil gs de gördük oyuncu değisikliği olsun oyunu okuması olsun üst düzey değil ama 2 tane sağlam oyuncusu vardı sampiyon oldular. O yüzden bırakın beşiktaşa bu hoca olmuş şu hoca olmuşu 2 3 tane sağlam oyuncun olsun bu takım şampiyon olur zaten. Hamzaoglu gs basina geldiğinde kim diyebilirdi gs sampiyon olacak diye ? Muslera sneijder farkiyla sampiyon oldular
prandelli zamanında bu oyuncular yok muydu kartal kardeşim? aynı oyuncularla önüne gelenden 3 4 yiyordu, muslera'yı bile yerin dibine sokuyorlardı  :) @Kardanadam

ysariusta

• Ziyaretçi

Bursaspor ertugrul saglamla 3 yil anlasmis ntvspor
Volkan Şen derhal gönderilir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı saricasi

Şenol Güneş bjk hayırlı olsun :)
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bursaspor bizim yönetimin daha fazla kıvrandırmasına izin vermedi.

Mert olun açıklayın artık demek bu bize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

yağız şenol muhtemelen yarın imza atacak diyor

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Aha Denizli geliyor heraldi

Çevrimiçi Samet Ç

Bayern Münih Lewandowski'yi Dortmund'da oynarken transfer ettiğini açıklıyor biz daha hala Şenol'u açıklayacağız neden çekiniyorsun sonuçta futbol profesyonel bir iş

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Güneş bu yönetim varken
GEL-MEZ!
Gelirse ANÇ hatrına gelir 1 sene kalır basar gider.

Çevrimdışı Efe

Şenol hoca geldi mi geldi mi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

erdem özgenci hayret besiktasa getiremedik bursaya gitmiş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı mert_

başkan sırf çebi'nin dediği doğrudan olmasın diye alternatifler sunup sonunda bak ben onay vermeseydim şenol güneş işi olmazdı havası yaratmaya çalışıyor sanırım :D

Çevrimdışı musacn1903

Peki ben sana soyle bi soru sorsaydim prandelli mi daha iyi td yoksa hamzaoglumu deseydim bu sene basında sen bana prandelli derdin demi . Ama bak prandelli gs ile bisey yapamadi hamzaoglu sampiyon yapti. Benim demek istedigim de bu türk takimlarinda turk hocalarin etkisi daha fazla. Bizim takım icin konusulan hocalar turk genelde demi o yuzden diyorum takimda 2 3 saglam  oyuncu olsa konusulan bu teknik adamlar şampiyon yapar bizi diyorum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başkan sırf çebi'nin dediği doğrudan olmasın diye alternatifler sunup sonunda bak ben onay vermeseydim şenol güneş işi olmazdı havası yaratmaya çalışıyor sanırım :D
Bu ne ya kişisel egolarla mı yönetiliyo koskoca Beşiktaş :alala: :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

Bu ne ya kişisel egolarla mı yönetiliyo koskoca Beşiktaş :alala: :s20:

Ego değil aslında Bursa'nın tepkisini minimuma çekmek için bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şenol Güneş bir şekilde gelecek ama neden bu kadar bekletiliyor anlayabilmiş değilim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş bir şekilde gelecek ama neden bu kadar bekletiliyor anlayabilmiş değilim.

Ben bekletilmesini söyledim tepki çekmesin diye başkan kırmadı  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:upto:   :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mert_

Peki ben sana soyle bi soru sorsaydim prandelli mi daha iyi td yoksa hamzaoglumu deseydim bu sene basında sen bana prandelli derdin demi . Ama bak prandelli gs ile bisey yapamadi hamzaoglu sampiyon yapti. Benim demek istedigim de bu türk takimlarinda turk hocalarin etkisi daha fazla. Bizim takım icin konusulan hocalar turk genelde demi o yuzden diyorum takimda 2 3 saglam  oyuncu olsa konusulan bu teknik adamlar şampiyon yapar bizi diyorum
bu yaklaşım daha mantıklı oldu :eyes bu arada avrupa şartlarında evet prandelli daha iyi hoca derdim ama Türkiye şartlarında değil :) fatih terim gittiğinden beri hep söyledim agresiflik olarak olmasa bile gaz verme açısından onun kafasında biri gelmeden gese şampiyon olamazdı. hamza, terim'in sakin hali işte :)

sonuç olarak hoca önemli değil başka bir şey, son söylediğin başka bir şey :) orada da sıkıntı var aslında, bana göre febenin kadrosu gesenin kadrosundan daha kaliteli ve onun başında da Türk hoca vardı :) demek ki sırf Türk olsun da fark etmez de pek geçerli bir önerme değil :)

Çevrimdışı Türkay

Ayew zu Galatasaray diyolla. Biz hala teknik direktör
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

O zaman sende beni kırmazsın başkana söyle yarın açıklasın  :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ayew , Gignac , Mbia.

Alan takım sınıf atlar mı? Atlar.

10 milyon euro maaş ödersin toplam. Rakamla 0 yazıyla SIFIR Bonservis ödersin.

Şampiyonlar liginde oynamak istiyor bahanelerine karşı da Galatasaray Muslera ve Melo'yu Avrupa'ya gidemediği sezon bünyesine kattı.

Olay iş bilmekte yoksa bahaneleri ipe dizmek çok kolay.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ayew , Gignac , Mbia.

Alan takım sınıf atlar mı? Atlar.

10 milyon euro maaş ödersin toplam. Rakamla 0 yazıyla SIFIR Bonservis ödersin.

Şampiyonlar liginde oynamak istiyor bahanelerine karşı da Galatasaray Muslera ve Melo'yu Avrupa'ya gidemediği sezon bünyesine kattı.

Olay iş bilmekte yoksa bahaneleri ipe dizmek çok kolay.

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

O zaman sende beni kırmazsın başkana söyle yarın açıklasın  :evillol:

:kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli