Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi stoper, bek, kaleci o yüzden istiyoruz zaten İlerdekilerin kendine güveni gelsin ki hapsedebilsinler rakibi o bölgeye
ortasahaya da şart kartal kardeşim. skora katkısı olmayan büyük takım ortasahası mı olur
Abi seneye Tolgay'dan ümitliyim topa güzel vuruyor, daha çok girmesi lazım o bölgelere, bunun içinde rakibi hapsetmek lazım işte
evet belki tolgay o işi yapabilir. onun dışında sosa da yeterli skor katkısı yapamadı bana göre, inşallah seneye daha farklı olur.
Gs Ayew'e de salça olmuş ulan bütün istediğim adamlara rakipler salça oluyor
Garibim son haftalarda sakat sakat oynadı ve Tolgay'la birlikte uyumayan tek oyuncumuzdu
bu sene daha fazla katkı sağlar inşallah. tabi önce hocanın, dolayısı ile de bu ikiliyi nasıl kullanacağının belli olması lazım vay arkadaş daha hocamız belli değil
Sosa Benim için bu ulkeye gelmiş en zeki futbolculardan biridir, takımın performansıyla paralel olarak dalgalanmalar oldu sakatlık belini büktü ama daha fazlasını verecek potansiyel kesinlikle var.. 10 gol 15 asist ondan beklentim minimum.
Hoca önemli değil aslında gerekli bölgelere yapılacak 3 ya da 4 free oyuncu önemli şu anda. Hoca işi zaten kısır döngü dönüp dolaşıyorlar aynı isim.
hoca önemli değil=aziz yıldırım kafası
hayır sen gidip Maxi'yi Samba'yı Ayew'i Dzudszdsak'ı Mbia'yı getirirsen hiç bir hoca bunları kabul etmemezlik yapmaz kafası