2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12846042 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

avcı gelir gelmez bilemem amma eğer bu başkan ciddi ciddi aklından avcı'yı geçirdiyse bu başkandan da bize fayda gelmez.
öyle bir hata yaparsa stadın açılışını göremez
arkasındaki bütün desteği kaybeder keza açılışa kadar dayanabilirse açılış boyunca 42000 kişinin kora halinde küfürünede kendini hazırlasın derim :akuma:

Çevrimdışı talha

http://www.milliyet.com.tr/abdullah-avci-besiktas-i-reddetti--besiktas-basaksehir-2069820-skorerhaber/

şu haberlerin yapılması bile utanç utanç!

Milliyet'in işi gücü bu değil mi zaten?

Tamam Abduhllah Avcı ismi geiyor ama reddetti gibi bir durum yoktur. İstesek iki saat içinde klüp kapısına gelir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak  29 dk.29 dakika önce
Duyan da Mourinho mu ? Ancelotti mi? tartışıyoruz sanır😂😂😂
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı talha

Niye bu kadar uzadı anlamıyorum Şenol Hoca tatilden geldikten sonra imzalasın. Daha iyi teklif veren mi var kendisine? İran var sadece. İran'a gidecek kadar küçük insan mı Şenol hoca? Eğer bizim yerimize İran'ı seçerse zaten ucuz yırtmışız demektir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Samet Ç

http://www.ntvspor.net/video-galeri/cebiden-teknik-direktor-aciklamasi
İyi en azından 1 hafta sonra belli olur demiş. 1 hafta sonra biter bu çile bizde ona göre hayal kurarız. :D

Çevrimdışı atalay

Üzülüyorum. Mevcut durumu egzajere edip; dramatize edenlere üzülüyorum.

3,5 yıldır harcanan para ortada.

Bir mevkiye yapılması gereken 1 kaliteli transfer yerine, 3 yama transfer yapıp; "bonservis + kiralama bedeli + garanti ücret + ekstra maliyetler" ile 3 oyuncunun parasının 1 oyuncuyu geçtiği ortada iken; yetmeyip o 3 futbolcuyu satarken "+1" bile kazanamazken, kaliteli futbolcunun iyi fiyatlara satılma ihtimali göz ardı ediliyorken, bu durumu olağan görenleri anlamıyorum.

Bir takım "3" yılda "35" transfer yapmışsa (uzatılan sözleşmeler ile beraber) zaten ortada bir problem vardır. Üstelik 35 transferin 8,9'u dışında gerisi çöp.

3 yıldır ŞL fırsatını, orada vitrin yapacak oyuncuların değerlerini minumum 2 katına çıkarma şansını, 50*3'den 150 milyon gibi bir sıcak parayı direkt rakibimize sunduğumuzu belirtmeme gerek bile yok.

Sonra durumumuz bu. Hadi canım!
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 17:18:15 atalay ]

Çevrimiçi Samet Ç

İyi Denizli Bursa ile görüşecekmiş. Ondan kurtulduk Avcı'yı da Göksel salmıyor. Şenol gelir herhalde. Şenol'da gelmezse Schaaf'ı getirsinler.

Çevrimdışı Jukebox

ANÇ ciddi ciddi %30 Abdullah Avcı demiş.  :halay: :halay:
Şenol hoca gelmesin diyordum ama gündemdeki isimlerle karşılaştırınca en iyisi Şenol hoca.  :hosgeldin

Çevrimdışı Deniz

Abdullah avci vodafone arenaya BJK td olarak cikarsa benim kahroldugum gundur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Abdullah avcı gelirse yonetimle beraberler giderler insallah seneye baska bir sey soylemiyorum teknik direktor olaylarına karismiyorum 1 haftadir yazmiyorum foruma senol gunesi bekliyorum ama anc %30 dediyse avcı icin yazıklar olsun
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Haber1903 Abullah Avcı'yı provokasyon amaçlı çıkarmıştır dedim,2 gün sonra gerçek olduğunu gördük.Ben artık bu adamlar ne derse inanırım,demek ki Gosso+Lawal de doğruymuş vay halimize...

Çevrimdışı Deniz

Senol güneş i de getiremediler korkarim ki..

Çevrimdışı Türkay

Şenol Güneş gelebilir ama asıl sorun ciddi ciddi Abdullah Avcı'yı düşünüyorlar. Şaka gibi ya bari Jesus u falan düşünseydiniz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ferdi1903

abdullah avcimi ? yok artik  :lol: :lol:

galiba baskan ve yönetim bizimle billur geciyor  :bawling: :bawling:

ama gercekten abdullah avci gelecek diyede korkmuyor deilim  :by2:

Çevrimdışı Atkar

Eskiden 2016da sözleşmesi biticek futbolcuların isimlerini bulabilirdim.Şimdi transfermarktte sadece 2015 var.2016 sözleşmesini bitecek oyuncularının listesinin linkini atabilir misiniz ?

Çevrimdışı ebabil

abdullah avcı bursadan çok daha kötü kadrosuna rağmen bursanın üzerinde ligi bitirdi. istenmeme sebebi gs li olması mı?

Çevrimdışı f_madida

Bence Luce'yi bekliyor yonetim daha dogrusu Orman...Olmazsa Senol Gunes'le ANC isi zaten halletti..

Ha bir de Avci'yi kim istiyor (istiyorsa) onu bulup yonetimden attirmak lazim...Avci'yi getirmek 5 tane Dany Nounkeu getirmekle esdeger benim gozumde.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Alparslan

güneş avcı ve denizli. Bu nasıl liste böyle. Bir kere sen ne oynamak istediğine karar verirsin. O futbolu oynatan hocaları listelersin ve aralarından birisini seçersin. Bu hocaların hepsi farklı tipte oyun oynatıyor. Bu kafayla işimiz seneye de yaş bilesiniz.

Çevrimdışı Türkay

Gene bi şeyleri yalanlamışız. Kulüp siteden açıklama yapmaktan transfer yapamıyor
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alparslan

Bizim aybaba dönemiyle aslında mecburiyetten başlayan bir oyun yapımız var. Topu kap ve hızla atağa çık. Temel düzenimiz bu. Çünkü o dönem senden daha güçlü rakiplerle baş etmenin en kolay yolu böyle bir oyun yapısıydı. Biliç bu sistemi geliştirerek devam etti. Dikkat ederseniz açık oynayan rakiplere karşı daha başarılı olduk hep. Kapanan takımları ise açmakta zorlandık hep.
Bir karar vermemiz lazım. Büyük takım gibi mi oynayacağız bu sistemimi devam ettireceğiz. Eğer büyük takım gibi oynayacaksak o zaman pas oyununa yatkın ve creatif oyuncular eklememiz gerekiyor. Yok düzen böyle iyi diyorsak o zaman savunmaya takviye yapacağız. Ben artık sıkıldım bundan. Büyük takım görmeyi özledim. Bu parasal durumla açıkcası seneye de umutlarım azalıyor. Eğer geçen sene orta sahamızda sadece 1 tane gol atabilen maç döndüren bir oyuncu olsaydı kesin şampiyon olurduk. Gsarayda bir sneijder neler yaptı gördünüz. Sosa bu tarz bir adam değil.

Çevrimdışı GÖRKEM

Stadı ayrı tuttum zaten oraya neden çekiyorsun. Fikret Ormanda futbol bilgisi varsa bende inşaat mühendisiyim.

Fikret Ormanın borçları yapılandırması davaları çözmesi güzel iştir. Yine ben borcun üstüne gelen 200-300 milyon eke rağmen sıfır başarıyı sindiremiyorum. Siz rahat mısınız? Açın 1.5 milyar borçlu gözüken gs nin aldığı 6-7 kupaya bakın borç aynı şekilde artmış başarı da yokuz.

İyi işler yaptı fakat benim gözümde 3 yıl daha kalmayı haketmiyor. Stat yapıyor diye de bütün her şeyi kendi yönetimine alan takımın bir nevi geleceği transfere bile kendi karar veren birini protesto edeceğim.

Stadi ayri tutamazsin diyorum bende. sonucta Stattan dolayi da fedakarlik yapmak zorundasin. Rakiplerin gelirleri su anda bizden yüksek. bir de onlarin harcadigi paraya bakin. Baskan bu farkin Statla beraber ortadan kalkacagini söylüyor. sabirli olun hele biraz.

ayrica Transfere kendi karar veriyor ne demek. son sözün Baskan'da olmasi pek bir sey ifade etmez ki. Baskan o kadar dik kafali inatci dar görüslü birisi degil ki. Izleme komitesinden gelen Rapora göre Yönetim danisiyor ve ona göre karar veriliyor.

üstüne basarak söylüyorum: hayatta en önemli sey Insanin Karakteri ve Niyetidir. hata herkes yapar. mühim olan kendini devamli gelistirmek ve gittikce hatalardan ders cikarmaya baslamak. böylece yaptiklarinin karsiligini elbette bir gün almaya baslarsin. sadece günü düsünerek anlik kararlar vermekten daha zararli bir sey yoktur dünyada. 28 Sene'nin bana verdigi Tecrübe budur.

size daha önce de söylemistim. elestireceginiz nokta varsa elestirin. ama bu sekilde olmaz. bu kadar iddiali konusacaksaniz Olaylarin ayrintisina girerek kanit göstermeniz gerekir. Sorunlarin kaynagini belirleyip cözüm sunmaniz gerekir. @Kadir Güney

Çevrimdışı rawen54

Haftaya netleşir beyler bayanlar  :biggrinking: