2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12855925 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Katılın katılmayın öyle.

Bu adamın yapabildiğini çoğu adam yapamıyor. Bu adam Fernandao'ya nefes aldırmadı. GS defansı adamı tutamadı bile. Adam o kadar sıkıştı ki sonunda dayanamadı çocuğu öldürecekti.  :lol:

Markajda ben üstüne TR'den oyuncu tanımam. Sadece soğukkanlılığıyla bize 4 puan getirmiştir onu da unutmayın. Tak diye indiriyor çocuk affı yok. Neyse gidince daha iyi anlarsınız değerini.

Tamam abi vurma ya :D

Pedro iyi ama belli bir sınırda takılıyo hep. Boşuna "ısıran, hava toplarında etkili, sert" bir stoper aramıyoruz.

Ayrıca sezon boyu geri 5'linin toptan değişmesini konuştuk :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ne kadar Ekmek O kadar köfte @Türkay
Bugün şampiyon olup O 45 trilyonu biz alsaydık bambaşka isimler konuşuyor olurduk burada :ok:

Yine aynı isimler konuşurduk. Yasak geldi lan nere konuşuyon.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılın katılmayın öyle.

Bu adamın yapabildiğini çoğu adam yapamıyor. Bu adam Fernandao'ya nefes aldırmadı. GS defansı adamı tutamadı bile. Adam o kadar sıkıştı ki sonunda dayanamadı çocuğu öldürecekti.  :lol:

Markajda ben üstüne TR'den oyuncu tanımam. Sadece soğukkanlılığıyla bize 4 puan getirmiştir onu da unutmayın. Tak diye indiriyor çocuk affı yok. Neyse gidince daha iyi anlarsınız değerini.
Aynen öyle :ok:
Baktı alamıyor yetişemiyor tık indiriyor en azından bırakıp ta Gol olmasına izin vermiyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Tamam abi vurma ya :D

Pedro iyi ama belli bir sınırda takılıyo hep. Boşuna "ısıran, hava toplarında etkili, sert" bir stoper aramıyoruz.

Ayrıca sezon boyu geri 5'linin toptan değişmesini konuştuk :tabe:

Pedro'nun yanına lazım o Pedro'nun yerine değil.

Ya bir maç hatırlarım garibim hem kendi yerini koruyor hem Ersan'ın defans hatalarını kapamaya çalışıyor hem de Tolga ile iletişimi kurmaya çalışıyordu. Valla üzüldüm haline ya.

O yüzden Britos ya da Skertel gibi bir adam lazım yanına.

Ya bir maç hatırlarım garibim hem kendi yerini koruyor hem Ersan'ın defans hatalarını kapamaya çalışıyor hem de Tolga ile iletişimi kurmaya çalışıyordu. Valla üzüldüm haline ya.

Kesinlikle :ok:
Biz O dediğin Sert , Isıran, Hava topunda iyi stoperi Pedronun yerine değil yanına arıyoruz @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Kadir G.

Ya abi mesela Töre'yi 7.5 olsa, Demba Ba'yı 12 olsa alabilir miydik demek saçma. Adam zaten pazarlık yapmış ama aracıyla ama aracısız indirmiş 6 milyona getirmiş ve adam 30'a yakın gol atmış. Töre'yi indirmiş 4.5'a almış yani üstüne yorum yapacak birşey yok.

Onları yazmamın bir sebebi var. 10milyon£ luk oyuncunun bonservisini bu ikilide olduğu gibi iyi ilişkilerin yoksa indiremezsin adamı satmak isteseler zaten o parayı verecek vasat ingiliz takımları çıkar onlar için para değil bunlar, bizim için büyük para malesef. Demba ba yı tam hatırlamıyorum bi 2 ay uğraştıklarını söylemişlerdi sanırım şimdi herkese böyle yaklaşıyorlar. İlk geldiklerinde verdikleri saçma ücretlerden ağızları yandı artık alınmalı dediğin oyuncuyla dahi haftalarca pazarlık aşamasında kalıyorsun. Böyle düzelemez bu takım. Vodafone arenaya yıldız getirsinler dememiştik fakat tosicte getirsinler demedik.

3 senede 45 milyon bonservise gitmedi mi? Geçen sene 15 harcandı bu sene bonserviste vermeyeceğiz. O parayı hatta 10 milyonu sağ sol bek stoper açık kaleci için harcayamazlar mıydı? Adam gibi transfer yapılsa aldıkları zaten kendilerini amorti ederdi.

Millet çakma yıldızları unutmadığı için konuşulanların 2 gömlek altına razı geliyor artık.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kesinlikle :ok:
Biz O dediğin Sert , Isıran, Hava topunda iyi stoperi Pedronun yerine değil yanına arıyoruz @Yusuf Tekeli
Ne diyim. İnşallah yönetim de sizin gibi düşünüyodur :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

pedronun bizde işi yok cocuk harcanır
cnk toramanı hiçbiriniz hesaba katmıyor
siz nasıl takipçisiniz:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Geçen gün aynısını ben de söylemiştim herkes Pedro'yu eleştiriyor da adam sağındakinin solundakinin hatalarını kapatmakla uğraştığından kendi işini yapamıyor bu da onu kötü gösteriyor ama yanında iyi bir stoper ve 2 iyi bekle oynasa kalitesi çok daha fazla ortaya çıkacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Pedro'yu satsak onunda piyasası düştü son dönem de 
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Onları yazmamın bir sebebi var. 10milyon£ luk oyuncunun bonservisini bu ikilide olduğu gibi iyi ilişkilerin yoksa indiremezsin adamı satmak isteseler zaten o parayı verecek vasat ingiliz takımları çıkar onlar için para değil bunlar, bizim için büyük para malesef. Demba ba yı tam hatırlamıyorum bi 2 ay uğraştıklarını söylemişlerdi sanırım şimdi herkese böyle yaklaşıyorlar. İlk geldiklerinde verdikleri saçma ücretlerden ağızları yandı artık alınmalı dediğin oyuncuyla dahi haftalarca pazarlık aşamasında kalıyorsun. Böyle düzelemez bu takım. Vodafone arenaya yıldız getirsinler dememiştik fakat tosicte getirsinler demedik.

3 senede 45 milyon bonservise gitmedi mi? Geçen sene 15 harcandı bu sene bonserviste vermeyeceğiz. O parayı hatta 10 milyonu sağ sol bek stoper açık kaleci için harcayamazlar mıydı? Adam gibi transfer yapılsa aldıkları zaten kendilerini amorti ederdi.

Millet çakma yıldızları unutmadığı için konuşulanların 2 gömlek altına razı geliyor artık.
Vallaha beni en çok şaşırtan isim TOLGA oldu :tabe:
Tolga tam fiyasko ve hayal kırıklıgı oldu , Oysaki çok sevinmiştim ilk başta alınmasına , Trabzondaki Performansının yarısını bile veremiyor şuan :money:
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2015, 00:08:39 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı talha

pedronun bizde işi yok cocuk harcanır
cnk toramanı hiçbiriniz hesaba katmıyor
siz nasıl takipçisiniz:)

Adamı Sergen bile istemedi. Düşün aynı takımda oynadı bunlar.  :kop:
Allah kahretmesin ne diye uzattılar bunla anlamam.

Adamı Sergen bile istemedi. Düşün aynı takımda oynadı bunlar.  :kop:
Allah kahretmesin ne diye uzattılar bunla anlamam.
:kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih Berker

Yalnız beyler şu son 2 gündür yoğun bir sessizlik hakim.Hiç duyum yok.Her an birşey patlayabilir.Fırtına öncesi sessizlik gibi resmen.

Çevrimdışı talha

Yalnız beyler şu son 2 gündür yoğun bir sessizlik hakim.Hiç duyum yok.Her an birşey patlayabilir.Fırtına öncesi sessizlik gibi resmen.

Lawal olmasında. Kİm oluyorsa olsun.  :kop:

Lawal olmasında. Kİm oluyorsa olsun.  :kop:
Yok Gossoymuş ama yaklaştın aynı bölgenin oyuncuları :biggrinking:

Çevrimiçi mayguntr

Maçları özetlerden izlerseniz tabi ki Pedro Kötüdür size göre , saf yetenek kısmında o oyunu okuyup topun oraya geleceğini kestirdiği kaç tane pozisyon var her maç en az 3-4 tane tehlikeli atağı yağdan kıl çeker gibi topu adamların ayağından alarak bitirdi, en önemli eksiklikleri hava topları , hızı ve fiziksel mücadele gücü. Ki genelde iki stoperden biri bu üç özelliğe sahip olurken diğeri daha yumuşak oyunu topa sokan ve iş bitirici biri olur.Premier Ligde olmadığımıza göre Vidic-Ferdinand yapmamıza gerek yok yani adam gibi kafa topuna çıkan sert bi adam alacaz bitecek iş , ben Milo-Pedro bile denenmesinden yanayım o kadar güveniyorum bu ikiliye yanlarındakilerde sorun var kimse onları görmüyor sağ-sol bek değil sağ sol el bombaları  :s20:

Bu Gece BADEM konuşmuyormu :D

Maçları özetlerden izlerseniz tabi ki Pedro Kötüdür size göre , saf yetenek kısmında o oyunu okuyup topun oraya geleceğini kestirdiği kaç tane pozisyon var her maç en az 3-4 tane tehlikeli atağı yağdan kıl çeker gibi topu adamların ayağından alarak bitirdi, en önemli eksiklikleri hava topları , hızı ve fiziksel mücadele gücü. Ki genelde iki stoperden biri bu üç özelliğe sahip olurken diğeri daha yumuşak oyunu topa sokan ve iş bitirici biri olur.Premier Ligde olmadığımıza göre Vidic-Ferdinand yapmamıza gerek yok yani adam gibi kafa topuna çıkan sert bi adam alacaz bitecek iş , ben Milo-Pedro bile denenmesinden yanayım o kadar güveniyorum bu ikiliye yanlarındakilerde sorun var kimse onları görmüyor sağ-sol bek değil sağ sol el bombaları  :s20:
:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
Birebir benim düşüncelerimi yazmışsın @mayguntr  ... Tespitlerin tamamı yerinde ve doğru :ok:

Çevrimdışı Deniz

yusuf şimşek zu Besiktas?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

yusuf şimşek zu Besiktas?

o cok fazla gelir bize biz senolla bi sekil geciniriz
hem yusuf bizi seçmez:/
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

o cok fazla gelir bize biz senolla bi sekil geciniriz
hem yusuf bizi seçmez:/
doğru..Adam WİNNER  :lol: :lol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

ya ne babel i allah rızası için susun :(( olcay bile daha iyidir o kadar diyorum ben de bakın.
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

ya ne babel i allah rızası için susun :(( olcay bile daha iyidir o kadar diyorum ben de bakın.
bekle birazdan olcayla kıyaslamasını paylaşim  :icool: