2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12856310 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Bilicin kalmasını en çok isteyenlerden biri olarak söylüyorum.Bilic kendi istedi gitmeyi son 4 maçtaki oyunuyla.Açıklamalarıyla.

Orası ona kalmış birşey de. Millet artık suyunu çıkardı top palasa yönetimden bilinecek. Bilic'in gitmesini herkes istiyordu. Çarşı hariç olabilir ama taraftarın %70'i 80'i gtsin diyordu. Hem de ikinci yarının başından beri. Şimdi yönetim gönderdi oluyor.

Olmaz yani. Objektif yaklaşmayı bilmeli.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Önder ÖZen yönetime iyi çakmış Biliçe vedasında

''Dostluğun için teşekkür ederim. Yolun açık olsun dostum. Umarım "geçici çözümleri değil kalıcı ve gerçekçi planları olan" bir ailenin parçası olmak üzere tekrar yolun düşer İstanbul'a."

bizi Sampiyonluktan eden belki de Önder Özen oldu. onu getirmek büyük yanlisti. yanlis anlasilmasin da Özen'in söylediklerine zerre kadar önem vermiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Orası ona kalmış birşey de. Millet artık suyunu çıkardı top palasa yönetimden bilinecek. Bilic'in gitmesini herkes istiyordu. Çarşı hariç olabilir ama taraftarın %70'i 80'i gtsin diyordu. Hem de ikinci yarının başından beri. Şimdi yönetim gönderdi oluyor.

Olmaz yani. Objektif yaklaşmayı bilmeli.
Sosyal medyayı yakından takip eden birisiyim. Hem twitterda hem ekşi sözlükte Bilic'le ilgili yapılan yorumların çoğu onun lehineydi. Durum bu kadar ortadayken yönetim arkasında dursaydı. Bilic kendi kendisinin kuyusunu kazdı yönetim de destek vermeyerek bu kötü gidişata buna ön ayak oldu. Objektif olacaksa böyle olalım. Yapılan anketlere bak Bilic gitsin mi kalsın mı diyen onların çoğunda Bilic'in kalması isteniyordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Anil

bizi Sampiyonluktan eden belki de Önder Özen oldu. onu getirmek büyük yanlisti. yanlis anlasilmasin da Özen'in söylediklerine zerre kadar önem vermiyorum.
Bizi şampiyonluk potasına sokan adamdır Özen.O olmasa şuan kadroda Eneramo-Sezer-Gökhan Süzen-İbrahim Toraman türevleriyle 6. oluyorduk :D

Çevrimdışı talha

Sosyal medyayı yakından takip eden birisiyim. Hem twitterda hem ekşi sözlükte Bilic'le ilgili yapılan yorumların çoğu onun lehineydi. Durum bu kadar ortadayken yönetim arkasında dursaydı. Bilic kendi kendisinin kuyusunu kazdı yönetim de destek vermeyerek bu kötü gidişata buna ön ayak oldu. Objektif olacaksa böyle olalım. Yapılan anketlere bak Bilic gitsin mi kalsın mı diyen onların çoğunda Bilic'in kalması isteniyordu.

Hangi sosyal medya allah aşkına?

ekşi'de her maç sonrası Bilic'in aleyhine konu açıldı.

Burada 6 aydır gitsin diye goygoyu yapıldı.

haber1903'ü saymıyorum bile orası Allahlık.

donanımhaber aynı şekilde.

takıldığım tüm facebook sayfaları artık gitmeli diyordu.

tek ama tek olumlu bakan çarşı ve bir kaç taraftardı.

yapmayın allah aşkına bu kadarını yapmayın. yani tamam hataları bol olabilir ama bu konud da illallah yani.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizi şampiyonluk potasına sokan adamdır Özen.O olmasa şuan kadroda Eneramo-Sezer-Gökhan Süzen-İbrahim Toraman türevleriyle 6. oluyorduk :D

Transferler simdi oldugu gibi izleme komitesine birakilsaydi bu yanlislar da olmazdi.

ayrica Bilic'i getiren kimdi?

Çevrimdışı Anil

Transferler simdi oldugu gibi izleme komitesine birakilsaydi bu yanlislar da olmazdi.

ayrica Bilic'i getiren kimdi?
Hangi komiteden bahsediyorsun ? Kimsenin takmadığı o komiteyi toparlayan adam zaten Önder Özen.Ayrıca şu var.Önder hocayı takmayan yönetim izleme komitesini mi takacak ? Neyse böyle şanslar 10 yılda bir gelir.İbrahim Altınsay geldi değerlendiremedik.Önder Özen geldi onuda kaybettik.Ahmet Kavalcı-Fikret Orman izler alır oynatır artık.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hangi sosyal medya allah aşkına?

ekşi'de her maç sonrası Bilic'in aleyhine konu açıldı.

Burada 6 aydır gitsin diye goygoyu yapıldı.

haber1903'ü saymıyorum bile orası Allahlık.

donanımhaber aynı şekilde.

takıldığım tüm facebook sayfaları artık gitmeli diyordu.

tek ama tek olumlu bakan çarşı ve bir kaç taraftardı.

yapmayın allah aşkına bu kadarını yapmayın. yani tamam hataları bol olabilir ama bu konud da illallah yani.
Yani Bilic'e olumlu bakanların tümünü Çarşı'ya havale ettin ya hiç bişi demiyorum. Çevremde çarşıyla alakası olmayıp Bilic'in kalmasını isteyen onlarca insan vardı bunları ne yapacağız? yüzde 70 80 diyorsun el insaf derim ben. Tamam ben en başından beri gitmesini isteyenlerdenim ama kimse kalmasını istemiyordu demek pek gerçekçi değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

o saydıklarını önder özen aldı :bandit:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Tipik Beşiktaş yine kampa kadar transferlerin bir kaçı yapılır sonra kamp bitmeden transferler bitecek denir bir transfer daha kampa katılır son iki üç gün kala yine sürpriz yumurta gibi biri alınır ve kapanır. Beşiktaşlılar olarak ne büyük günah işledik bilmiyorum.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı rawen54

Pascal çıkıp gelse Pektemek'ten daha iyi top oynar bahsini açıyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Yani Bilic'e olumlu bakanların tümünü Çarşı'ya havale ettin ya hiç bişi demiyorum. Çevremde çarşımda alakası olmayıp Bilic'in kalmasını isteyen onlarca insan vardı bunları ne yapacağız? yüzde 70 80 diyorsun el insaf derim ben. Tamam ben en başından beri gitmesini isteyenlerdenim ama kimse kalmasını istemiyordu demek pek gerçekçi değil.

Ne diye tek ses onlardan çıktı o zaman? Ben de kalmasını isteyen tayfadandım ben bile son haftalarda illallah ettim. Donanımhaber tarafı da gitsin çünkü kalması zarar verebilir diyordu. Tek duygusal yaklaşan taraf çarşı oldu. %30'luk kısmın %20'si çarşı olsun %10'u da diğer taraftarlar.

Kusura bakmayın ama kalsa da yönetim yetersiz₁ diyen sizsiniz gitsede yinetim plansız diyen sizsiniz ortasını bulun artık bir zahmet.

Çevrimdışı Anil

Hiçbirini Önder Özenin aldırdığına inanmıyorum.Eneramo belki Bilictir.Sezer malum zaten.Toramanı da gönderen Bilic-Özen. Gerçi boşa konuşuyoruz.Bu sene yaptıkları transferlerden anlarız hangi transferi Önder Hoca yapmış hangisini yönetim :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ne diye tek ses onlardan çıktı o zaman? Ben de kalmasını isteyen tayfadandım ben bile son haftalarda illallah ettim. Donanımhaber tarafı da gitsin çünkü kalması zarar verebilir diyordu. Tek duygusal yaklaşan taraf çarşı oldu. %30'luk kısmın %20'si çarşı olsun %10'u da diğer taraftarlar.

Kusura bakmayın ama kalsa da yönetim yetersiz₁ diyen sizsiniz gitsede yinetim plansız diyen sizsiniz ortasını bulun artık bir zahmet.
Ben öyle bişi demedim. bir şey yapıyorsa arkasında dursun diyorum. Hem adamı yalnız bırak bazı noktalarda sonra suçlu olarak taraftarın önüne at. Bilic benim gözümde sonuna kadar hatalıdır ama yönetimin de bu hatalarda yüksek oranda payı vardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Şu transferlerin hiçbirinde Özen'in parmağı yoktur.

Necmi abi sen de kusura bakma ama bazen çok aşırı fazla savunuyorsun.

Süzen,Sezer,Boraş falan hepsi yönetimin işidir.

Çevrimiçi Necmi

Önder Özen falan bilemem. Bilic'in gitmesinde ki %70 etken taraftarın istememesidir. Bilic kalsa il maçta Yönetim gitsin﹗ seslerinin nasıl yükseleceği belliydi.

Körebecilik oynamayalık burada.
yok yönetim bilicin ipini taraftardan önce çekmişti zaten bir tek şampiyon olsaydık tereddüt ederlerdi yoksa onun dışında
hiç bir güç onu tutamazdı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiçbirini Önder Özenin aldırdığına inanmıyorum.Eneramo belki Bilictir.Sezer malum zaten.Toramanı da gönderen Bilic-Özen. Gerçi boşa konuşuyoruz.Bu sene yaptıkları transferlerden anlarız hangi transferi Önder Hoca yapmış hangisini yönetim :D
Sezer'i başkanın aldırdığını biliyoruz. Toraman'ı gönderen de Özen'dir. Takımı sabote eden içerideki haberleri dışarıya taşıyan adamdı ve bunu Bilic'in bilmesi imkansız. Enaramo için tam bir yorum yapamacağım ama orada da işin içine menajer kokusu giriyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Hangi komiteden bahsediyorsun ? Kimsenin takmadığı o komiteyi toparlayan adam zaten Önder Özen.Ayrıca şu var.Önder hocayı takmayan yönetim izleme komitesini mi takacak ? Neyse böyle şanslar 10 yılda bir gelir.İbrahim Altınsay geldi değerlendiremedik.Önder Özen geldi onuda kaybettik.Ahmet Kavalcı-Fikret Orman izler alır oynatır artık.

evet son zamanda takiyorlar.  :tabe:

siz Özen'i sans olarak görebilirsiniz. ben sanssizlik olarak görüyorum. bütün Taraftarlarin hemifikir olmasi zaten imkansizdir. dolayisiyla Yönetime yüklenmemek gerekiyor. sonucta bir Karar vermek zorundalar.

Çevrimdışı TØLGA

toraman mevzusu geçmiş kiralığa gönderirken 2 yıllık kim sözleşme uzatmış onu sorun bi heleeeee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anil

evet son zamanda takiyorlar.  :tabe:

siz Özen'i sans olarak görebilirsiniz. ben sanssizlik olarak görüyorum. bütün Taraftarlarin hemifikir olmasi zaten imkansizdir. dolayisiyla Yönetime yüklenmemek gerekiyor. sonucta bir Karar vermek zorundalar.
Yönetime ben yüklenmem zatende.Bu sene şampiyon olamazsak kucaklarındaki bomba patlayacak.

Çevrimiçi Necmi

Şu transferlerin hiçbirinde Özen'in parmağı yoktur.

Necmi abi sen de kusura bakma ama bazen çok aşırı fazla savunuyorsun.

Süzen,Sezer,Boraş falan hepsi yönetimin işidir.
transferler yapıldığında futbol drektörü oydu yani birinci derece onun sorumluluğu yok kararı o vermedi diyorsanız o zaman kuklaydı neyini savunuyorsunuz :bandit:

Çevrimdışı Anil

toraman mevzusu geçmiş kiralığa gönderirken 2 yıllık kim sözleşme uzatmış onu sorun bi heleeeee  :biggrinking:
Önder Özen yapmıştır :D

Çevrimdışı talha

Ben öyle bişi demedim. bir şey yapıyorsa arkasında dursun diyorum. Hem adamı yalnız bırak bazı noktalarda sonra suçlu olarak taraftarın önüne at. Bilic benim gözümde sonuna kadar hatalıdır ama yönetimin de bu hatalarda yüksek oranda payı vardır.

Kim kimi öne atmış allah aşkına. Adam ile sonuna kadar devam edildi. Plaket'ini aldı gitti. Küslük yok birşey yok. İki tarafta alması gereken dersleri almışsa no problem.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Koskoca iki senede 1 derbiyi es kaza kazanamayan kim olursa olsun gitmesi farzdır, burada Bilic neden gitti diye hayıflanmak yersiz olur, asıl sorun yönetim olarak göndermeye niyetleri olduğu andan bu güne neden ciddi bir şekilde yeni bir Hoca arayışına girilmedi veya prensipte anlaşılmadı, bu konularda hakikatten sıkıntı büyük, Yönetim olarak böyle yaparsan Abdullah Avcı gibiler uzanamayacağı ciğere bile mındar der, bu kadar spekülasyonun döneceği bir ortama mahal verilmemeliydi Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için daha ciddi olunmalıydı ciddi adımlar atılmalıydı.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2015, 19:03:53 Tahsin Ç. ]

Çevrimiçi Necmi

Sezer'i başkanın aldırdığını biliyoruz. Toraman'ı gönderen de Özen'dir. Takımı sabote eden içerideki haberleri dışarıya taşıyan adamdı ve bunu Bilic'in bilmesi imkansız. Enaramo için tam bir yorum yapamacağım ama orada da işin içine menajer kokusu giriyor.
iyi işler önder özen kötü işler yönetim :D