2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874374 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Arkadaş her kafadan ses birisi yarın şenol güneşle imzalanacak dedi birisi cumartesi yabancı bir hocayla görüşülecek olmazsa şenol dedi birisi denizliye teklif götürülecek diyor yav bu nedir ya insanları kandiriysiniz
güvenemiyorum da abdullah avcıda çıkabilir  :D
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Porto, Pedro franco için , Opare +2,5 milyon € teklif etmiş biz kabul etmemişiz
Daha sonra Rolando ve Varelayı vermeyi bile kabul etmiş çok ısrarcılarmış !
Porto , Pedro için varela ve Rolandoyu gözden çıkarıyorsa , 2-3 Sene içinde Pedroyu 15-20 milyon € ya satacak demektir :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı idil

1) Beşiktaş'ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısından 'oy çokluğu' ile Mustafa Denizli ismi çıktı..
2) Yönetimin büyük çoğunluğu Denizli dese de, Başkan Orman henüz ikna olmuş değil..
Feda sezonundaki ''anlaşamama'' durumu hala aklında..
4) Yönetimdeki 3- 4 isim ise Şenol Güneş konusunda ısrarlı..
Başkan da Güneş ismine sıcak bakıyor ama yönetim için stratejik durumlar var.
5) Bugün çıkan ''O kesin bitti,Şenol Hoca geldi..Denizli imzayı attı..'' haberleri pek gerçeği yansıtmıyor..Başkan hala karar vermiş değil..

6) İşin ilginç tarafı..Yabancı bir hoca seçeneği de gündeme gelmiş vaziyette..
Yani biz Güneş-Denizli derken, bi sürpriz de çıkabilir.

badem......
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı mert_

Arkadaş her kafadan ses birisi yarın şenol güneşle imzalanacak dedi birisi cumartesi yabancı bir hocayla görüşülecek olmazsa şenol dedi birisi denizliye teklif götürülecek diyor yav bu nedir ya insanları kandiriysiniz
kandırma olarak değerlendirmemek lazım zira burada kimse yönetim kurulu üyesi değil, arkadaşlar kendilerine gelen duyumları, basında ve sosyal medyada yer alan transfer haberlerini değerlendiriyor ve üzerine fikir alışverişinde bulunuyor. takip ettiği ve alınmasını istediği oyuncuları paylaşıyor. zaten kulüp tarafından kapa bildirilmeyen hiçbir transferin kesinliği yoktur.

Çevrimiçi Samet Ç

1) Beşiktaş'ın dün yapılan yönetim kurulu toplantısından 'oy çokluğu' ile Mustafa Denizli ismi çıktı..
2) Yönetimin büyük çoğunluğu Denizli dese de, Başkan Orman henüz ikna olmuş değil..
5) Bugün çıkan ''O kesin bitti,Şenol Hoca geldi..Denizli imzayı attı..'' haberleri pek gerçeği yansıtmıyor..Başkan hala karar vermiş değil..

badem......
yine sallıyor bugün çıkan haberleri copy paste yapmış.  :)

Çevrimdışı Renton

badem......
Yani adam öyle bir sallıyor ki ben teknik direktör olsam yalan söylememiş olacak bütün ihtimalleri koydu önüne milletin  :evillol: :evillol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

kandırma olarak değerlendirmemek lazım zira burada kimse yönetim kurulu üyesi değil, arkadaşlar kendilerine gelen duyumları, basında ve sosyal medyada yer alan transfer haberlerini değerlendiriyor ve üzerine fikir alışverişinde bulunuyor. takip ettiği ve alınmasını istediği oyuncuları paylaşıyor. zaten kulüp tarafından kapa bildirilmeyen hiçbir transferin kesinliği yoktur.
Ben buradaki arkadaşlar için söylemedim ki twitterdaki duyumcular için söyledim

Bu arada Butun futbolcular tatile çıkarken Hala umraniyedd tek başına çalışan Bşr futbolcumuz var ...
Bu isim Alexander Miloseviç :bandit:
Milli takıma seçildi ya , Hem açıgını kapatıyor hemde Kendini hazırlıyor galiba , Gelecek sezon ondan faydalanabilriz gibi geliyor bana :)

Çevrimdışı idil

şenol hoca pılını pırtını toplayıp bursadan ayrıldı da, tatile ve cl maçını izlemeye gideceği söyleniyor... muhtemelen evet, şenol güneş beşiktaşa gelmek ister çağırılsa hemen gelir ama biz kararsızız....

Pedro Franco müthiş bir stoper ama bizim lige uygun değil , Tam La ligalık stoper , Zaten İspanyol takımlarının peşinde olmasıda Bunu kanıtlıyor..
EGer Porto , Varela veya Rolando dan birini takasla teklif ederse ki kabul etmiş , Pedro - Rolando , Pedro - Varela takası olabilir..
Rolando tam bizlik ve Tam bizim lige uygun Stoper , Sahi Skrtel işi noldu , Aslında var ya Şu Skrteli bi alabilsek varya.....

Çevrimdışı FARUK

badem......
Ya kendi söyledi geçenlerde
Haber olsa kanala veriyor aksam söyledikleri toparlama çıkan tüm söylentileri yazıyor :)

Çevrimdışı talha

Bu arada Butun futbolcular tatile çıkarken Hala umraniyedd tek başına çalışan Bşr futbolcumuz var ...
Bu isim Alexander Miloseviç :bandit:
Milli takıma seçildi ya , Hem açıgını kapatıyor hemde Kendini hazırlıyor galiba , Gelecek sezon ondan faydalanabilriz gibi geliyor bana :)

Adama gidip arkadaşlık edesim geldi , almazlar mı la beni tesise birlikte çalışırdık.  :bawling:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

Porto, Pedro franco için , Opare +2,5 milyon € teklif etmiş biz kabul etmemişiz
Daha sonra Rolando ve Varelayı vermeyi bile kabul etmiş çok ısrarcılarmış !
Porto , Pedro için varela ve Rolandoyu gözden çıkarıyorsa , 2-3 Sene içinde Pedroyu 15-20 milyon € ya satacak demektir :icool:

Öyle bir şey olduğunu düşünelim sanmam ama. Pedro belki o fiyatlara satılabilir ama Porto satar Beşiktaş değil.

Çevrimdışı idil

Bakary Sako işi de doğru..demiş badem

Çevrimdışı talha

Kötü dediğiniz Atiba bir dön bak.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı raif

[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2015, 22:37:41 spiele ]

Öyle bir şey olduğunu düşünelim sanmam ama. Pedro belki o fiyatlara satılabilir ama Porto satar Beşiktaş değil.
Tamam bende onu diyorum zaten Porto nun işi O , 3 e alıp 20 ye satmak ..
Pedro da bu Işıgı gordulerki , Rolando ve Varelayı vermeyi bile kabul ediyorlar :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bakary Sako işi de doğru..demiş badem
yalan o haberin kaynağı fanatik

Çevrimdışı mert_

Ben buradaki arkadaşlar için söylemedim ki twitterdaki duyumcular için söyledim
ben yanlış anlamışım :ok:

Çevrimdışı Renton

Geri pasta lider reyiz 1 milyona atibaya kimse bir şey diyemez ki

Çevrimdışı Kadir G.

Tamam bende onu diyorum zaten Porto nun işi O , 3 e alıp 20 ye satmak ..
Pedro da bu Işıgı gordulerki , Rolando ve Varelayı vermeyi bile kabul ediyorlar :busted_cop:

Anladım da opare+2.5 tan rolando varela inandırıcı gelmiyor. Gerçekse niye takaslamasınlar.

Çevrimdışı mert_

Ya kendi söyledi geçenlerde
Haber olsa kanala veriyor aksam söyledikleri toparlama çıkan tüm söylentileri yazıyor :)
gün sonu z raporu  :D

Birisi ATİBA ya Kötu mu dedi :alala: Yok artık....
Adam 1 Milyona imza attı ya 1 Milyona , Bu takımda Pektemek 1,7 , Veli 1,4 milyon alıyor Arkadaşlar ..
Takımın en istikrarlısı en çalışkan adamı atiba , Orumcek gibi bütün topları alıyor , Atibanın Oynamadıgı Bir kaç maçta Savunma anlamında Nasıl Çuvalladıgımızı bir hatırlayın isterseniz :tabe:

Çevrimdışı atalay

Ligue 1, Serie A, La Liga, SSL çok fark eder.

Beşiktaş'ın bu ligde ki oyun gücü ile Lille, Fio, Sevilla çok farklı.

Ben sana daha ilgincini söyleyeyim rakamlara göre De Jong, Kroos'dan da iyi.  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Ön libero alacaklarsa onla tolgay oynar yoksa veli tolgay oynar. Veli oynamadı gördük takımı.