2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870494 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

hocam benim için dediysen ben aldığım bilgiyi söylüyorum hakkınızı helal edin cümleten iyi geceler

yok canım alakası yok sana neden deyim
banada gelen bilgi benzer nitelikte zaten ama yani birileri burda oyun oynuyor ama kim
ya hoca ya yonetim yada duyumcular
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TØLGA

ben luce hakkında bişey duydum kendi değilde oğlunu itelemek için baya uğraşmış diye duydum kim laa bunun oğlu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

yok canım alakası yok sana neden deyim
banada gelen bilgi benzer nitelikte zaten ama yani birileri burda oyun oynuyor ama kim
ya hoca ya yonetim yada duyumcular
valla abi benim güvendiğim arkadaşta başkan strateji yapıyor dedi inanasım yok ama :)

Çevrimdışı Tolga

ben luce hakkında bişey duydum kendi değilde oğlunu itelemek için baya uğraşmış diye duydum kim laa bunun oğlu  :biggrinking:
Onu yıllardır itelemeye çalışıyor zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Razvan Lucescu  :)

Çevrimdışı Efe

2 hafta finallere kapattım kendimi ,kapatmadan önce luce tamam deniyordu hala tamam deniyor ama ortada luce yok  :D
kimse yok bırak luçeyi o kötü :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

valla abi benim güvendiğim arkadaşta başkan strateji yapıyor dedi inanasım yok ama :)

birkaçkez yaptı dogru fakat bu luce cok dengesiz bir herif olmus:) yaslandı tabi inatcı cıktı
diyorlarki 15milyna varan bi geliri var
simdi dogruysa geçmiş olsun gelipte ne yapsın
fakat 4milyonada besiktas ve istanbul güzel bir alternatiftir ayrıca yeni stad yeni tesisler ve büyük bir açlık
buda ayrı bir motivasyon kaynagı baskan burdan yürüse çözerde işte ya adam tüm yolları kapamıyor yada
bildiğin oynatıyor...

Çevrimdışı sosyalkartal

İyi geceler verdiğin bilgiler için de tekrardan teşekkürler :ok:

önemli değil bilgi geldikçe aktarırım son olarak bana bu işlere kafanı fazla yorma işini yap sen diye ayar da vermiş  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

önemli değil bilgi geldikçe aktarırım son olarak bana bu işlere kafanı fazla yorma işini yap sen diye ayar da vermiş  :lol:
:biggrinking:

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan Konoplynka Stoke tesislerini geziyor duyumcular hala Beşiktaş Konoplynka ile ilgileniyor diyorlar  :D

Çevrimdışı ozan062

http://www.youtube.com/watch?v=NZotSmtcbuU&feature=youtu.be

önder özen köprüden geçerken bi radyo kanalında bu parcaya denk geliyor ve ardından bizim yaptıgımız teklifi kabul ediyor,
işte burdan anlıyoruzki bizim gibi düşünenler  fazla duygusal bu sebeble klübe bu düşüncede bir değil birkaç kişi lazım....

Çevrimdışı Anıl

Ulan Konoplynka Stoke tesislerini geziyor duyumcular hala Beşiktaş Konoplynka ile ilgileniyor diyorlar  :D
Stoke işi olmamış :upto:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı idil

[/quote

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı TØLGA

hayeller yehven gerçekler babel  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı idil

Can Çalışkan ‏@canncall  3 Haz
Liverpool Konoplyanka'nın transferi için geçen yıl yönetici ve sağlık ekibi gönderdi, son anda yattı ama o kendisini halen zirvede görüyor

Can Çalışkan ‏@canncall  3 Haz
Şu an talibi Stoke, West Ham gibi takımlar. Haftada 100 bin pound istiyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Noldu noldu kim geliyo :uyucam: :acim:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni hocamız :kop:
Çağrı hocamızla gece gece delirmeler :kop: