2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870293 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

İlginç ve büyük ihtimal günün son bilgisini aldım uzun biraz anladığım kadarıyla özetleyeyim Başkan Lucesku konusunda çok ısrarlı çünkü lucesku töre ve demba ba ya gelen teklifleri değerlendirin istemiyorum onları takımda demiş Şenol Güneşe ise soğuk çünkü bu iki oyuncunun satılmasını istemiyor bu iki oyuncuyu gönderirseniz bursadan ne farkımız kalır demiş yani teknik adam arayışı oyuncular üzerinden gidiyor bir nevi Şenol Güneş konusunda camiadan çok baskı var Başkan istemiyor Luceskuda ve ahmedovda sorun yok fakat alacağı ücret bonuslarla müthiş bir rakam 2 gün içinde teknik adam yüzde 90 belli olacak dedi
Ben şahsen Ba ve Töre'nin satılmasına karşıyım ama Lucescu'nun gelmesini daha çok isterim.

Şenol Hoca'nın söylediği de çok mantıklı :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sosyalkartal

part 2 lucesku konusu basına anlatılandan çok farklı hatta dalga geçtiği bile söyleniyor çünkü bazı transfer hareketlerini yönetiyor alınmasını istediği oyuncular var gitmesini istemediği veya istediği oyuncular var ama shaktarda devam edeceğim diye açıklamalarıda var herkes ne yapmak istediğini çözmeye çalışıyor yani sorun yok luceskuda desemde çok büyük bir sorun var aslında demiş
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ozan062

luce
.....
:)

yapalımda biz :tabe: :icool:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İlginç ve büyük ihtimal günün son bilgisini aldım uzun biraz anladığım kadarıyla özetleyeyim Başkan Lucesku konusunda çok ısrarlı çünkü lucesku töre ve demba ba ya gelen teklifleri değerlendirin istemiyorum onları takımda demiş Şenol Güneşe ise soğuk çünkü bu iki oyuncunun satılmasını istemiyor bu iki oyuncuyu gönderirseniz bursadan ne farkımız kalır demiş yani teknik adam arayışı oyuncular üzerinden gidiyor bir nevi Şenol Güneş konusunda camiadan çok baskı var Başkan istemiyor Luceskuda ve ahmedovda sorun yok fakat alacağı ücret bonuslarla müthiş bir rakam 2 gün içinde teknik adam yüzde 90 belli olacak dedi
Benim anladığım
Luce,Töre ve Ba'yı satın parasını bana verin geleyim diyor

Çevrimdışı ZEKI

part 2 lucesku konusu basına anlatılandan çok farklı hatta dalga geçtiği bile söyleniyor çünkü bazı transfer hareketlerini yönetiyor alınmasını istediği oyuncular var gitmesini istemediği veya istediği oyuncular var ama shaktarda devam edeceğim diye açıklamalarıda var herkes ne yapmak istediğini çözmeye çalışıyor yani sorun yok luceskuda desemde çok büyük bir sorun var aslında demiş
Lucescunun istedigi oyuncularla ilgili olarak Guney Amerikada Uruguayda ve Brezilyada oyuncularla gorusuldugu de gelen bilgiler arasinda..

Çevrimdışı Tolga

Bence oradan ayrılmayı istiyor fakat sonra Türkiye'den neden ayrıldığını düşününce gelmekten vazgeçiyor yani kafası karışık gibi.

Hala burada kendisine yapılanları unutmadığı ortada bu yüzden gelmesi çok zor.

Çevrimdışı Deniz

luce
.....
:)

yapalımda biz :tabe: :icool:
dikkat et boynun tutulmasın  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı atalay

Ben şahsen Ba ve Töre'nin satılmasına karşıyım ama Lucescu'nun gelmesini daha çok isterim.

Şenol Hoca'nın söylediği de çok mantıklı :D

Denizli'ye de boş değilsin.  :kop:

Çevrimdışı GÖRKEM

Lucescu acik ara en iyi tercih olur.

Çevrimdışı ozan062

bizleri parmakta oynatmak o kadar kolayki
tek sebebi umudumuzun kalmaması işte soyle kucuk detaylar bile bizi nerden nereye goturuyor
sagolsunlar bizi bu duruma soktular

Çevrimdışı Efe

abdullah avcıyada tamam  diyebilir :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Yok ona gerçekten sıcak bakmıyorum ama gelirse de sineye çekeriz tabi napalım :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

sıkıldım artık şu hoca belli olsa da ona göre hayal kursam  :D

Çevrimdışı Tolga

sıkıldım artık şu hoca belli olsa da ona göre hayal kursam  :D
Hala Lucescu için umudun var değil mi :evillol:

Çevrimdışı idil

Mbia'nın İnter ile anlaştığı haberleri yayılıyor.trabzon'a da yar olmayacak anlaşılan

hala bizden tık yok. delircem yaw delircem
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

2 hafta finallere kapattım kendimi ,kapatmadan önce luce tamam deniyordu hala tamam deniyor ama ortada luce yok  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

Lucescu öyle demişse aynı düşüncedeyim. Dediğine göre bu ikiliden 25 milyon civarı para elde etme imkanımız var. O paraya istediği takımı kurar luce

Çevrimiçi Samet Ç

Hala Lucescu için umudun var değil mi :evillol:
Umudumu kimse benden söküp alamaz.  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı ozan062

Lucescu öyle demişse aynı düşüncedeyim. Dediğine göre bu ikiliden 25 milyon civarı para elde etme imkanımız var. O paraya istediği takımı kurar luce
kimse katılmaz ama ikiside birer cakal,, ve biri sujukcu diğeri mekancı
ve ikiside taraftara gider yapar biri takımı mahkemeye verir oburu rakibe sarılır sever oper koksar

bu sebeble bu iki disiplinsizin bizim takımda işleri yoktur diyorum ama katılan cok az olacaktır o sebeble uzatmıcam ama luce dediyse bunu cok dogru tespittir..

Çevrimdışı sosyalkartal

bizleri parmakta oynatmak o kadar kolayki
tek sebebi umudumuzun kalmaması işte soyle kucuk detaylar bile bizi nerden nereye goturuyor
sagolsunlar bizi bu duruma soktular
hocam benim için dediysen ben aldığım bilgiyi söylüyorum hakkınızı helal edin cümleten iyi geceler
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı GÖRKEM

Atiba ile uzatildigina göre artik Orta Saha alinmaz.

Kaleci, Stoperve Sol Acik kesin olarak alinacaktir.

Sag Bek sart ama Baskan hic bahsetmedi. Opare ile uzatmayi düsünüyor olabilirler.

Çevrimdışı Tolga

hocam benim için dediysen ben aldığım bilgiyi söylüyorum hakkınızı helal edin cümleten iyi geceler
İyi geceler verdiğin bilgiler için de tekrardan teşekkürler :ok: