2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12863231 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Atiba ile anlaşırsak almayacaklar mıydı yoksa sanırım iptal ettiler çözemedim ya Atiba ile alaka ya
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Atiba ile anlaşırsak almayacaklar mıydı yoksa sanırım iptal ettiler çözemedim ya Atiba ile alaka ya
İşte ben de orasını anlamadım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hamahakki

İşte bende onu demek istedim atiba anlaşmasaydı belki alacaklardı ama kalırsa vazgeçeceklerdi diye anladım ben

Çevrimdışı Alper1903

biraz anlatınca duyumcuma hakaret edebilirsiniz ama onur bayramoğlu diye bir topçumuz vardı hatırlarsanız bu oyuncunun transferini beşiktaşa gerçekleştiren adam shuster zamanında bir nevi klubün içine kendini atmış ve hala görev yapmakta transfer haberlerini öğreneceğimiz belkide en net kişi ama isimini vermem sıkıntıya sokar onu gibi geliyor

duyumcun bulunur hocam buralarda bu tip şeyler gizli kalmaz  :evillol:

Çevrimdışı idil

ya pektemek i en azından kiralayamıyo muyuz ben anlamıyorum. ulan adamı anadolu klüplerinin kapışması lazım
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

ya pektemek i en azından kiralayamıyo muyuz ben anlamıyorum. ulan adamı anadolu klüplerinin kapışması lazım
senede 3 gol atan "forvet" e kim 1.5 milyon € öder ki ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bizden aldığı parayı hiçbir Anadolu kulübünden alamaz o yüzden de gitmez bir yere :)

Çevrimdışı sosyalkartal

İşte ben de orasını anlamadım :icool:
sabah atibanın durumu bekleniyor atibada 1 2 gün içinde gelişme olacak demişti bende demin abi atiba imzaladı artık bu iş bitti heralde dedim yok daha her şey bitmedi demişti atibayla bağlantısı sabah vardı akşam yok gibi bişey demiş yani anlayacağınız

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı idil

Bizden aldığı parayı hiçbir Anadolu kulübünden alamaz o yüzden de gitmez bir yere :)

3-5 ne verirlerse kardır varlığı zarar bize :s

Çevrimdışı idil

sabah atibanın durumu bekleniyor atibada 1 2 gün içinde gelişme olacak demişti bende demin abi atiba imzaladı artık bu iş bitti heralde dedim yok daha her şey bitmedi demişti atibayla bağlantısı sabah vardı akşam yok gibi bişey demiş yani anlayacağınız

bu duyumcu diğer mevkiler konusunda ne diyor

Çevrimdışı Tolga

He tamam şimdi oldu işte teşekkürler bilgiler için :ok:
3-5 ne verirlerse kardır varlığı zarar bize :s
Pektemek gitmek istese bile bizimkilerin yollamayacağını düşünüyorum :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ukrayna kupa finali var Luce yarın açıklanır

Çevrimdışı sosyalkartal

bu duyumcu diğer mevkiler konusunda ne diyor
diğer mevkiler değil de antrenör ne alemde diye sordum cevap gelmedi  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Daha önce söylemiş miydim ;

Lucescu bize gelmez  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Daha önce söylemiş miydim ;

Lucescu bize gelmez  :D
İlk kez söylüyorsun @Deniz :kop:

Çevrimdışı ZEKI

fernandao ve sener'İn  fener ile anlastigi soyleniyor.

Yaklaisk 20 gun once soylemistim. Arkadastan gelen bilgiydi @Çağrı da Sener yedek kalacagi takima gelmez demisti. Fener bugun açıkladı

Çevrimdışı Ersoy

Teknik direktör işini haftaya bitirmek lazım.Tarnsferleri de yönetim değil yeni gelen teknik direktörün istekleri doğrultusunda yapmalıyız.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı sosyalkartal

İlginç ve büyük ihtimal günün son bilgisini aldım uzun biraz anladığım kadarıyla özetleyeyim Başkan Lucesku konusunda çok ısrarlı çünkü lucesku töre ve demba ba ya gelen teklifleri değerlendirin istemiyorum onları takımda demiş Şenol Güneşe ise soğuk çünkü bu iki oyuncunun satılmasını istemiyor bu iki oyuncuyu gönderirseniz bursadan ne farkımız kalır demiş yani teknik adam arayışı oyuncular üzerinden gidiyor bir nevi Şenol Güneş konusunda camiadan çok baskı var Başkan istemiyor Luceskuda ve ahmedovda sorun yok fakat alacağı ücret bonuslarla müthiş bir rakam 2 gün içinde teknik adam yüzde 90 belli olacak dedi

Çevrimdışı Efe

Teknik direktör işini haftaya bitirmek lazım.Tarnsferleri de yönetim değil yeni gelen teknik direktörün istekleri doğrultusunda yapmalıyız.
yarın yadaa cumartesi açıklanmalı hafta içide transfer için yönetimle oturup konuşmalılar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı muhalefet

Bir gün daha boş geçti

Çevrimdışı Deniz

İlginç ve büyük ihtimal günün son bilgisini aldım uzun biraz anladığım kadarıyla özetleyeyim Başkan Lucesku konusunda çok ısrarlı çünkü lucesku töre ve demba ba ya gelen teklifleri değerlendirin istemiyorum onları takımda demiş Şenol Güneşe ise soğuk çünkü bu iki oyuncunun satılmasını istemiyor bu iki oyuncuyu gönderirseniz bursadan ne farkımız kalır demiş yani teknik adam arayışı oyuncular üzerinden gidiyor bir nevi Şenol Güneş konusunda camiadan çok baskı var Başkan istemiyor Luceskuda ve ahmedovda sorun yok fakat alacağı ücret bonuslarla müthiş bir rakam 2 gün içinde teknik adam yüzde 90 belli olacak dedi
Lucescunun gelmesine ilk günden beri %1 bile ihtimal vermiyorum.Gündemde tutulmasının bile bize vakit kaybı olduğunu düşünüyorum.Olmayacak duaya amin denmez.

Çevrimdışı ZEKI

Hatta Senol gunes icin ANC nin buyuk baski yaptigida soyleniyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

bu Bilgiyi kimden aldigini ögrenebilirmiyim?

Çevrimdışı Efe

Hatta Senol gunes icin ANC nin buyuk baski yaptigida soyleniyor.

baskı sonuç verir yarın gelir  şenol amca :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hamahakki

Mbia'nın İnter ile anlaştığı haberleri yayılıyor.trabzon'a da yar olmayacak anlaşılan