2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870487 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

isim veremem hala ihtimal var bilgi vereyim sen bul dedi dalga mı geçiyor napıyor  :lol: dediğine göre yıldız free bir oyuncu ofansif orta saha premier ligde top oynamış italyan  :) de jonguda elemiş oldum böylece
Aquliani olabilir mi :)

Çevrimiçi Rasim

Ya arkadaşlar baskanin dünkü ligtvdeki konuşmasının bir linki var mi
Beşiktaş!

Çevrimiçi Samet Ç

1 kaleci - Neto bosta   1.7mil senelik
1 stoper - Samba bosta 1.5mil senelik
1 sag bek - Abate bosta 2.0mil senelik
1 on libero -  De Jong bosta 1.7mil senelik
1 sol acik -  Danny Bosta 1.9mil senelik
1 forvet - Ayew Bosta 1.8mil  senelik

Keske  :bandit:
hiçbiri bu fiyatlara oynamaz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

yahu demba nın yarısı de jong u niye alamıyoruz hala
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

Hepimizin aklına tek kişi geldiyse odur o zaman :D
aquliani mi la ben yıldız deyince çok büyük beklenti içine girmiştim vallahada o heralde  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Hamahakki

Ya Gourcouff boşta değil mi?tamam danny iyi topçu ama sanki gourcouff daha iyi gibi geliyor bana

Çevrimdışı Kadir G.

bana Türkiyede bir oyuncuya verilen yerli yabancı en yüksek bonservis olacak dedi bu kaynağa güveniyorum çünkü zamanında lokomotifin fernandese 10 mil euronun üstünde bir teklif yaptığını söylemişti hiç daha gazetelerde haber yoktu o zaman

15 getirsinler alsınlar diyelim. İngilizler için 15 para değil.

Çevrimdışı atalay

O duyumcu benim  :icool:

Aquilani dedik; forum dalgalandı.  :D

Çevrimdışı Tolga

aquliani mi la ben yıldız deyince çok büyük beklenti içine girmiştim vallahada o heralde  :alala:
Aquliani kaliteli oyuncu benim için yıldızdır aslında :)

Tabi yıldız derken bakış açımız farklı olabilir :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Gelmis mi gelmis mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

O duyumcu benim  :icool:

Aquilani dedik; forum dalgalandı.  :D
:upto: :upto:

Çevrimdışı Onur Can

Cenk Tosun Demba'dan kesinlike daha iyi futbolcu degildir ama Demba Ba'dan daha çok gol atar. Golcü'nün tek özelligi gol atmak olsa Burak dünya'nin en iyi golcüsü olurdu. Ne yapip edip, hem Demba'nin hem de Cenk'in oynayacagi bir sistem olusmasi lazim. Her ikisi de bizim takimimizin en kaliteli 4-5 oyuncusundan biri.

Önümüzde ki sene esit süre alacaklardir. Bilic, Cenk'i son 5 dakika alip, yarim saat kala Tolgay'i cikariyordu. En azindan böyle korkunç bir sey bi daha olmaz. Bu takimin en iyi oyunculari bence: Sosa, Demba, Töre, Tolgay, Cenk ve Oguzhan. Su 6 oyuncu Süper Lig seviyesinin üstünde futbolcular. Bunlardan maximum verim almaliyiz. O yüzden hangisi daha iyi diye degil, beraber nasil oynayabilirler diye tartismali.

Çevrimdışı atalay

Aquilani'yi yıldız mı? :alala:

Bu kulübün orta sahasından Aquilani ayarında bir orta saha mı geçmiş.

Yaratıcı 10 numaralar hariç.

Çevrimdışı Tolga

Aquilani'yi yıldız mı? :alala:

Bu kulübün orta sahasından Aquilani ayarında bir orta saha mı geçmiş.

Yaratıcı 10 numaralar hariç.
:claps: :claps:

Çevrimdışı sosyalkartal

evet kesin o artık emin oldum sordum aquliani mi diye söyleyemem ama anlaşma çok önceden yapıldı biliç zamanında ve oyuncu beklemekten sıkıldı verilecek yıllık ücret yüksek  ve oyuncunun talipleri çok fazla bir nevi klubü tehdit ediyor dedi adam fuat avni gibi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Samet Ç

evet kesin o artık emin oldum sordum aquliani mi diye söyleyemem ama anlaşma çok önceden yapıldı biliç zamanında ve oyuncu beklemekten sıkıldı verilecek yıllık ücret yüksek  ve oyuncunun talipleri çok fazla bir nevi klubü tehdit ediyor dedi adam fuat avni gibi  :lol:
kim bu adam ?   :)

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke şu Pektemek'e talip çıksada satsak gidip free Guidettiyi alsak

Çevrimdışı Tolga

Şimdi benim anlamadığım birşey var.

Eğer Aquliani ile çok önceden anlaşma sağlandıysa biz niye gidip Atiba ile imzaladık ki o zaman :icool:

Çevrimdışı Hamahakki

Şimdi benim anlamadığım birşey var.

Eğer Aquliani ile çok önceden anlaşma sağlandıysa biz niye gidip Atiba ile imzaladık ki o zaman :icool:

Aquliani cm 01/02'den hatırladığım Roma'da reserve ve DMC diye hatırlıyorum.belki o yüzdendir
Adam ofansif ama defansif orta saha çıkışlı

Çevrimdışı sosyalkartal

kim bu adam ?   :)
biraz anlatınca duyumcuma hakaret edebilirsiniz ama onur bayramoğlu diye bir topçumuz vardı hatırlarsanız bu oyuncunun transferini beşiktaşa gerçekleştiren adam shuster zamanında bir nevi klubün içine kendini atmış ve hala görev yapmakta transfer haberlerini öğreneceğimiz belkide en net kişi ama isimini vermem sıkıntıya sokar onu gibi geliyor

Çevrimiçi Samet Ç

biraz anlatınca duyumcuma hakaret edebilirsiniz ama onur bayramoğlu diye bir topçumuz vardı hatırlarsanız bu oyuncunun transferini beşiktaşa gerçekleştiren adam shuster zamanında bir nevi klubün içine kendini atmış ve hala görev yapmakta transfer haberlerini öğreneceğimiz belkide en net kişi ama isimini vermem sıkıntıya sokar onu gibi geliyor
yok ne sıkıntıya sokacak merak ettim bir araştırayım da bulayım  :D

Çevrimdışı Tolga

Aquliani cm 01/02'den hatırladığım Roma'da reserve ve DMC diye hatırlıyorum.belki o yüzdendir
Adam ofansif ama defansif orta saha çıkışlı
Yok yukarıda arkadaş Atiba'nın durumuna göre transfer şekillenecek dediği için öyle söyledim :)

Çevrimdışı Deniz

Bize sportif direktör şart..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba