2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869738 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı idil

çok ciddi bir duyum aldım bir yönetici abimizden gerçekten aldım öyle sallama felan değil töre için city değil bir premier lig takımı çok ciddi bir teklif yaptı fakat bu 7 m euro değil çok daha yüksek bir rakam dudak uçuklatır dedi beklemede şu an yeni hoca bekleniyor fakat anlaşma çok yakın dedi

12m dan aşağısı kurtarmaz  :biggrinking:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Tolga

ortasahaya 1 defansa 1 1 sol ve sağ bek 1  de forvet 5 transfer lazım gibi görünüyor
Tosic'ten sonra sol bek alınmaz :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

forvete gerek yok daha önemli ihtiyaçlar var şu an, asist yaptıracak adam gibi. ba ve cenk ligin en iyi 5 forvetinden bence
forvete nasıl gerek yok kesin bi tane yabancı forvet alınmalı demba ba gol atamayınca takım çok zorlanıyor kilit açacak bi adam lazım :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tosic'ten sonra sol bek alınmaz :)

evt tosici unuttum ben  :D transfer olarak göremedikki adamı o zaman 4 transfer gerekli :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

forvete nasıl gerek yok kesin bi tane yabancı forvet alınmalı demba ba gol atamayınca takım çok zorlanıyor kilit açacak bi adam lazım :bandit:
Valla geçen gün Webo'yu alalım yedek kulübesinden gelip çoğu maçta bize katkı sağlar dedim baya tepkiyle karşılaştım o yüzden susuyorum :biggrinking:

Çevrimdışı Tolga

evt tosici unuttum ben  :D transfer olarak göremedikki adamı o zaman 4 transfer gerekli :icool:
:kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf

Aquilani - Tolgay - Sosa - Veli - Atiba  :halay:

Aquilani tam aradığımız adam ama gelse sakatlıklardan kafasını kaldıramaz bizim takımda.

Çevrimdışı atalay

Şu atan bir tane orta saha oyuncumuz yok.

Atiba - Veli - Oğuzhan - Necip - Tolgay

Şu 5'linin attığı şutu Sneijder hatta Sol bek Caner yarım sezonda atıyor.

Çevrimdışı Tolga

Şu atan bir tane orta saha oyuncumuz yok.

Atiba - Veli - Oğuzhan - Necip - Tolgay

Şu 5'linin attığı şutu Sneijder hatta Sol bek Caner yarım sezonda atıyor.
İçlerinde bit tek şut atmaya meyilli olan oyuncu Tolgay.

Arada sıra şansını deniyor :icool:

Çevrimdışı Efe

Valla geçen gün Webo'yu alalım yedek kulübesinden gelip çoğu maçta bize katkı sağlar dedim baya tepkiyle karşılaştım o yüzden susuyorum :biggrinking:

aynen katılıyorum belki webo olmazda o tarzda oyuna girip gisişatı değiştirecek bi adam lazım muhakkak alınmalı 4 forvetle başlanmalı yoksa yine maçları çeviremeyiz saç baş yolarız burda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

12m dan aşağısı kurtarmaz  :biggrinking:
bana Türkiyede bir oyuncuya verilen yerli yabancı en yüksek bonservis olacak dedi bu kaynağa güveniyorum çünkü zamanında lokomotifin fernandese 10 mil euronun üstünde bir teklif yaptığını söylemişti hiç daha gazetelerde haber yoktu o zaman
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

aynen katılıyorum belki webo olmazda o tarzda oyuna girip gisişatı değiştirecek bi adam lazım muhakkak alınmalı 4 forvetle başlanmalı yoksa yine maçları çeviremeyiz saç baş yolarız burda :)
Alınması lazım kesinlikle ama elimizde 3 forvet var denip forvet alacaklarını sanmıyorum zaten parasal sıkıntılar var diğer eksik bölgelere transfer yapılacaktır.

Aslında Webo dememdeki sebepte buydu çok büyük maliyeti de olmaz 1.5-2 sezon bizi idare ederdi. :)

Çevrimdışı atalay

Aquilani, geçen sezon 43 maç oynadı.

7 gol, 5 asist.

Bu maçların yüzde 80'inin de ön libero oynadı.

Tabii, bir kaç tane penaltıda var.

Sertlik, şut, kreatif işler ne ararsan var. Alan ve pozisyon bilgisi zaten müthiş.

Bekleri de oyuna çıkarır. Tabii, bu bekler çıkarsa. (Serdar , Tosic)  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

yağızın dediğine göre mbianın menajeri bize haber yollamış

Çevrimdışı Tolga

Kesin fiyat arttırmak içindir :)

Çevrimdışı idil

şu zamana kadar cenk i çok 11 de göremediğimiz için normal  :) tottenham maçını bile alan cenk ti

Çevrimdışı safa burak

Ben o adama da cok guvenmiyorum her ne kadar bilicin gitmesini 8. Haftadan beri istemis olsam da bu adam bilic ocakta baska takimlarla gorustu falan diyordu bilic oyle karaktersiz biri degil yapmaz.

Çevrimdışı talha

Mbia maliyetini kurtaracak adam değil bence o kadar yüksek hucum katkısı yok. Bize biraz daha Sevilay nın diğer orta sahası gibi adam lazım
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Efe

Alınması lazım kesinlikle ama elimizde 3 forvet var denip forvet alacaklarını sanmıyorum zaten parasal sıkıntılar var diğer eksik bölgelere transfer yapılacaktır.

Aslında Webo dememdeki sebepte buydu çok büyük maliyeti de olmaz 1.5-2 sezon bizi idare ederdi. :)
almazlarsa kendileri bilir biz gol atamadığımız için şampiyon olamadık yine atamadığımız için şampiyon olamayız dembaba her maç çıkıp gol atacak hali yok ona yardımcı bi forvet kesin lazım olmazsa olmaz bence :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

değeri öyle ama fener bizi kazıklar

Çevrimdışı idil

Ben o adama da cok guvenmiyorum her ne kadar bilicin gitmesini 8. Haftadan beri istemis olsam da bu adam bilic ocakta baska takimlarla gorustu falan diyordu bilic oyle karaktersiz biri degil yapmaz.

haydaaaa :D mbia diye ölüyoruz haber yollayınca güvenmiyorum oluyo  :D

Çevrimdışı Tolga

değeri öyle ama fener bizi kazıklar
Fener'den ayrılacak büyük ihtimalle bonservisi elinde olur zaten başka türlü alamayız :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cenk Tosun, Demba ba dan iyi forvettir. Hiç tartışmam.

Çevrimdışı atalay

Mbia maliyetini kurtaracak adam değil bence o kadar yüksek hucum katkısı yok. Bize biraz daha Sevilay nın diğer orta sahası gibi adam lazım

Banega mı ? 
15 milyonu alayım.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

almazlarsa kendileri bilir biz gol atamadığımız için şampiyon olamadık yine atamadığımız için şampiyon olamayız dembaba her maç çıkıp gol atacak hali yok ona yardımcı bi forvet kesin lazım olmazsa olmaz bence :)
Forvet transferi düşündüklerini sanmıyorum işte maliyeti düşük biri olursa gündeme gelebilir.

Gidip saçma sapan bir forvet alacaklarına ligi bilen birini almaları daha mantıklı olur :ok: