Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mbia, Trabzon şehrini beğenmemiş. İkna edilmeye çalışılıyor.Murat ozen yazmis
Genco Ozcan @gencoozcan 5 dk.5 dakika önceUlan 3 maç üst üste puan kaybetse ana avrat söveceksiniz nasıl olsa hocanın kim olduğu neden bu kadar önemli sizin için?Genco Ozcan @gencoozcan 2 dk.2 dakika önce20 senede 2 (iki) şampiyonluk görmüş insanlarsınız, size anlık başarılar lazım aslında size Demirören lazım ama ona da sövüyorsunuz )Genco Ozcan @gencoozcan 4 dk.4 dakika önceUefa kupasında finale çıkarıp kaybetse finali gördük diye teşekkür edeceğinize kupayı kaybettik diye sövecek tiplersiniz çoğunuz..Bence çok doğru tespitler bunlar...
Mbia'nın aklı varsa Türkiye'ye gelmez.Mbia neden Sevilla'da kalmıyor ki anlamıyorum.
Mbia, paranın peşinden gidiyor da ondan. Qpr, Sevilla neden TR olmasın?
M'Bia, Samba, Maxi, Danny amin.
bi arkadas dalga niyetine yazmıstaşotaya ne dersiniz ?
Bu arada sener bence de iyi degil gs hep soldan gelmisti yasin bile follos etti o kanadi
MBia ya iyi para veremeyiz, Samba bizimkilerin akıllarına gelmez Maxi CL istiyor Danny olur İnşallah
Belluschi, yıllık 1.6'yı kabul ederdi. Gittiler "Ayhan Akman 2" ye 2 milyon euro verdiler . Bu yönetim futboldan harbiden anlamıyor.
Danny-Britos-Belluschi iyidir Sağ bek için Maxi dışında kimse gelmiyor aklıma.
Atiba için mi bu ?
Samba, Belluschi, Maxi, Danny de olur
Danny-Britos-Belluschi bana da uyar Abate var bir de.