2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872075 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Atiba-veli-necip-tolgay-oguzhan 2 kisilik mevkide 5 kisi var baska orta saha alınmaz gerektiginde tolgay-oguzhan 10 numarada oynar
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Tolga

Atiba sağ bek olarak da düşünülüyor olabilir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Atiba sağ bek olarak da düşünülüyor olabilir. :)

Olmaz. Atiba, orta açamıyor. Rakibin arkasına sızamıyor. Çizgiye indiğini bir kez olsun görmedim. Zaten kutuya giremez.

Net söylüyorum. Maxi, ya da bir başkası böyle bir sağ bek alamadığımız sürece zaten başarılı olma imkanımız yok.

Çevrimdışı Anıl

Oynamayanı oynatmıyolar oğlum cenki diyon anladığım kadarıyla bak istatistiklerine mustafadan daha iyi aldığı dakikaya bak bide  :biggrinking:
Aksine Pektemeki diyorum. Adam yattığı yerden götürüyo parayı burada 30 maç oynarsa 1.5 alacak diye yönetim eleştiriliyo. Eleştirilmesi gereken Atiba değil Pektemek, Ersan, Necip vb.

Çevrimdışı ozan062

fener yine incileri topluyor
en son yaptı bunu sampiyonlugu kaptı yine ypaıoyr yine akapacaklar
biz ise oldugumuz yerde sarıcaz
onder efendi 20 senede 18 sene sampiyon olmamıs bir takımın hocası diyor bilic için mana buluyoruz diye onu savunuyorya
onada demek lazım host kendine gel kimsin sen ne becerebilmissin de savunuyon??

ama onu dicek ne taraftar var nede yonetim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Olmaz. Atiba, orta açamıyor. Rakibin arkasına sızamıyor. Çizgiye indiğini bir kez olsun görmedim. Zaten kutuya giremez.

Net söylüyorum. Maxi, ya da bir başkası böyle bir sağ bek alamadığımız sürece zaten başarılı olma imkanımız yok.
Zaten olmamalı ama transfer yapılmazsa bilin ki Atiba sağ bek oynayacaktır.

Çevrimdışı idil

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  2 sa.2 saat önce
Şenol Güneş kalsın..Sağ bek de oynatırım ben Atiba'yı demişti..
Nitekim ''devam kararı'' çıkmış..
Hayırlı olsun..
Bakalım hoca kim olacak:)
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı sametbagan

İyi diyorsun da arkadaşım bizim böyle adamlara verecek paramız gerçekten yok maxi gibi ucuz adam bulup parlatmamız lazım bizim biz anca böyle başarılı olabiliriz.

Çevrimdışı FARUK

Konuşmak için erken tabii ki ama yarim yamalak sag bek sol bek le yola çıkarsak bu sene de boşa gider

Çevrimdışı Tolga

Fikret Orman:Satılmayacak oyuncu yok ancak bize ulaşan bir teklif yok. Herkes yazıyor... Bizim takım yapılanmamızda bazı projelerimiz var. Bunlardan biri Tosic'di ve anlaştık. Sol ön tarafa da oyuncu bakıyoruz. Stoper arayışımız var. Kalede ise... Bana göre Tolga da Cenk de bu sezon iyi sezon geçirmediler. Çok da iyi kaleci hocaları var. Bakalım, yeni hocamızla konuşmamız gereken konulardan biri bu...

Sağ bekten hiç bahsetmemiş başkan.

Çevrimiçi Kartal Ç

bu sene uefaya verilecek 22 kişilik A listesini çok merak ediyorum. Sakatlıklarıyla ünlü bir klüp olarak anlaşma gereği bu sezon 25'ten 22'ye düşürülmesi bizim için kötü oldu. B listesi de pek fazla işimizi görmeyecek çünkü atınç da 21 yaşını doldurmuş olacak. b listesine 21 yaşın altında ve o klüpte en az 2 yıl oynamış oyuncular yer alabiliyor.

mevcut kadro ve takımın ihtiyacı olan yerlere gelecek (inşallah gelir diyelim) transferlerle ideal 22 yi seçemedim ben.

Çevrimdışı ozan062

daha sezonun sonunda  sakatlanan bi bir oguzhan var ve biz bu adamla yola cıkıcaz dimi
geçelim bu işleriiii

Çevrimdışı Kadir G.

tam 1 milyon değil aslında 1.5 milyonu buluyoda neyse  :biggrinking:

Maç başları her oyuncu için geçerli pektemek 2 yi geçiyordur mesela. Atibanın 30 maç oynayacağınıda sanmıyorum o yüzden 1.2 civarı alır.

Ya da atibaya 30 maç formayı teslim ederlerse, transfer yapmazlarsa geçmiş olsun.

Şenol güneşte açıklanacaksa bir an ömce açıklansın boştaki oyuncular birer birer gidiyor elden.

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman:Satılmayacak oyuncu yok ancak bize ulaşan bir teklif yok. Herkes yazıyor... Bizim takım yapılanmamızda bazı projelerimiz var. Bunlardan biri Tosic'di ve anlaştık. Sol ön tarafa da oyuncu bakıyoruz. Stoper arayışımız var. Kalede ise... Bana göre Tolga da Cenk de bu sezon iyi sezon geçirmediler. Çok da iyi kaleci hocaları var. Bakalım, yeni hocamızla konuşmamız gereken konulardan biri bu...

Sağ bekten hiç bahsetmemiş başkan.
ee burada bas baya Şenol gelecek demeye çalışmış nasıl karşı oluyor ya bu adam o zaman Şenol'a birileri saçmalıyor ama çözemedim hala. Sağ bek de almazlarsa yuh artık

Çevrimdışı atalay

İyi diyorsun da arkadaşım bizim böyle adamlara verecek paramız gerçekten yok maxi gibi ucuz adam bulup parlatmamız lazım bizim biz anca böyle başarılı olabiliriz.
Maxi bir örnek. Aslında alabileceğin Maxi ayarında Free bir sağ bekte yok. Lakin gerekirse yıllık 2,5 milyon vereceksin.

Pektemek'e 1.7 veriyorsan; vereceksin.

Şu takım 3,5 yıldır bir tane sağ bek transferi yapamıyor.

Hilbert'i arıyoruz. Trajedi resmen.

Çevrimdışı Türkay

Ntvspor a göre Şener'i Fener almış 3+1 yıllık  :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Onlar Şener'i çoktan aldılar zaten.

Çevrimdışı Skywalker

Başkan-Yönetim bilerek isim salıyor bence piyasaya, dikkat dağıtmak amaçlı gazetelerde türlü türlü isimler yazılırken bunlar asıl hedeflere yoğunlaşıyorlar, fiyat artmasın vs diye. Umarım yoğunlaştıkları isimler medyada ki kirliliğe, anlaşmalar bir bir gelmeye başladığında set çeker, taraftar olarak da rahatlarız.
Gerçeğin mayası gözle görülmez...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Maxi'yi de gs ye kaptırırız merak etmeyin :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı forzatunga

Şenerin mallığı G.Gönül kesemeyecek hele fenerdeki emre-volkan-selçuk lobisi dururken.yedek kalmaya gitti.

Çevrimdışı ozan062

Şenerin mallığı G.Gönül kesemeyecek hele fenerdeki emre-volkan-selçuk lobisi dururken.yedek kalmaya gitti.

mal falan değil cok da iyi bir tercih yapmıs gonul 33 küsürlerde yası o sebeble bence yerinde olmus

Çevrimdışı atalay

Serdar > Şener ciddiyim. Gökhan Gönül'ün arkasında bekleyecek. Fenerin oyun formatı için ideal bek.

Şener, pozisyonunu sürekli kaybediyor. Alan oyunu becerisi sınırlı. Geriden oyun kurma becerisi de öyle. Tabii, Serdar'a göre hücum yeteneği daha fazla lakin orjin bir sağ bek değil zaten. Devşirme bir sağ ön oyuncusu. Kademe bilgisi kötü. Sürekli arkasına adam kaçıran bir oyuncu.

Şener - Serdar yola çıksaydık yeterli olmazdı. Eğer Serdar'dan kötü bir bek alırsak o zaman üzülebilirsiniz. :lol:

Bu arada sözde futbol otoritelerini gözünüzde büyütmeyin bir Tarık Çamdal, Veysel Sarı vardı ne oldu onlara.  :kop:
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 19:57:52 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

mal falan değil cok da iyi bir tercih yapmıs gonul 33 küsürlerde yası o sebeble bence yerinde olmus
G.Gönül daha 30 yaşında :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yok 40 yaşında.  :lol:

Gönül daha 30 yaşında. Tam bir profesyonel o yüzden 34-35 e kadar oynar. Şener 25 yaşında. 28-29 gibi oynamaya başlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı forzatunga

kaç maç oynayacağını görürüz.zamanında serdar kesimal,hasan ali,orhan şam da bu mallıkla fenere gittiler şu an ki durumları ortada.aziz olduğu sürece kadroda emre b.'nun istediği adam oynar diğerleri dışlanır ve sindirilir.G.Gönülün yaşı önemli değil o da çetenin bir elemanı kestirmezler.