2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873370 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Şenol hoca gelirse tahminim Oğuzhan-Tolgay bile orta sahada oynayabileceği. O yüzden Atiba çok farketmedi. Veli de var zaten.

Veli-Oğuzhan-Atiba-Tolgay-Necip ve eğer şans verilirse Raşit ve Eslem de joker olurlar.

Baya bir kalabalık orta saha kadrosu var.

Sıkıntı zaten arka 4'lü orasının komple değişmesi lazım. Ya da Pedro'nun yanına Skertel ve Britos gibi adam lazım.

Atiba ile uzatıldıysa Skertel'a belki 2M arası bir teklif ile yaklaşabiliriz. İngilizler genelde satıp para kazanmak gibi bir dertleri olmadığından böyle oyunculara kolaylık sağlayabiliyorlar. Tabi kendisi gelir mi öncelik burası.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Atibanın sözleşme sartları 1 m euro +10 bin euro maçbası ve 30 resmi maça cıkarsa +200 bin euro prim
Ben de şimdi onu yazıyordum eğer doğruysa iyi bir sözleşme yapılmış demektir :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de şimdi onu yazıyordum eğer doğruysa iyi bir sözleşme yapılmış demektir :ok:
yani fiyat/kalite endekesine göre başarılı atiba son 10 maçta kötüydü ama iş yapar iyi oyuncu sevindim sözleşme yenilenmesine.

Çevrimdışı talha

Futbol takımımız oyuncusu Atiba Hutchinson'ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya;

* 2015-2016 sezonunda 1.000.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
* 2016-2017 sezonunda 1.000.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Futbolcu, herbir sezonda 30 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde herbir sezon için 200.000 Avro ek prime hak kazanacaktı

Aha fındık fıstık gibi anlaşma. Bizimkiler kedi olalı fare tuttular ilk defa yeni sezonda.  :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Açıklama yapılmış tamamdır :D

Çevrimdışı Tolga

Nasıl Ersan-Pektemek-Necip ile yapılan anlaşmalara kızdıysak Atiba ile yapılan sözleşme için de yönetimi tebrik etmek lazım :)

Çevrimdışı Karabay

şenol hoca + atiba haberinin aynı anda patlamasının anlamı:
şenol hoca atibayı istiyorduki atiba imzaladı.
şenol hoca geldiki atiba ile imzaladılar.

Çevrimdışı atalay

Atiba + Veli + Oğuzhan + Sosa + Belluschi + Tolgay

Buna razıyız artık. Belluschi, Necip'ten az kazanır zira.

Çevrimdışı Tolga

Atiba + Veli + Oğuzhan + Sosa + Belluschi + Tolgay

Buna razıyız artık. Belluschi, Necip'ten az kazanır zira.
Kesin daha az kazanır :evillol:

Çevrimdışı atalay

Kesin daha az kazanır :evillol:

Belluschi'nin alacağı maksimum 1 - 1,3. Necip kaç alıyor?

Çevrimdışı leylileyli

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  5 dk.5 dakika önce
Ulan 3 maç üst üste puan kaybetse ana avrat söveceksiniz nasıl olsa hocanın kim olduğu neden bu kadar önemli sizin için?

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  2 dk.2 dakika önce
20 senede 2 (iki) şampiyonluk görmüş insanlarsınız, size anlık başarılar lazım aslında size Demirören lazım ama ona da sövüyorsunuz :))

Genco Ozcan ‏@gencoozcan  4 dk.4 dakika önce
Uefa kupasında finale çıkarıp kaybetse finali gördük diye teşekkür edeceğinize kupayı kaybettik diye sövecek tiplersiniz çoğunuz..

Bence çok doğru tespitler bunlar...

Hmm... Ben hic dogru bulmuyorum maalesef. Burda ben hep Bilic destekledim özelike kendisini degil oyunculara en cok sucladim. Ama malessef Bilic cok basit akil almaz hatalar yapiyordu ve hatalari hic bir düzen vermek bir isarti görmedik.

Onun icinde özelikle Jorge Jesus istemedim ama Bilic halen kendini gelistirmeye bilir ama bu riski bir yil daha almak Besiktasin lüksü yok.

Çevrimdışı Tolga

Belluschi'nin alacağı maksimum 1 - 1,3. Necip kaç alıyor?
900.000 euro imiş bende 1.5 falan sanıyordum :D

Çevrimdışı atalay

900 bin Necip'e verip sıfır katkı alacağıma 1 - 1,3 arası Belluschi'ye veririm.

Necip, kiralanmalı.

Çevrimdışı Deniz

atibayla +2 sene daha imzalanmış.hayırlı olsun..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

konu dışı ama bu nedir la  :kop:

Karabükspor, Erciyesspor ve Balıkesirspor kümeden düşmenin kalkması için başvurmuş.

Çevrimiçi Samet Ç

Hacılar Pektemek'i 2 ye satsak Şener'i alsak iyi olur aslında Glen Johnson doğru oyuncu değil bence Serdar'ın 1 tık üstü gibi geliyor bana.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62820/atiba_hutchinson_ile_sozlesme_yenilendi.html
bu sefer mete vardar ile ahmet nur çebiyi sevindirmişler  :evillol: :evillol:

Bencu ANÇ geldiyse aralarında var ise bi husumet barıs sağlanmıştır , yarında  ANÇ nin anlaşmaya vardıgı senol hoca ile görüşmeler hızlanır  veya noktalanır...

Çevrimdışı Fatih Berker

Atiba ile imzalanmış.Şenol Hoca kesin mi?

Çevrimdışı Tolga

konu dışı ama bu nedir la  :kop:

Karabükspor, Erciyesspor ve Balıkesirspor kümeden düşmenin kalkması için başvurmuş.
Ne alaka şimdi :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Futbol takımımız oyuncusu Atiba Hutchinson'ın sözleşmesi 2 yıl daha uzatılmıştır. Buna göre oyuncuya;

* 2015-2016 sezonunda 1.000.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti
* 2016-2017 sezonunda 1.000.000 Avro garanti ücreti ve 10.000 Avro maçbaşı ücreti ödenecektir.

Futbolcu, herbir sezonda 30 resmi müsabakada ilk 11 veya sonradan oyuna girerek oynaması halinde herbir sezon için 200.000 Avro ek prime hak kazanacaktı

Aha fındık fıstık gibi anlaşma. Bizimkiler kedi olalı fare tuttular ilk defa yeni sezonda.  :)
Bu sözleşme iyi filan değil ki bildiğin adamı 1.5 milyona bağlamışız Atiba'nın max alacağı 1.1 - 1.2 olmalıydı maç başları ile birlikte.

Çevrimdışı sametbagan

Atibayı beğenmeyen arkadaşlara bi sorum olacak bu şartlara atibadan daha iyi kimi alabiliriz söyler misiniz?Bana göre atiba=mehmet topal bu tarz oyunculardan gol asist yerine defansif
başarı beklenir tabi futbolu çok iyi bildiğimiz için en az 6-7 gol atacak 4-5 asist yapacak nerde böyle topçu bana bi gösterebilirmisiniz ha aynı zamanda defansif  görevlerini yapacak.Öyle topçular top class takımlarda var maalesef ve sadece aldığı maaşlar 6-7 milyon euro arası lütfen biraz gerçekçi olalım. :D

Çevrimdışı Tolga

Bu sözleşme iyi filan değil ki bildiğin adamı 1.5 milyona bağlamışız Atiba'nın max alacağı 1.1 - 1.2 olmalıydı maç başları ile birlikte.
200.000 euro kısmına dikkat etmemişim ben 1 m euro sanıyordum ona hiç gerek yokmuş.

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic’i Beşiktaş’a getiren Özen, süreci İnstagram hesabından paylaşırken, Bilic’e nasıl gittiklerini yazdı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR;

"İki yıl önceydi. Atatürk caddesinde ellerim cebinde yürüyorum. Beşiktaş camiası yeni hocasını bekliyordu ve henüz ortada ciddi bir aday bile yokru. Marcelo Bielsa projeyi çok beğenmiş ama Avrupanın doğusu için erken olduğunu söylemişti. Favre ise çok önce Gladbach'la sözleşme uzatmıştı. Boşta uygun biri yokru ve benim çember daralmıştı. Zor durumdaydım. Derken telefon çaldı. Yürürken telefonu açtım. Arayan Fenerbahçe kongre üyesi olan bir arkadaşımdı. Bilic'in Lokomotif Moskova'dan ayrılacağını duyduğunu söyledi. O dakikadan sonra, Split'te imza atana kadar yani yaklaşık 2.5 hafta sadece Bilic'e ulaşmak-projeyi anlatmak-ikna etmek ve imza attırmak için Semih Usta ile birlikte büyük uğraş verdik. Sonunda anlaştık ve bir yıl birlikte çalıştık. Daha sonra o bir yıl daha devam etti.

Belki bir kupa kaldırmadı ama sıkıntılarını içine atarak çalıştı ve kulübünü iyi temsil etti. Haklı veya haksız cezaşar aldı, göçebe hayatı yaşadı takımıyla birlikte. Son 20 yılın 18'iinde şampiyon olamamış bir takımın antrenörüydü ve "şampiyon yapamaz, final oynatamaz" eleştirilerine maruz kaldı. Salkım saçak dlu bir İnönü atmosferi göremeden gidiyor. Beğenmeyenlerin de canı sağolsun. Sadece iki yıldır tanışıyor olsak da ilk yılını çok yoğun yaşadık. Bazen tartıştık, bazen kırdık birbirimizi, bazen de "birbirimize vitaminler, moraller verdik". Ama ilk gün olduğu gibi son günde de beraberdik.

Dostluğun için teşekkür ederim. Yolun açık olsun dostum. Umarım "geçici çözümler değil kalıcı ve gerçekçi planları olan" biir ailenin parçası olmak üzere tekrar yolun düşer İstanbul'a."

Çevrimiçi Samet Ç

Atibayı beğenmeyen arkadaşlara bi sorum olacak bu şartlara atibadan daha iyi kimi alabiliriz söyler misiniz?Bana göre atiba=mehmet topal bu tarz oyunculardan gol asist yerine defansif
başarı beklenir tabi futbolu çok iyi bildiğimiz için en az 6-7 gol atacak 4-5 asist yapacak nerde böyle topçu bana bi gösterebilirmisiniz ha aynı zamanda defansif  görevlerini yapacak.Öyle topçular top class takımlarda var maalesef ve sadece aldığı maaşlar 6-7 milyon euro arası lütfen biraz gerçekçi olalım. :D
evet trabzonda da anlatığın gibi bir adam olacak M'bia :)