2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872161 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı blackeagle35

8. haftada Besiktas 8.ciydi, bana lige havlu atmis gibi geliyor.
28.haftada liderin(Bursa) 5 puan gerisinde ve son hafta Bursa ile maçı var..Bence havlu falan atılmamış..

Çevrimdışı Tolga

Şenol gelirse Atiba ile oynamaz Belluschi alınır diye düşünüyorum.
Belluschi alınsa iyi olur aslında  :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Belluschi alınsa iyi olur aslında  :icool:
şenol hoca pılısını pırtısını toplamış diolaaa  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

şenol hoca pılısını pırtısını toplamış diolaaa  :evillol: :evillol:
Hayırlı olsun o zaman :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

NTV Spor ‏@ntvspor  19 sn.19 saniye önce
SON DAKİKA: Beşiktaş, Atiba Hutchinson ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

biz transfer dönemi başlamadan nasıl sözleşme imzalıyoz başımız belya gideçekte hayırlısı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Atiba kalacak deniyorsa, Mutlaka Belluschi de alınmalı.

Atiba-Belluschi-Sosa-Oğuzhan-Tolgay-Veli-Necip orta sahası Türkiyeyi götürür. Ben uefa ligini çok ciddiye almıyorum, sizde almayın bence.
Çok değil 5-10 sene içinde uefa avrupa ligi kaldırılacak, yada büyük bir revizyon yaşayacak.

Yapılması gereken 1 hücumcu sağ bek, 1 yada 2 stoper, 1 sol açık almak.

Gönül ister kalecide alalım ama bu ekonomik şartlarda free kalecinin de az olduğunu göz önüne alırsak, türkiye ligini idare etmeye çalışacaktır şenol güneş.

Alacağımız sol açığın mutlaka yıldız olması gerekmekte. Skora katkısı olmalı. Ama olcay gibi, erciyese balıkesire gol atar gs ye fb ye atması zor tarzı adam değil, danny gibi mesela, gs ye 1 tane atar maçı aldırır tarzında.

Ömer geri gelmeli, Mustafa mutlak suretle ama mutlak suretle gönderilmeli. Çok zor evet ama tahammül dahi edemiyorum.

Çevrimdışı atalay

Atiba - Veli - Necip

Bu orta saha rotasyonu yetmez; yetmiyor!

Şu 3'lÜnÜn toplamı sana ligde gol/asist 8-9 golü vaat etmiyor.

Arteta, Tino, Mbia'yı geçtim. En azından Belluschi tarzı bir orta saha şart.

Atiba: 2 gol; 3 asist

Veli: 1 gol

Necip: 2 asist

YETMEZ!

Çevrimdışı ff19

Şenol Güneş Bursaspor Kulübü'ndeki eşyalarını topladı, ve aracı teslim etti.

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş kulübün kendisine verdiği aracı teslim ederek tesislerden ayrıldı. Moralinin çok bozuk olduğu öğrenilen Güneş tatil yapıp dinlenmek istiyor. Şenol Güneş tesislerden ayrıldı ancak, Başkan ve yönetim kurulu ile her hangi bir görüşme gerçekleşmedi. Kulüpten Futbol şube sorumlusu Necmettin Kocaman ile görüştüğü ve Bölükbaşı'nın da dahil olacağı zirvenin ileri ki günlerde olacağı ve Güneş'in kadronun korunması halinde tekrar sözleşme uzatmaya sıcak baktığı öğrenildi. Kadro korunmazsa sözleşme uzatmayacağını da Kocaman'a ifade eden Şenol hoca Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gidecek ve kısa bir tatil yapacak.

http://www.bursa.com/senol-gunes-tesislerden-ayrildi-bursaspor-n179242.html

Şenol hoca Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye gidecek   :super:

Çevrimdışı TØLGA

Ertan Süzgün ‏@ertansuzgun  30 dk.30 dakika önce
İSTİHBARAT:
Az önce bir telefon ve aynen şu sözler;
Şenol Güneş Beşiktaş'a hayırlı olsun!
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Burak Akay

Atiba ile 2 yıllık sözleşme imzalandı  :money:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Akil Emre

Atibadan sonra 1 orta saha transferiyle Necipin yedekten oyuna girme şansı kaybolmuş olacak :halay:

Çevrimdışı Tolga

Atibadan sonra 1 orta saha transferiyle Necipin yedekten oyuna girme şansı kaybolmuş olacak :halay:
Belluschi alınırsa öyle olur da alınmazsa Necip'i yine görürüz oyuna girerken :D

Çevrimdışı Burak Akay

Belluschi alınırsa öyle olur da alınmazsa Necip'i yine görürüz oyuna girerken :D
Valla Şenol hoca gelirse necibi anca Türkiye kupasında izleriz  :kop:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba 11 e alındıysa geçmiş olsun. Bir numarası yok tamamen yan pas geri pas. Ortadaki ikiliden en azından 10 gol atmasını beklerim ben atibada 0. Tolgay tartışılır.

Çevrimdışı Tolga

Valla Şenol hoca gelirse necibi anca Türkiye kupasında izleriz  :kop:
Şenol Hoca'nın hiç sevmediği stilde bir oyuncu aslında gerçi Atiba'yı da çok oynatacağını sanmıyorum gelirse tabi :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

biz transfer dönemi başlamadan nasıl sözleşme imzalıyoz başımız belya gideçekte hayırlısı  :biggrinking:
sözleşme uzatma konularında sorun olmuyor hocada aynı şekilde.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Benim artık şampiyonluk beklentim yok.

Şenol hoca ile, güzel futbol, yıldız gençler, belki türkiye kupası bekliyorum.

Bunun hoca ile ilgili olarak söylemiyorum.

Atibadan medet umarak sözleşme uzatan bir kulubün, misyonu vizyonu ve hedefi açık ve net şekilde bellidir. En azından şenol hoca gelsin de güzel futbol eğlenceli maçlar izleyelim.

Çevrimdışı Nartallo

Atiba ile sözleşme yenileyerek doğru bir karar verildi.

Orta saha, sağ bek, sol bek, stoper her yerde en azından vasatın altına düşmeyecek ve bu mevkileri yedekleyebilecek bir adam. 

Çevrimdışı talha

Atiba kalacak deniyorsa, Mutlaka Belluschi de alınmalı.

Atiba-Belluschi-Sosa-Oğuzhan-Tolgay-Veli-Necip orta sahası Türkiyeyi götürür. Ben uefa ligini çok ciddiye almıyorum, sizde almayın bence.
Çok değil 5-10 sene içinde uefa avrupa ligi kaldırılacak, yada büyük bir revizyon yaşayacak.

Yapılması gereken 1 hücumcu sağ bek, 1 yada 2 stoper, 1 sol açık almak.

Gönül ister kalecide alalım ama bu ekonomik şartlarda free kalecinin de az olduğunu göz önüne alırsak, türkiye ligini idare etmeye çalışacaktır şenol güneş.

Alacağımız sol açığın mutlaka yıldız olması gerekmekte. Skora katkısı olmalı. Ama olcay gibi, erciyese balıkesire gol atar gs ye fb ye atması zor tarzı adam değil, danny gibi mesela, gs ye 1 tane atar maçı aldırır tarzında.

Ömer geri gelmeli, Mustafa mutlak suretle ama mutlak suretle gönderilmeli. Çok zor evet ama tahammül dahi edemiyorum.

UEFA Revizyona gitti zaten. İki sene içinde gelirleri ŞL seviyesi kadar olmasada oa yakın çekmeyi düşünüyor Platini, yoksa yeni ŞL yapısı çoğu klüpten tepki almaya başladı.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

bu sene transfer falan beklemeyin. nerde bonservisi elinde adam var alacağız. eldekileri de böylelikle tutmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı Kemal

Atibayi begenmeyen kardeşler parami var uefadan izin mi var , bence atiba iyi oldu

Umutsuzum ama sagbek , sol açık , stoper ve Tolga satılarak kaleci ihtiyacimiz büyük.

Uefa dan tolga yüzünden elendi bana göre şampiyonluk kacmasinda da büyük payı var.

Çevrimdışı atalay

Atiba ile sözleşme imzaladık ise Necip ıskarta olmalı. Bu rotasyonun bir parçası olamaz. Halen oyunun iki yönünü oynayabilecek bir ota saha şart.

Çevrimdışı Tolga

Eğer Şenol Hoca ile beraber Belluschi de gelecekse Atiba kadroda derinlik yaratma açısından kötü sayılmaz fakat Atiba kaldı diye orta sahaya transfer yapılmazsa ki yapılmayacağını düşünüyorum o zaman Atiba bizim için yeterli olmaz.