2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875603 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tguesbb

Ertan Süzgün şener ve şenol güneş son dakika geliyor dedi bakalım ne çıkacak ?

Çevrimdışı tguesbb

Ertan Süzgün şener ve şenol güneş son dakika geliyor dedi bakalım ne çıkacak ?

Şenol güneş bursayla yenilememe kararı almış futbolarena son dakika

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 15:59:17 tguesbb ]

Çevrimiçi Samet Ç

Denizli bjk yi şampiyon yaparken  sen  12 yasındaymıssın  samet kardeşim  bu nasıl  bi önyargıdır böyle. ben güzel  futboldan bıktım  artık  rakipler bjk haketti diyor bu sene  ortada kupa  yok  ben  tabelaya bakarım bundan sonra  şampiyon olması gerek bu takımın  hocaya gelmeden sallamak yanlıs  mustafa  Denizli de gelirse hocamızdır  gelmeden sallamak  ne  kadar yanlış

ama bence Şenol güneş olacak  t.d
sallamak? Oynattığı oyunu beğenmemem suç mu ? Başarı gelecek diye ölü futbola razı olamam. Denizli Beşiktaş'ı şampiyon yapan tek yerli kimle çekişti Sivas ile yeterli mi ?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kadir G.

Umarım Bilic neden gitti demeyiz. Öyle biri gelmesin.

Çevrimdışı Aykutt

ingilizler Euro konuşmazki pount verirler yalan haberdir :D
doğruysa hemen satsınlar :bandit:
Abi ben de öyle düşündüm bir daha okudum euroymuş pound olursa bence de hemen satılsın.

Çevrimdışı SDemirsoy

şenol hoca hayırlı olsun
diyelim artık yeter :D

Çevrimdışı Efe

şenol amca daha gelmedi mi yaw :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Fikret Orman ANÇ guclenmesin diye Gunes'i veto edip Denizli'yi getirirse kendi sonunu hazırlar.

Çevrimdışı Efe

Denizli bjk yi şampiyon yaparken  sen  12 yasındaymıssın  samet kardeşim  bu nasıl  bi önyargıdır böyle. ben güzel  futboldan bıktım  artık  rakipler bjk haketti diyor bu sene  ortada kupa  yok  ben  tabelaya bakarım bundan sonra  şampiyon olması gerek bu takımın  hocaya gelmeden sallamak yanlıs  mustafa  Denizli de gelirse hocamızdır  gelmeden sallamak  ne  kadar yanlış

ama bence Şenol güneş olacak  t.d

şenol amca olacak bencede  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eski inönü

Bu ara benim Gokhan Inler sevdasi alevlendi yeniden. Demba'yi satarlarsa o paraya Gokhan Inler + cok yonlu bir santrofor transferi cok iyi gider. Inler-Tolgay-Sosa. aman aman aman. İleri ucta da ısıran santrofor. Her maci domine eder.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 16:16:35 eski inönü ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Denizli kurt hoca falan filan tamam ama kaliteli transfer isteyecek yapamayacağız gençleride idare edip geliştireceğini sanmıyorum Denizli kurulu takıma gider ama bize defans hattını baştan kuracak gençleri bir tık seviye attıracak biri lazım diye düşünüyorum.  Zaten ne geldiyse başımıza sırf parası var diye yönetime girip futboldan anlamayan adamların futbolu yönetmesinden geldi.  :s20: Acaba kime akıl danışıyorlar merak ediyorum yada danışıyorlar mı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı atalay

Önder Özen, Bilic ile anlaşmadan önce Bielsa ve Favre ile anlaşmaya çalışmıştı. Benimde iki favori hocam budur.

Eğer Bielsa, Marsilya ile devam etmeyecekse bir şekilde ikna edilmeli. Zor gibi göründüğünü biliyorum lakin;

Denizli ile kaybedip enkaz bırakacağıma; Bielsa ile kaybedip miras bırakırım.

Bu arada Denizli gelecekse: Forza Şenol Güneş.

Ölümü gösterdiler sıtmaya razı olduk.  :D

Çevrimdışı Tolga

M.Denizli'ye karşı olunmasının asıl sebebi aslında 2. yılındaki oynattığı savunma oyunu.

Yalnız şampiyon olduğumuz sezonki oyun tam tersi hücuma dayalı tipik M.Denizli oyunuydu ertesi sezon Ş.Ligi'nde oynadığımız için M.Denizli tüm sistemini değiştirerek savunmacı bir takım yarattı.

M.Denizli gelirse bence yine hücum futbolu oynatır fakat ben gelmesine karşıyım.

Hem Lig Tv'deki tavırları hem de sağlık sorunlarının olmasından dolayı ben hiç sıcak bakmıyorum.

Bana göre en doğru isim şu şartlarda Şenol Güneş'tir.

M.Denizli olacaksa da eğer bir an evvel açıklanmalı transferler bir an evvel yapılmalı.

Free oyuncular ile anlaşmış olsak bile çok fazla seni beklemez.Hoca işi çok uzamamalı.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Atiba sözleşme yenilemeyi kabul etmiş haberleri var. Senelik 1,3 milyon euro.

Çevrimdışı ErsinA.

hala merak ediyorum.  Ortada hoca yokken Tosic i neye göre transfer ettiler.

ysariusta

• Ziyaretçi

hala merak ediyorum.  Ortada hoca yokken Tosic i neye göre transfer ettiler.
Izleme komitesi raporuna göre. Olması gerektiği gibi

ysariusta

• Ziyaretçi

Atiba sözleşme yenilemeyi kabul etmiş haberleri var. Senelik 1,3 milyon euro.
tüh

Çevrimdışı talha

Mustafa Denizli olamaz olmamalı.

Mustafa Denizi gelir arkasında enkaz bırakır gider.

Ne herhangi bir genç oyuncuya şans tanır

Ne altyapıyı önemser.

Ne oyun gelişimini hızlandırır genişletir.

Herhangi bir taktik anlayışı benimsetmez.

Ölümüne savunma yaptırır.

Sonra şampiyon yapa belki ama öyle bir enkaz bırakır ki bir de onu toparlamaya kalkarsın.

Gelmesin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Metin

Çoğu kişi Mustafa Deniz'liye karşı olumsuz düşüncelere sahip.Defans futbolu oynatıyor,yaşlandı v.s ancak şöyle bir şey var sadece iyi futbol oynanarak şampiyon olunsaydı biz veya bursa şampiyon olmuştu.Ama sonuca baktığın zaman gs berbat futboluyla çifte kupa kaldırdı değilmi?O yüzden sıkıcı veya defansif bir futbol oynatsa bile hem türk futbolunu en iyi bilen isimlerden biri olması hem de medyayı çok iyi yönetebilmesi artı final maçlarını kazanan "winner" bir hoca olmasından dolayı bizim için kısa vadede en iyi seçeneğin Mustafa Denizli olduğunu düşünüyorum...

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol ile yarına kadar imzalanmaz ise her türlü sürprizi bekleyin derim ben Abdullah olur Denizli olur Rıza olur. Ama bunların arasından kim getirilse getirilsin hayırlısı olmayacak çünkü bu adamları bu kulübe getirenler başarı için değil inat uğruna getiriyorlar.Şenol'da dahil. Son sözüm bu.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 16:35:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Yalnız hala M.Denizli'nin oynattığı futbolu herkes yanlış hatırlıyor.

Şampiyon olduğumuz sezon savunma yapmıyorduk ki rakibi boğan, önde basan ve pres yapan bir takım vardı sahada.

Ertesi sezon Ş.Ligi'nde oynayacak olmamızdan dolayı savunmacı bir takım yaratmıştı herkesin aklında 2. sezon kalmış çok enteresan :D

Tabi özellikle sağlık sorunlarının olmasından ötürü gelmesine karşıyım gelirse belki şampiyon yapar ama ondan sonraki sezon yine çuvallarız hiç gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı f_madida

Çoğu kişi Mustafa Deniz'liye karşı olumsuz düşüncelere sahip.Defans futbolu oynatıyor,yaşlandı v.s ancak şöyle bir şey var sadece iyi futbol oynanarak şampiyon olunsaydı biz veya bursa şampiyon olmuştu.Ama sonuca baktığın zaman gs berbat futboluyla çifte kupa kaldırdı değilmi?O yüzden sıkıcı veya defansif bir futbol oynatsa bile hem türk futbolunu en iyi bilen isimlerden biri olması hem de medyayı çok iyi yönetebilmesi artı final maçlarını kazanan "winner" bir hoca olmasından dolayı bizim için kısa vadede en iyi seçeneğin Mustafa Denizli olduğunu düşünüyorum...

Yahu birakin bu winner muhabbetini, kazanmak var kazanmak var...Mourinho mesela kit kaynaklarla Porto'yu aldi nerelere tasidi, Portekiz liginde besinciyken, once uefa sonra sampiyonlar ligini aldi adam, winner olmak budur... Yoksa M.Denizli gibi Sivas'la cekisip sampiyon olmak degil. Bir sene sonra sampiyon kadro 8. haftada lige havlu atiyorsa hic kimse bu adam winner demesin. 

Senol hoca gelsin bakalim ne yapiyorsa gorelim, yabanci hoca da olmaz cunku yabanci hoca icin sabir gerek. Bilic ve Onder Ozen'in gonderilmesinden sonra sunu artik gormemiz lazim, bizde o sabir yok, o yuzden de proje adami getirelim laflarinin ici bos...Yonetim arkasinda durmayacagi, taraftar ilk olumsuzlukta bu adamla olmaz diyecegi biri icin bosuna kafa yormasin artik.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Fikret Ormanla Denizli'nin arası iyi değil diye biliyorum Aybaba döneminden önce teklifi reddetmişti ben küçülmeyi kabul etmem diye

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba ile anlaşılmış. Transferde en kötü şu senaryo olması lazım Demba ve Töre kalmalı. Stoper Kaboul-Britos getirilmeli, sağ beke Maxi-Glen getirilmeli ön libero alınmaz belki free Belluschi olabilir, sol açığa da Babel-Danny getirilmeli ve transferi kapatmalıyız.

Kafamdaki on bir ise en kötü senaryo ile şöyle.

Tolga

Glen Jonhson

Pedro

Kaboul-Britos

Tosic

Tolgay

Belluschi

Töre

Babel

Sosa

Demba

Savunma yine zayıf ama lig için yeterli olur diye düşünüyorum.

Artı olarak bu hücum hattı iyi bir oyun anlayışı ile bu ligde çok gol atar.
[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 16:48:02 Samet Ç ]