2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12868437 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tguesbb

Ali ece
 Lucescuyu unutun diyor
Beşiktaşın için zaman çok önemli
Uefa ile arasındakş anlaşma gereğş bonservisi elinde olan oyuncuların peşinde
100 kulüpte böyle futbolcuların peşinde 50si bjk den yüksek maaş verebilir.O yüzden zaman kaybına vakti yok acele etmeliler.

Çevrimdışı Tolga

Ali ece
 Lucescuyu unutun diyor
Beşiktaşın için zaman çok önemli
Uefa ile arasındakş anlaşma gereğş bonservisi elinde olan oyuncuların peşinde
100 kulüpte böyle futbolcuların peşinde 50si bjk den yüksek maaş verebilir.O yüzden zaman kaybına vakti yok acele etmeliler.

Aynen öyle bir an evvel hoca işi netlik kazanmalı yoksa burada haftalardır söylediğimiz free oyuncuların çoğu başka kulüplerle anlaşmış olacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

Acaba ben mi çok takıyorum bu yaş konusuna. Lütfen yaşınızı yazın ve biz de kaç yaşında bir arkadaşımıza cevap veriyoruz bilelim  :)

yaş ve gerçek isim yazmazınızı rica ediyoruz forum olarak kendi resminizi koyma zorunluluğu yok ama yaş ve isim konusunda lütfen kendinize ait olanları yazınız hem çok daha samimi bir ortam oluyor hemde size olan saygı artıyor forum 6 gün sonra 1 yaşında olacak herkese kendi ismini yazmasını ve gerçek yaşını yazmasını öneriyoruz nicklerinizi değitiriniz denetçilere özelden yazabilirsiniz yada

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/nick-degisikligi/ bu linkten değişiklik talebi verebilirsiniz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Kaybettiğinde sinirden kuduran hoca istiyorum ben. Oyunculara asın kesin vurun diyecek biri
Abdullah Avcı?

Çevrimdışı yigitcan1903

yok güneş h.o. :D
Abdullah Avcı
Ertuğrul Sağlam olmasın da

Çevrimdışı SDemirsoy

Abdullah Avcı
Ertuğrul Sağlam olmasın da
kafayı sıyırıcam artık açıklasınlar

Çevrimdışı rawen54

Teknik direktörde Fikret Orman olsun  :biggrinking:

Çevrimdışı tguesbb

Aynen öyle bir an evvel hoca işi netlik kazanmalı yoksa burada haftalardır söylediğimiz free oyuncuların çoğu başka kulüplerle anlaşmış olacak.
Kesin zaman dar bakalım umarım akıllıca kararlar alınır.

Çevrimdışı SDemirsoy

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten  4 dk.4 dakika önce
beşiktaş'ta a.nur çebi ve mete vardar (şenol güneş) dışındaki tüm yöneticiler mustafa denizli lehine oy kullandı..
şu an denizli favori..

Çevrimiçi Samet Ç

beşiktaş'ta a.nur çebi ve mete vardar (şenol güneş) dışındaki tüm yöneticiler mustafa denizli lehine oy kullandı..
şu an denizli favori..
denizli gelirse zıçtık açık ve net ben bir sene maç falan izlemem.

Çevrimdışı Anil

Takımda zaten çöp dolu denizli gelirse iyice batırır takımı gelmez inşallah

Çevrimdışı SDemirsoy

bütün herkes defans yapacak

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ne mustafa denizlisi arkadas ya. Var mi gerceklik payi. Elim ayagim titredi yeminle.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Samet Ç

umarım denizli teklifi kabul etmez. Ulan ben Şenol'u istemiyorum ama şu diğer ilgilenilen isimleri duyunca deli oluyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

valla bende istemiyorum denizliyi ne yalan söyliyim Şenol hoca olsun olacaksa

Çevrimdışı FARUK

Ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler galiba :)

Çevrimdışı ebabil

denizli gelir ve mutlak bir başarı sağlayamazsa : goodbye fikret orman olur sanırım

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şu an denizli favori..
denizli gelmez gelseydi 3 sene önce samet aybaba döneminde gelirdi şuan şenol hocayla imzalarız 2 3 güne

Çevrimdışı Burak Akay

Denizliyi isteyen yöneticiler büyük ihtimalle lig tv deki bağlantısını falan düşünüyor olabilir sonuçta denizli ne olup bittiğini biliyordur orda buda bir etken olabilir.
Ama şenol hoca bize agresif saldıran bir takım yaratabilir ben luce olmuyacaksa Şenol hoca derim
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Günaydın herkese

Günün ilk haberi Ntvspor'dan Manchester City Töre için 7 milyon euro verdi.
ingilizler Euro konuşmazki pount verirler yalan haberdir :D
doğruysa hemen satsınlar :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Denizli bjk yi şampiyon yaparken  sen  12 yasındaymıssın  samet kardeşim  bu nasıl  bi önyargıdır böyle. ben güzel  futboldan bıktım  artık  rakipler bjk haketti diyor bu sene  ortada kupa  yok  ben  tabelaya bakarım bundan sonra  şampiyon olması gerek bu takımın  hocaya gelmeden sallamak yanlıs  mustafa  Denizli de gelirse hocamızdır  gelmeden sallamak  ne  kadar yanlış

ama bence Şenol güneş olacak  t.d

Çevrimdışı blackeagle35

Denizli gelecekse Fb maçından sonra gelseydi keşke de şampiyon olurduk belki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ingilizler Euro konuşmazki pount verirler yalan haberdir :D
doğruysa hemen satsınlar :bandit:
necmi abi bu töreyi sen neden hiç sevmiyosun ? :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lig bitmiş Free topçular kaliteli olanlar birer birer kaybolacaklar.. Şenol GÜneş  duruyor suanda  bi telefona  bakıyor belkide imza atması  neyin vakit kaybı bu cozemedim..

Şenol güneş te artık şampiyon olmak istiyodur ve Beşiktaş gibi bir gücü arkasına alarak bu hedefe ulasacak adamdır. yönetimin bir bildiği falan yok suanda vakit kaybetmekten baska.