2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870859 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı capo di capi

Haydi kalk ayağa yürü GÜNEŞ'e
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Eğer Luce konusunda o haberler doğruysa bu saatten sonra gelmesin. Mustafa Denizli kaypak adam. Diyeceksiniz ki profesyonel olmak lazım. Gördük başkanı, neymiş cımbırbaşkanı istemeseymiş bu stat olmazmış falan. Be güzel Başkan'ım biliyorsun neler olduğunu , 40 cm bile olsa değer miydi, hata yapmaya ne gerek vardı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Başkan dün kendisi demedi mi bu kulüpte hocalık yapmaya istekli biri gelecek diye Lucescu gelmez artık bu saatten sonra kararını da başkana 1-2 gün içerisinde bildirir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

zaten yapmaması lazım seneye seçim var stadı açar şampiyon olursa başkan devam eder olmazsa karşısına çıkacaklara göre yine devam edebilir yada gider kendisinin koltuk sevdalısı biri olduğunu hiç düşünmüyordum son konuşmalarından beşikataş için başa geçtiği çok açık ve net mali düzen getirmek istiyor  seçilirse mali düzen ve başarı gelecektir gelecek sene çok önemli bu konularda  :)

tebrik ediyorum.  :claps:

Baskan'in dünkü konusmalari gercekten cok güzeldi.

üstelik futboldan gercekten anladigini da göstermis oldu bana göre. bu beni biraz sasirtti acikcasi.

böyle Baskan bulmak gercekten cok zor. gereken destegi görürse basarilar zamanla kendiliginden gelecektir. yeter ki degerini görelim.

Çevrimdışı Burak Akay

O değilde bu Maxi yi gs kapacak heralde biz alabilsek süper olurdu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı GÖRKEM

Baskan'in konusmalarindan Senol Günesi istemedigi anlasildi sanki.

kimsenin beklemedigi birisi gelebilir.

Çevrimdışı Ersoy

Bu saatten sonra gelirse Şenol Güneş gelir.Bir de Juande Ramos var ama ben Şenol Güneş'i istiyorum.Bu ligde yerli hocalar iş yapıyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Nöbet nasıl gidiyor  :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sametbagan

Tarihe not düşülmesi açısından söylüyorum.

Mustafa Denizliyi zerrece istemiyorum, zamanında karşıydım, beğenmiyordum. Şampiyon yapma ihtimali olsada istemiyorum. 34 maç ızdırap yaşamak istemiyorum.
Başarı istiyorsan şampiyonluk istiyorsan kerdeşim mustafa denizliyi 1 seneliğine getirirsin sezon sonu da teşekkür edip yeeine luceyi ikna edersin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başarı istiyorsan şampiyonluk istiyorsan kerdeşim mustafa denizliyi 1 seneliğine getirirsin sezon sonu da teşekkür edip yeeine luceyi ikna edersin

Yönetime güvensem..

Bilsem ki, gelecek senelerin planını yapacaklar bu 1 sene içinde.

Ama herşeye rağmen bakın söylüyorum, denizli hoca gelirse, çok yeriz birbirimizi.  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yönetime güvensem..

Ama herşeye rağmen bakın söylüyorum, denizli hoca gelirse, çok yeriz birbirimizi.  :lol:
denizli mi geliyormus ?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Acaba ben mi çok takıyorum bu yaş konusuna. Lütfen yaşınızı yazın ve biz de kaç yaşında bir arkadaşımıza cevap veriyoruz bilelim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sametbagan

Yönetime güvensem..

Bizim sorunumuz saha içinden çok saha dışı eğer gerçekten şampiyon olmak istiyorsak orda da bence şenol hocadan çok denizli bu konularda başarılı bknz 2008 şampiyonluğu

Çevrimdışı Fatih Berker

Ee kimle imzalıyoruz

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Denizli gelseydi geçen sene gelecekti.Rekabetçi hoca değil fırsatçı bir hoca.Gs-Fb'nin çöp olduğu sezonda şampiyon yapardı.Ama gelecek sezon iş yapmaz.Rekabetçi hoca lazım Şenol Hoca şuan için daha uygun

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Söylemeye dilim varmıyor ama..

Denizli zamanında ligde çekiştiğimiz takım Sivasspordu.
İBB deplasmanda büyük süpriz yapıp sivası yenmeseydi, o sene şampiyon sivas olacaktı. Gs ve fb nin esamesi bile okunmuyordu o sene.

fb ve gs 61 puanla 4 ve 5. olmuşlardı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı idil

Kaybettiğinde sinirden kuduran hoca istiyorum ben. Oyunculara asın kesin vurun diyecek biri
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaybettiğinde sinirden kuduran hoca istiyorum ben. Oyunculara asın kesin vurun diyecek biri
Yılmaz vuralı tarif ediyosun :D

Çevrimdışı Tolga

Lucescu bu yılda gelmedi ya daha da kolay kolay gelmez buraya. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat_

Başkan dün kendisi demedi mi bu kulüpte hocalık yapmaya istekli biri gelecek diye Lucescu gelmez artık bu saatten sonra kararını da başkana 1-2 gün içerisinde bildirir. :)
gecen sene demba ba dada ayni olay olmustu baskan istekli olmali buraya gelmek icin demisti sonra   :bandit:  :friendship: