2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12872383 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abiiiii  :upto: :upto: :upto:
tuğrul yenidoğan öyle diyo ya ondan şettirdim  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Celestine Babayaro

terkettiği daha güzelmiş
Gündem o kadar mı boş manşet olan habere bak:D

Çevrimdışı TØLGA

şu skrteli kapsak gelsek aslında ama sözleşmesi devam ediyor bir sezon daha galiba  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Gündem o kadar mı boş manşet olan habere bak:D

Yok ya Sun zaten magazin gazetesi İngilizlerin ondan öyle  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Lucescu'ya ithaf ediyorum  :D

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

şenol hocamı dinledim şimdi'de teklif ver hemen kabul eder ben öyle hissettim :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

:bandit: :bandit: @Tolga  :bye:
askerde vur emri gelmeden vuramazsın yaa o emirde geldi ben ufaktan kaçayım en iyisi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Buralar sessiz kalmış yine :upto: :upto:

Çevrimdışı TØLGA

Buralar sessiz kalmış yine :upto: :upto:
tehdit ediyolar oğlum sık boğazını flen el mecbur  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

tehdit ediyolar oğlum sık boğazını flen el mecbur  :evillol: :evillol:
Ortalarda fazla gözükme sen :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

[ Son Düzenleme: 04 Haziran 2015, 04:23:43 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Dün başkan 2-3 mevkiye adam almak istiyoruz, birini aldık zaten Tosic dedi , siz de jong lara maxi lere danny lere mbia lara , sambalara fit oluyorsunuz , mutluluk hapı mi kullanıyorsunuz kardeşlerim  :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dün başkan 2-3 mevkiye adam almak istiyoruz, birini aldık zaten Tosic dedi , siz de jong lara maxi lere danny lere mbia lara , sambalara fit oluyorsunuz , mutluluk hapı mi kullanıyorsunuz kardeşlerim  :)

:icool: :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa Denizli hayırlı olsun ,hiç sevmiyorum şu adamı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaanzor

Abi kesinmi çok üzülürüm valla nefret ediyorum Abdullah Avcı gelsin daha iyi ya
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

abı nerden duydun şimdi  bunu  şenol hocaya hazırladık kendimizi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın güzel insanlar

Yine yardırmışsınız @Çağrı @Tolga_ @idil  :icool: :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Günaydın herkese

Günün ilk haberi Ntvspor'dan Manchester City Töre için 7 milyon euro verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Denizli gelmez abi.

Çevrimdışı ahmetx

Mustafa Denizli haberi skorer in , başkannın dünkü açıklamalarıda Şenol Güneşin olmayacağı ama yerli bir hoca olacağı yönündeydi .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx