2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12873358 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bilic kendi gitti @ALI RIZA efendi gönlü ingiliz kızında şubattan beri.
Aynen zaten kesin kafasında kurmuştur o ya kaza bela şampiyon olup burada kalırsam diye :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı idil

valla son sözüm mustafa denizli :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

şimdi öyle olan gs......

Değiller be. Öyle mi bakıyoruz?

Ben baktığımda siyasileri yalayan iyi futbol oynamayan sadece kupa kazanan bir takım görüyorum.

Biz 2004'te böyle görülmüyorduk. Devre arasına 7 puan farkla girdiğimizde bir tane fenerli bile umudumuz var diyemiyordu vazgeçmişlerdi.

Anlatamıyorum tam ama tam anlamıyle '' yenilemez '' gözüyle bakılıyorduk. İlk 15 dakikada 2 tane sallayıp bitiriyorduk maçları.

Biz futbol ile yapıyorduk Gs futbol ile yapmıyor böyle bir şey
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bu arada FB nin yeni çirkefi gs den meloyu aratmayacak adamı fernandao olur , tam kendilerine göre adam aldılar , buluyor resmen heriflerinde. Ama melo giderse yerine çirkef transfer etmeli gs eksik kalır, Arif Erdemi aratmayacak kolpaci Yasini buldular bak.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan_

mustafa denizli hakkındaki düşünceleriniz nedir??????

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama Beşiktaş'a lehine verilen bir faul pozisyonu vardı. Aslında pozisyon faul değildi hakem kararı hatalıydı. O faul kullanışından sonra gol attık biz. Ama gözden kaçan başka birşey vardı faul olmasa bile o pozisyonda rakip futbolcu eli ile dokunmuştu topa (ya da hakem el verdi ama aslında faul vardı çok emin değilim). Bu pozisyon lig tv de yorumlanırken Mustafa Denizli bunu farketti ve birşeyler söylemeye çalıştı ama tam söyleyemeden sansar büyüka araya girip hakemin yanlış karar verdiğini söyleyip Denizli'nin ağzına lafı tıkadı. Üstüne bir cümle daha kuramadı Denizli ve o pozisyon Beşiktaş lehine verilen yanlış bir karar olarak izleyicilere aktarıldı. Bunu izledim ben. Farkeden başka arkadaşlarım da varmış. Bu adam gelmesin mümkünse.

Çevrimdışı Çağrı

Aynen zaten kesin kafasında kurmuştur o ya kaza bela şampiyon olup burada kalırsam diye :)
:kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

mustafa denizli hakkındaki düşünceleriniz nedir??????

Daha fazla guvenirim ve hayir demem

Çevrimdışı Efe

valla son sözüm mustafa denizli :(
şen ol alım bence  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilic kendi gitti @ALI RIZA efendi gönlü ingiliz kızında şubattan beri.
Gideni razı etsen ingiliz kızı gelirdi...! Medya ne güzel bizi yönetiyor...! Bu kafayla Medya bizi vezir de eder rezilde...! :by2: :by2:

Çevrimiçi Samet Ç

seçim kararından vazgeçilmiş dha da öyle yazıyor

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Şenol Güneş düzgün bir insan,Bilic tarzı yani...Ama ısıran bir hoca değil bu özelliğiyle de Bilic'e benziyor.Bunu alacağımız "ısıran" oyuncularla dengeleyebiliriz ki şuanda bu tip oyuncu sayısı kadroda koca bir 0

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Doğruysa doğru olan yapılmış. Şu vaziyette bize zaman kaybettirirdi ve zarar verirdi zaten.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Doğruysa doğru olan yapılmış. Şu vaziyette bize zaman kaybettirirdi ve zarar verirdi zaten.
stat konusu yüzünden iptal edilmiş seçim kargaşasında çözülemez diye öyle yazıyordu haberde büyük ihtimal doğrudur

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sanki Hamza winner mı?
W'sinin ilk yarısı bile değil.Ama adamda Winner yönetim ve oyuncu istemediğin kadar var.
Biz yönetimde ve hocada bu özelliği bulamıyorsak oyuncuda bulacağız ona göre transfer yapacağız.

Çevrimdışı Çağrı

Zaten saçma 1 yıl sonra seçim var seçim yapsan neye yarayacak o gün havayı bastırmak için söyledi onu.

O gün yazmıştım seçim yapmaz diye oraya vardı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sanki Hamza winner mı?
W'sinin ilk yarısı bile değil.Ama adamda Winner yönetim ve oyuncu istemediğin kadar var.
Biz yönetimde ve hocada bu özelliği bulamıyorsak oyuncuda bulacağız ona göre transfer yapacağız.

Zaten hep bu şekilde varolduk ki.

Bak şampiyonluklara hep bayrak adamları görürsün şuan yok.

Al Maxi Samba Danny bak neler oluyor sahada.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

zaten yapmaması lazım seneye seçim var stadı açar şampiyon olursa başkan devam eder olmazsa karşısına çıkacaklara göre yine devam edebilir yada gider kendisinin koltuk sevdalısı biri olduğunu hiç düşünmüyordum son konuşmalarından beşikataş için başa geçtiği çok açık ve net mali düzen getirmek istiyor  seçilirse mali düzen ve başarı gelecektir gelecek sene çok önemli bu konularda  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Değiller be. Öyle mi bakıyoruz?

Ben baktığımda siyasileri yalayan iyi futbol oynamayan sadece kupa kazanan bir takım görüyorum.

Biz 2004'te böyle görülmüyorduk. Devre arasına 7 puan farkla girdiğimizde bir tane fenerli bile umudumuz var diyemiyordu vazgeçmişlerdi.

Anlatamıyorum tam ama tam anlamıyle '' yenilemez '' gözüyle bakılıyorduk. İlk 15 dakikada 2 tane sallayıp bitiriyorduk maçları.

Biz futbol ile yapıyorduk Gs futbol ile yapmıyor böyle bir şey

bize göre öyle. ciğeri 5 para etmez itler bence. ama yeni yetişen nesile anlatamazsın maalesef

Çevrimdışı Çağrı

bize göre öyle. ciğeri 5 para etmez itler bence. ama yeni yetişen nesile anlatamazsın maalesef

Çok da şart değil onlar kırık benim gözümde biz ne olduğunu bilelim onlar mal mal konuşsun.

3 sene başarısız olunca hepsi çili yavrusu gibi dağılıyor her seferinde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stat konusu yüzünden iptal edilmiş seçim kargaşasında çözülemez diye öyle yazıyordu haberde büyük ihtimal doğrudur
Yani. Stat sorunu var, transfer lazım, hoca yok..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kyiv

Tenik Direktör kadar yardımcısı da çok önemli. Beşiktaş'ın büyüklüğünü henüz tam anlamıyla idrak edemeyen genç futbolculara abi olarak idrak ettirebilecek babacan ve aynı zamanda disiplinli bir abiye ihtiyaç var.Bana göre İBRAHİM ÜZÜLMEZ bu iş için biçilmiş kaftandır.Bu pozisyonda mutlaka biri olmalı. hoca yerli bile olsa.

Çevrimdışı idil

Hangi maçtı hatırlamıyorum ama Beşiktaş'a lehine verilen bir faul pozisyonu vardı. Aslında pozisyon faul değildi hakem kararı hatalıydı. O faul kullanışından sonra gol attık biz. Ama gözden kaçan başka birşey vardı faul olmasa bile o pozisyonda rakip futbolcu eli ile dokunmuştu topa (ya da hakem el verdi ama aslında faul vardı çok emin değilim). Bu pozisyon lig tv de yorumlanırken Mustafa Denizli bunu farketti ve birşeyler söylemeye çalıştı ama tam söyleyemeden sansar büyüka araya girip hakemin yanlış karar verdiğini söyleyip Denizli'nin ağzına lafı tıkadı. Üstüne bir cümle daha kuramadı Denizli ve o pozisyon Beşiktaş lehine verilen yanlış bir karar olarak izleyicilere aktarıldı. Bunu izledim ben. Farkeden başka arkadaşlarım da varmış. Bu adam gelmesin mümkünse.

edilse ne olur edilmese ne olur? öenmli olan kupa

Çevrimdışı Çağrı

Biz 2009'da Denizli ile şampiyon olduk ama öbür sene neler olacağını biliyorduk değil mi?

Aynısı bu sene Galatasaray'ın başına gelecek izleyeceğiz.

Bu sene ritim yakalayan 2 sene üstüste şampiyon olur Fener ya da Biz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tenik Direktör kadar yardımcısı da çok önemli. Beşiktaş'ın büyüklüğünü henüz tam anlamıyla idrak edemeyen genç futbolculara abi olarak idrak ettirebilecek babacan ve aynı zamanda disiplinli bir abiye ihtiyaç var.Bana göre İBRAHİM ÜZÜLMEZ bu iş için biçilmiş kaftandır.Bu pozisyonda mutlaka biri olmalı. hoca yerli bile olsa.
Vallahi bende tam öyle diycektim :icool: