2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12886251 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım,şöyle bir kadroyla lig+uefa şampiyonluğu hiç zor değil...
hoşgeldin o kadroyu oluşturucak ilk önce vizyonlu yönetim sonrada para lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

hoşgeldin o kadroyu oluşturucak ilk önce vizyonlu yönetim sonrada para lazım

İyi de şu kadroyu kurmak için ne Vizyon'u lazım allahınızı severseniz.

Vizyon lafı biz de çok boş bir anlam sahibi. Vizyon dediğin Altınordu'dur hacı.

Şu kadro tamamen parayı harca aldır. Paran varsa şunu yapmak o kadar kolay ki.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

İyi de şu kadroyu kurmak için ne Vizyon'u lazım allahınızı severseniz.

Vizyon lafı biz de çok boş bir anlam sahibi. Vizyon dediğin Altınordu'dur hacı.

Şu kadro tamamen parayı harca aldır. Paran varsa şunu yapmak o kadar kolay ki.
paran varsa herşey kolay aslında ama o parayı oluşturmak işte??  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Her Free oyuncuyu alamazsınız.

Mesela bence Mbia, DeJong'dan daha iyi bir oyuncu, istatistiklerini de inceledim. Lakin; De Jong'un alt birimi Milan. Bu yaz M.United görür.

İngs, Gignac, De Jong, Ranocchia, Khedira, Vlaar, Konoplynka, Alves, Abate başka var mıydı hatırlamıyorum?

Bunları alamazsın.

Maxi, Mbia, Arteta, Danny, Samba, Britos, Fuchs, Zambrano, Moisander, Aquilani, Denisov, Jansen, Belluschi, Vargas , Flamini, Mulumbu, Neto, Romero başka bir kaç tane daha vardır bunlara yöneleceksin.

Oyuncu satamadığımız sürece Beşiktaş'ın transfer listesi üsteki oyuncular.
[ Son Düzenleme: 03 Haziran 2015, 18:55:09 atalay ]

Çevrimdışı talha

paran varsa herşey kolay aslında ama o parayı oluşturmak işte??  :biggrinking:

Ya işte Vizyon kelimesinin anlam kazandığı yerler buralar işte. Seba başkan rahmetli bu konuda harika imiş adam nerede para yapacak yer var kapmış. Hatta daha da fazlasını yapacakken şımarık Çarşı'dan dolayı adamın planları yarıda kalmış.

Parayı harcamak kolay. Y.D. maşallah cimriliğe adım atmıyordu. Bol keseden dağıttı. Bu mudur Vizyon?  :bawling:

F.O. ' da mesela Vizyon kelimesi çok tartışmalı. Bir yandan harika işler çıkarırken diğer yandan adam batıyor. Tesisleşme güzel ilerliyorken, planlama ve yönetimi berbat.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yahu vizyon vizyon diyoruz da.

Bu kulubün parası yok. Bu ta YD den beri gelen birşey.

Bu kulubün Avrupa kupasını geçtim avrupada bir başarısı yok.

Bu kulup 20 senede 2 kere şampiyon olabilmiş, 3 senedir kupası dahi olmayan kulup

Bu kulup, senelerdir şampiyonlar ligine gidemeyen kulup.

Bu kulup şuan statsız bir kulup.

Oyuncuları ikna etmek kolay mı sanıyorsunuz.

mbia parayı tercih etti ts ye gitti diyorsunuz, bize gelecek adama sunabileceğimiz paradan başka bir argüman var mı? Ki o da yok artık.

Bana 2 tane kalburüstü oyuncu yeter.

Misal Maxi-Danny
Sako-Glen gibi.

Çevrimdışı TØLGA

Ya işte Vizyon kelimesinin anlam kazandığı yerler buralar işte. Seba başkan rahmetli bu konuda harika imiş adam nerede para yapacak yer var kapmış. Hatta daha da fazlasını yapacakken şımarık Çarşı'dan dolayı adamın planları yarıda kalmış.

Parayı harcamak kolay. Y.D. maşallah cimriliğe adım atmıyordu. Bol keseden dağıttı. Bu mudur Vizyon?  :bawling:

F.O. ' da mesela Vizyon kelimesi çok tartışmalı. Bir yandan harika işler çıkarırken diğer yandan adam batıyor. Tesisleşme güzel ilerliyorken, planlama ve yönetimi berbat.
bu yönetim tam anlamıyla inşaat yönetimi diye birşey varsa öyle bana göre tesisleşme adına güzel adımlar atıyor
ama ekonomik olarak pek iç açıcı değil durumlar ben sonumuzu görememeye başladım artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

vizyon dedim bi dövmediğiniz kaldı hee demeyeydim keşke  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Her Free oyuncuyu alamazsınız.

Mesela bence Mbia, DeJong'dan daha iyi bir oyuncu, istatistiklerini de inceledim. Lakin; De Jong'un alt birimi Milan. Bu yaz M.United görür.

İngs, Gignac, De Jong, Ranocchia, Khedira, Vlaar, Konoplynka, Alves, Abate başka var mıydı hatırlamıyorum?

Bunları alamazsın.

Maxi, Mbia, Arteta, Danny, Samba, Britos, Fuchs, Zambrano, Moisander, Aquilani, Denisov, Jansen, Belluschi, Vargas , Flamini, Mulumbu, Neto, Romero başka bir kaç tane daha vardır bunlara yöneleceksin.

Oyuncu satamadığımız sürece Beşiktaş'ın transfer listesi üsteki oyuncular.

Aquilani Şenol hocanın aradığı adam tipi değil mi sence?  :icool: Bir de Britos'u al. Yanına da Maxi.  Ya öyle çok paralar gibi gözüksede yok yani.

Para yok diye bir mazareti olmamalı. Daha ne diye İsmail,Cenk,Mustafa, Ersan ile imzaladın? Tolga ile imzalayacaksın, Uğur var,Toraman var...

Şu çöplerden kurtulsak 10m'e yakın bütçe açığa çıkar. Ama yok biz daha fazlasıyla dolduruyoruz.

Vefasızlık ile Kurumsallığı karıştırıyor bizimkiler. Ben ne diye Cenk ve Mustafa vefasızlık yapayım. Bana gram faydası yok ise.

Çevrimdışı talha

Hesapladım çöplere 11800M para veriyoruz.

Şaka gibi. %50 maaş yükü resmen. Bunların yerine 5 oyuncu al. Bunların 3.yedeği de altyapıdan gelsin. Ne diye ben 3.yedeğe 1400M para veriyorum ya.  :lol:

Çevrimdışı muratkoc

Toraman ın sözleşmesini uzatıp kiraya gönderip üstğne hasta yatağında eneramo yu transfer ettikten sonra vizyon kelimesinin içi biri boş kalıo. Halbuki sosa-demba tarzı yuruse araya böyle gereksizce hareketler sıkıştırmasa birşeyler olacak😁

Çevrimdışı atalay

Aquilani Şenol hocanın aradığı adam tipi değil mi sence?  :icool: Bir de Britos'u al. Yanına da Maxi.  Ya öyle çok paralar gibi gözüksede yok yani.

Para yok diye bir mazareti olmamalı. Daha ne diye İsmail,Cenk,Mustafa, Ersan ile imzaladın? Tolga ile imzalayacaksın, Uğur var,Toraman var...

Şu çöplerden kurtulsak 10m'e yakın bütçe açığa çıkar. Ama yok biz daha fazlasıyla dolduruyoruz.

Vefasızlık ile Kurumsallığı karıştırıyor bizimkiler. Ben ne diye Cenk ve Mustafa vefasızlık yapayım. Bana gram faydası yok ise.

Liverpool'da ki Aquilani dünyanın sayılı merkez orta sahalarından biriydi. Yaşı 31 filan olsa gerek. Fio'da son 1,5 yıl çok etkili değil; iki kutu arasında çok gidip gelemez lakin her türlü lig için fazla.

Ayağı iyi, şut atar, vertasil aynı zamanda kreatif bir oyuncu. Bekleri hücuma çıkarabilecek bir oyuncu. Bence ligin yeni Selçuk İnan'ı olur.

Çevrimdışı Çağrı

Şenol Güneş'e asla teklif götürmedik. Şenol Güneş'i çocukluğumdan tanırım. Bursaspor final oynayacak. Zaten onu tanıyan ona bu tekifi gidip yapmaz. Gitseniz, 'gel konuşalım' deseniz kabul etmez. Şu anda Bursaspor'un hocası."

Aslında dikkatli okudum şimdi bu cümle tamam gibi.

Yani anlaştık diyecek hali yok asla düşnmüyoruz da demedi. Muhtemelen önce Bursa ile oturacak hoca ve kalmıyorum diyecek 1-2 gün sonra bize imza atacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Şenol Güneş'e asla teklif götürmedik. Şenol Güneş'i çocukluğumdan tanırım. Bursaspor final oynayacak. Zaten onu tanıyan ona bu tekifi gidip yapmaz. Gitseniz, 'gel konuşalım' deseniz kabul etmez. Şu anda Bursaspor'un hocası."

Yani anlaştık diyecek hali yok asla düşnmüyoruz da demedi. Muhtemelen önce Bursa ile oturacak hoca ve kalmıyorum diyecek 1-2 gün sonra bize imza atacak.
çok beyaz yalan söyledi bugün  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle bu iş bence bitti belki başkan en başta sıcak bakmıyordu ama ANÇ onu ikna etmiştir :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

FBI, Dünya Kupası'nın 2018 ve 2022 yıllarında Rusya ve Katar'a verilmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Vodafone arenaya gelir mi dersiniz dünya kupası  :naughty: :naughty:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Dün dedim Abdullah Avcı gelir boşuna beklemeyin 1- 1.5 ay sonrada Anç istifa eder.

Çevrimiçi Samet Ç

FBI, Dünya Kupası'nın 2018 ve 2022 yıllarında Rusya ve Katar'a verilmesiyle ilgili soruşturma başlattı.

Vodafone arenaya gelir mi dersiniz dünya kupası  :naughty: :naughty:
İlk önce Türkiye'ye verilmesi gerekiyor verilmeyeceğine de göre.

Çevrimdışı Renton

Fuchs zu leicester city
See you in another life,brother.

Çevrimdışı TØLGA

De Marke ‏@demarkesports  28 sn.28 saniye önce
TRANSFER - Leicester City, Schalke ile yollarını ayıran Christian Fuchs ile sözleşme imzaladı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Dün dedim Abdullah Avcı gelir boşuna beklemeyin 1- 1.5 ay sonrada Anç istifa eder.

Olm ben çok garipsemem ya. Nedense seviyorum Abdullah hocayı. Gerçi millet bize yaptıklarından dolayı biraz sinirli ama. Olur o kadar sinir ve gerilim zamanı kimse ne yaptığını bilmiyor.  :D

Çevrimdışı Tolga

TRANSFER - Leicester City, Schalke ile yollarını ayıran Christian Fuchs ile sözleşme imzaladı.
:s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Komedi lan kaptırdığımız takıma bak. Şu adama teklif bile götürmedik.  :evillol:

Çevrimdışı atalay

Fuchs gitti.  :by2:

Biz Tosic'i almıştık nasıl olsa.  :sevinc  :alala:  :s20: