2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889576 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

sistem hocası alacağız diyor  ve Lucenin kupa finali maçı var diyor ilginç
Ustad, Lucescu işi yalan olmuş. Çünkü bu saatten sonra ben bu işten soğudum. Buraya gelecek kişinin
Vodafone arena'da maç yapacak olmaktan keyif alması lazım dedi. Lucescu'nun mesafeli tavırları olayı bitirmiş.

Çevrimdışı ahmetx

Altınordu kimsenin pilot takımı falan olmaz..
pilot olmasın iyi niyet anlaşması olsun bizimle .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Akil Emre

Başkan ayaklarını uzatıp rahatça maç izlemek istiyorsa, 2 tane takım almadan önce, Sneider,melo,muslera,gökhan gönül tarzı adamlar alsın.

Bizlere Dany,Escude,Sezer,eneramo,Pektemek,Necip, sinan K., Serdar vb. oyuncuları layık görmesin . Bu söylediklerim basket takımı için de geçerli .

Ayrıca Yönetim kusura bakmasında 3 yıldır konuşuyorlar icraatları başkaları yapıyor. 

Ben sn. Ormanın masallarından sıkıldım, bu sene tosicle başladı hayırlısı dedik bakalım sonra kimler gelecek.

Takıma adam gibi oyuncular alsın sonra stad Ocaktada açılsın bana uyar.

Çevrimdışı Çağrı

Çok yanlış Şeyler yapıyor Fikret orman eğer sistemi devam ettirecek yabancı bir adam istiyorsan bilici neden gönderiyorsun bu nasıl mantık nasıl izah eğer ki Şenol Güneş'i kaçırır Da abuk subuk bir yabancı ile anlaşırsa tam anlamıyla muhalefet olurum bu sene.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkan da ne konuşmuş be kardeşim, 10 tane farklı şey anlayan var ben dahil.

Ayrıca adamın 1 huyuna bayılıyorum, istisnasız hiç bir sorunun cevabını vermiyor, etrafından dolanarak geçiştiriyor, ben olsam orada, kesin iki üç bilgiyi yumurtlardım.

Çevrimdışı blackeagle35

pilot olmasın iyi niyet anlaşması olsun bizimle .
Onu da yapmazlar,bu işe gönül vermiş futbol sevdalısı bir başkanı var..Buca'nın iyi olduğu dönemin mimarıdır..Buca'yla bile anlaşamadı aldı altyapı oyuncularını Altınordu'ya geçti..Maddi olarak hiçbir sıkıntısı yok..Hedeflerine baktığımızda 2023 civarı avrupada oynayan ve  sanırım yüzde 80 civarı özkaynaktan oluşan bir kadro oluşturmak istiyorlar..Bu hedefteki bir takım kimse ile anlaşmaz,ortak olmaz bence..

Çevrimdışı Çağrı

Tam siyaset ağzıyla konuştu her zamanki gibi. Bir kez olsun taraftarın beklentisini yerine getirip iş yapsınlar şu futbol takımında 20 Yıldır kendi kafalarına eseni Yaptılar sonuç 2 şampiyonluk.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Başkanın şu sözlerine bakılırsa da yerli istiyor :D :

"Yerli bir hocayla bir adım önde başlamış oluyorsunuz.. Ya da bu ülkeyi tanıyan bir hoca olmalı. Galatasaray'a gelen 2 hocaya bakalım.. Mancini Manchester City'yi Premier Lig şampiyonu yaptı. Prandelli İtalya'ya final oynattı. Scala, Del Bosque, Löw, Aragones kimler geldi buraya... İsimlerle olmuyor. Ne oldu, hiçbir şey olmadı..."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çok yanlış Şeyler yapıyor Fikret orman eğer sistemi devam ettirecek yabancı bir adam istiyorsan bilici neden gönderiyorsun bu nasıl mantık nasıl izah eğer ki Şenol Güneş'i kaçırır Da abuk subuk bir yabancı ile anlaşırsa tam anlamıyla muhalefet olurum bu sene.

Aynen abi en büyük korkum seneye "Bilic keşke gitmeseydi" dedirtecek bir sezon yaşamamız.Sanırım gerçekleşecek

Ayrıca stadımız bu sezona yetişseydi kesin şampiyonduk dedi.Ne diye gönderdin o zaman Bilic'i böyle düşünüyorsan.

Çevrimdışı Çağrı

Işin kötüsü işaret ettiği kişi Abdullah Avcı. Bloklar arası mesafe sistem yerli zırt pırt.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Işin kötüsü işaret ettiği kişi Abdullah Avcı. Bloklar arası mesafe sistem yerli zırt pırt.

yav gelsin yaa valla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sarp

Aynen abi en büyük korkum seneye "Bilic keşke gitmeseydi" dedirtecek bir sezon yaşamamız.Sanırım gerçekleşecek

Ayrıca stadımız bu sezona yetişseydi kesin şampiyonduk dedi.Ne diye gönderdin o zaman Bilic'i böyle düşünüyorsan.
Bu gün bir kez daha anladım iki sebebi var:
1. Bruge'e elenmemizi hala kabul edemiyor.
2. 8. derbi olmasına karşın galibiyet olmayınca; "burası Türkiye, burada belli kriterler vardır" minvalinde konuşmalar yaparak bunu kaldıramadığını gösteriyor. 

Çevrimdışı TØLGA

trabzon Aatifi almış soner ile atik karşılığında bizde kullanabilsek şu çöpleri böyle keşke
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Bence Şenol Hoca gelecek ANÇ başkanı ikna edecektir aksi taktirde sezonun 10. haftası havlu atarız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Bugün bir kez daha gördüm. Başkan iyi niyetli, heyecanlı, yapıcı. Tamam ama ne diyor
biran önce arkadaşlarımla bir araya gelip bu t.d. konusunu netleştirmemiz gerek.
Arkadaş biz dokuz doğurduk adamlar daha bir araya gelip konuşamamış. Neden?
Herkes patron herkesin trilyonluk yatırımları, koca şirketleri var. O zaman bir an önce işi
işinin ehli profesyonellere bırakacaklar.

Çevrimdışı atalay

Tolga Zengin, 262 antrenmanın 150'sini kaçırmış.

Böylelikle 3 yıllık yeni kontratı kapmış.

Zira Beşiktaş'ta sözleşme yenilemenin birinci kuralını yerine getirmiş.

Çevrimdışı Tolga

Bugün bir kez daha gördüm. Başkan iyi niyetli, heyecanlı, yapıcı. Tamam ama ne diyor
biran önce arkadaşlarımla bir araya gelip bu t.d. konusunu netleştirmemiz gerek.
Arkadaş biz dokuz doğurduk adamlar daha bir araya gelip konuşamamış. Neden?
Herkes patron herkesin trilyonluk yatırımları, koca şirketleri var. O zaman bir an önce işi
işinin ehli profesyonellere bırakacaklar.
Başkan'ın tek ve en büyük hedefi Lucescu'ydu galiba ona güveniyordu.

Lucescu da reddedince şimdi yeni bir arayış içerisinde ama Lucescu'ya nasıl güvenebildi bu kadar onu da anlamış değilim doğrusu.

Mutlaka Lucescu ile görüşürken alternatifini belirlemesi gerekiyordu.

Çevrimdışı Sarp

Sözleşme yenilemeyi performansı pozitif yönde geliştirecek bir olgu olarak görüyorlar. Anlamak mümkün değil.
Sözleşmesini uzattık ancak buna rağmen bu yıl olumlu bir geri dönüş olmadı dedi başkan. Olsa şaşarım zaten.
Mustafa'yla yapılan sözleşme de Altın Vuruş olsa gerek.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooooffff off.. Of ki ne off. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Soner ve fatih atik karşılığında aatıfın ts ye gideceği söyleniyor.

Şöyle birşey olursa çıldırırım. Bizim elimizde ömer pektemek ismail Tolga gibi, soner ve fatih atikten daha iyi isimler var ve hiç bir zaman takasta kullanamıyoruz bunları.

Çevrimdışı Sarp

Soner ve fatih atik karşılığında aatıfın ts ye gideceği söyleniyor.

Şöyle birşey olursa çıldırırım. Bizim elimizde ömer pektemek ismail Tolga gibi, soner ve fatih atikten daha iyi isimler var ve hiç bir zaman takasta kullanamıyoruz bunları.

Sanırım bizde aldıkları astronomik ücretlerden kaynaklanıyor. Aylık ödemelerde problem yaşamak istemiyorlar.
Ayrıca adam İstanbul'dan başka yere giderken çok büyük problem yaratıyor. (Bence)

Çevrimdışı idil

Ustad, Lucescu işi yalan olmuş. Çünkü bu saatten sonra ben bu işten soğudum. Buraya gelecek kişinin
Vodafone arena'da maç yapacak olmaktan keyif alması lazım dedi. Lucescu'nun mesafeli tavırları olayı bitirmiş.

tabiki tavırları mesafeli olacak. adam nasıl gönderildi ne kadar mesafesiz olabilir ki? yönetimin ikna edici olması, güzel şeyler vaadetmesi gerek. bilic değil nihayetinde o olsa düşünmeden kabul eder 5-10 yıl sonra sonuçta iyi ayrıldık
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

şaka gibi.....

Çevrimdışı idil

Bu gün bir kez daha anladım iki sebebi var:
1. Bruge'e elenmemizi hala kabul edemiyor.
2. 8. derbi olmasına karşın galibiyet olmayınca; "burası Türkiye, burada belli kriterler vardır" minvalinde konuşmalar yaparak bunu kaldıramadığını gösteriyor. 

ben de katılıyorum bu sebeplere

Çevrimdışı Tolga

tabiki tavırları mesafeli olacak. adam nasıl gönderildi ne kadar mesafesiz olabilir ki? yönetimin ikna edici olması, güzel şeyler vaadetmesi gerek. bilic değil nihayetinde o olsa düşünmeden kabul eder 5-10 yıl sonra sonuçta iyi ayrıldık
Lucescu'yu ikna edebilmek çok zor adamın belli ki hala Türkiye'ye kızgınlığı var asıl gelmeme sebebi bu gibi duruyor gerisi bence hikaye.

Kupa finalinden sonra Lucescu teklifi reddettiğini başkana iletir.